- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.741
tamm canm sabrsizlikla bekliyorum :))Seninim uzulme seninde haftaya adini yazacam
Tabi yok canım rakibiz biz şaka şaka edriz düzene girsin de o yüzden söyledimDahil olmassa yardim Yok mu
fancy prncy eksik canım ve dilanın bugün bildirim yapması lazımdı o yogun oldugu için perşembe yapıyordu.fancy de sınavları vardı geçen hafta yetişemedi bildirime...***5.TAKIM 387. ETAP*** BİRİNCİ TAKIM
toplight (73.40/ / / )
dila21(/74,40/ / / )
gunnesh (60.40/ / / )
CallanPinckney (65.00/ / / )
servey(75.8/ / / )
sanemsu0606(59.2/ / / )elpin isimli uye isim degidikligi yapti.
dagyolu( / / /)
hayriyedemet(83.50/ / / ) yeni uye hedef kilosu
5. takim ortalamasi=
Lustemiz boyle dagyolu bilgilerin bende Yok kac hafta once geldin baslangic kilon hedef kilon haxriye senin hedefinde lazim
Hayır dıyestısyene gıtmedım.Canım diyetisyene gittin mi?
12 canım
Canım fancy geçen cuma listede olması lazımdı ama bildirim yapmak için geç kaldı.call,servey,sanem ve fancy aynı anda alındı takıma.fancy bu hafta sınavları oldugu için giremicekti zaten.ama yarın bildirim yaparsa artık alırsın listeye zaten yeni üye oldugu için deneme sürecini geçmiş olmuş olur.Listeye bakiyim fancy iki hafta once kac kiloymus
BakalimmmmCanım fancy geçen cuma listede olması lazımdı ama bildirim yapmak için geç kaldı.call,servey,sanem ve fancy aynı anda alındı takıma.fancy bu hafta sınavları oldugu için giremicekti zaten.ama yarın bildirim yaparsa artık alırsın listeye zaten yeni üye oldugu için deneme sürecini geçmiş olmuş olur.
Canım aslında diyetisyene gitsen iyi olur çünkü burada herkesin bi diyeti var ve motive olmak için toplanıyoruz ama gidemiceksen yardım ederiz tabi...Hayır dıyestısyene gıtmedım.
Hosbulduk tesekkur ederımEmine hosgeldın aramıza...
kesınlıkle katarım... hos bulduk, sagol.emine bizi çokk şey katabilirsin,90lardan cok hızlı 80e düşersin,sonra 70lere sonra birer birer versen bile,harika bir başarı dönemi seni bekliyor canım,hosgeldin
sogukta yurumek daha guzel olmaz mı? ben severım.Kimse anliyamaz ben oludugumu o kdar gizledimkii
bak yeriim sonra yarn artida cikarm gorursunuz ama cikmak istemiyirm canmda cekmiyorr ama cok isterseniz sizimi kiracagm yani
Ne guzel canm ya benm cocuklari birakicak kimsem yok malesef yuryus bandm var alt katta ondada soguk diye inemiyirm :/
canım maydonoz limonu tek başına tüketebiliyoruz,o zaman b,rlikte de tüketebiliriz,bir şey olmaz
bitki çaylarına dikkatli yaklaşmalıyız
ben sutu arttırdıgını bılıyorum.. ama uzerıne cok da okumadım bakmak lazım.Maydanoz anne sutu azaltiyormus arkadaslar sizinde bilginiz olsun
ben dıyetısyene gıtmıyorum; az bucuk egıtımıme dahıl bı alan. o sebep.Canım aslında diyetisyene gitsen iyi olur çünkü burada herkesin bi diyeti var ve motive olmak için toplanıyoruz ama gidemiceksen yardım ederiz tabi...
Bu arada her cuma saat 12 ye kadar bildirim yapılıyor ama sen bugün geldiğin için sanırım yarın listede olmucaksın ama diğer hafta olucaksın beril bilir
Selincim pardon ama karıstırdın herhalde,bunu gercekten burada mı paylasmak istedın.oyleyse yapma arkadasım hem ezıren anneler var hem de ırade zorlatmıyalım arkadaslara...Eki Görüntüle 1302392 İnceltek krep lahmacun
1 cay bardagi su yarim yk yogurt az tuz,1 yumurta,1 yk kasar rendesi,aldiigi kadar t.b unu
Uzeri icin100 grm kiyma 1 kucuk sogan 1 1 dis sarimsak 1 domates rendesi 1 tutam maydaniz ve nane
Hazirlanisi:hamur malzemelerini karistir krep tavasinda pisir , sogani kiymayla suyunu cekene kadar kavur rende domatesi ekle suyunu cektir sarmsagi ekle kapat tuz maydanoz ve naneyi ekle krebin uzerine ekle kasarla beraber firina at oh sonrasi afiyet bal seker olsun :)
Un seker yoksa işin kolay o halde...bı de ben ozel bı sebepten dolayı un&seker hıc tuketmıyorum
menulerımı ıncelerken buna dıkkat edın
ve
grupta cok emzıren gorunce.. acaba bu grup 'emzırenler grubu' mu dıye bı dusundum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?