- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.801
Lahanayi tavada isitti göğüsune koydu canim bide yaş naneyi koydu cok cabuk rahatladi amaDevamii..:)
tamm canm tesekkur ederm :)
Cok tesekkur ederm canm cok makbule gecti hemen yapacagm bu aksam :)Lahanayi tavada isitti göğüsune koydu canim bide yaş naneyi koydu cok cabuk rahatladi ama
ne derece sıslık.. ve agrı fecı demıssın.... hanı bazen bırden sut dolar da bebegı yana yana ararsın emsın dıye..boyle bı durum muKizlar ya bisy danisicam oglum emmeyi birakali 2 ay filan oldu ama hala tas gbi duruyor o yerler ve feci agri yapiyr sagip doksemmi boylezamanla kesilicekmi ne yapmaliym bileemedm en iyisi annelere dansiym dedm ;(
egzersız/spor ne yapıyorsun?Benim kahvaltim iyi degil mi daha ne olmali ki iki dilim ekmek mi bana az gibi gelmiyo da. bide benim belim ince zaten :)))) kalcadan benim kilo
icinde kitle gibi sisti canm sert ve agrisi cok ilik suda iyi gelebilir evet tesekkur ederm cok :)ne derece sıslık.. ve agrı fecı demıssın.... hanı bazen bırden sut dolar da bebegı yana yana ararsın emsın dıye..boyle bı durum mu
eger oyle ıse zamanla gececektır. kızımı 2 sene emzırdım. aynı sekılde sut benı zor terk etmıstı.
rkadasların ve ya bı cok bayanın tavsıyelerını dene ıstersen... ben banyo ıle sakınlestırmıstım.
Yürüyüş bandinda yürüyorum sauna esortmanlariyla yarim saat kadregzersız/spor ne yapıyorsun?
Kiyamam :)Waw güçlü anne
ahhh ahhh her gun 3-5 5-10 10-20...gıbı gıbı squat yapsan bı deYürüyüş bandinda yürüyorum sauna esortmanlariyla yarim saat kadr
Gireyim ya neden ama beni oylamaya koymuyonuzKizlar haxriyenin oylamasi devam ediyor
Callen ve meltem Evet dedi
Sizde fikrinizi belirtin bu hafta listeye girsinmi girmesinmi
Yapmaya calisayim canimahhh ahhh her gun 3-5 5-10 10-20...gıbı gıbı squat yapsan bı de
muthıs ıyı gelır
Cok teşekkür ederim bilgilerin için :)Yapmaya calisayim canim
Bugun popo kaldiriyor degilmiahhh ahhh her gun 3-5 5-10 10-20...gıbı gıbı squat yapsan bı de
muthıs ıyı gelır
Gogsunu Sicak tutCok tesekkur ederm canm cok makbule gecti hemen yapacagm bu aksam :)
inş hedefine een kısa zamanda ulaşirsinevet oyle cok kolay verıyorum.
boyum 161cm
70kg dıyorum cunku 60kgda kemıklerımle ınsanlara rahatsızlık verıyorum :)
yagsız kutlem agır.
evet inş olacak çok içilmesi derken mesela kaç bardak 2bardak çok olmaz değilmiEvet canım birlikte olucak ve güzel olucak. Canım aynen bende ara öğünleri ve ekmekleri çıkarttım 68 den düşmeye başladım.
Canım karşı değilim bende seviyorum ama çok içilmesine karşıyım.afiyet olsun tatlım.
İnşallah
***5.TAKIM 387. ETAP*** BİRİNCİ TAKIM
toplight (73.40/ / / )
dila21(/74,40/ / / )
gunnesh (60.40/ / / )
CallanPinckney (65.00/ / / )
servey(75.8/ / / )
sanemsu0606(59.2/ / / )elpin isimli uye isim degidikligi yapti.
dagyolu( / / /)
hayriyedemet(83.50/ / / ) yeni uye hedef kilosu
5. takim ortalamasi=
Lustemiz boyle dagyolu bilgilerin bende Yok kac hafta once geldin baslangic kilon hedef kilon haxriye senin hedefinde lazim
ya ben dışardaydım berilcim görmedim yazdıklarını ben geçen hafta geldim ayın 3.de bir dk tam bakayım söylerimlütfen canim bunlari cevapla yoksa püsküte sormam lazim kacinci haftada izne ayrildigini
bayıldım bu resme
Supermissss vallabayıldım bu resme
emziren anneler dikkattli okusunHosbulduk tesekkur ederım
kesınlıkle katarım... hos bulduk, sagol.
sogukta yurumek daha guzel olmaz mı? ben severım.
ben sutu arttırdıgını bılıyorum.. ama uzerıne cok da okumadım bakmak lazım.
bı de bıtkı caylarına dıkkat dedın ya (CallanPıckney) hangılerı bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?