Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun alinti olmuyor sinir oldum
Eminem tabiki guzel ve hirsli bir takima geldin
Meltem benide kendine benzettin birinciliklerini birincilik yarinin bireysel birincisi benim ikinci nerde
Selincigim sevindim Sicak su torbasi köy rahatlatir.
Ama senin sayende 4. Takım birinci olursa karışmayızzz bak aslında sen bu hafta listelerde olmayabilirsin... bu hafta gönüllerin birincisi ol ne olucak

Berilcim selencim inşallah haftaya 5. Takımda olursunuz neyse bu hafta böyle geçti adapte idi diyelim... yarın kaybedersek olsun sayenizde kaybedelim sizin kilo vermeniz bizi sevindirir...

Canıııımmm görmedim çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Bugun alinti olmuyor sinir oldum
Eminem tabiki guzel ve hirsli bir takima geldin
Meltem benide kendine benzettin birinciliklerini birincilik yarinin bireysel birincisi benim ikinci nerde
Selincigim sevindim Sicak su torbasi köy rahatlatir.
tamm kuzum sen meraak etme sicak dus baya bi rahstlstti zaten :)

canm cok gecmis olsun ins cabuk cikarda rahatlarsin uzuldm simdi..

Yooooo herif Yan grlmis yatiyor
bizimki evde bile yok daha :)

Bizden başka dogru takım yok zaten canım ama korkutmamıştım gerçeklerin ta kendisi nihahahaha

Selincim sen bu gece sucuklu yumurta yiyebilirsin ama yarından sonra asla ama asla
gece gece o kadar zumba ypmisim terlemisim yermiiiym :))

Berilcim selencim inşallah haftaya 5. Takımda olursunuz neyse bu hafta böyle geçti adapte idi diyelim... yarın kaybedersek olsun
sayenizde kaybedelim sizin kilo vermeniz bizi
sevindirir...
ayy kiyamam :)herseyn hayrlisi olsn canm bu bir yars kazanmakta vaar kaybetmrkte onrmli olan kilo vermek azda olsa cok ta olsa :) verelimde :)

Hayir selin kaybetmek Yok
Ozellikle gözüm üstünde haftaya rekor bekliyom seninle emineden

Yani 5. Takım kaybedecek mi diyosun?

ins canm bende kendimden bekliyormdaa sadece bekliyorm iste ..

hayyiiiir sadece hersey olabilir demek istediim :)

ins canm elimden geleni yapicam soz veriyormm ama ben cok aciktmm su an yya
Biz ne konusuyoz sen aciktim diyon
Git dereotu cigne
O yoksa disini fircala hemen gecer acligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…