- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.841
Ama senin sayende 4. Takım birinci olursa karışmayızzz bak aslında sen bu hafta listelerde olmayabilirsin... bu hafta gönüllerin birincisi ol ne olucakBugun alinti olmuyor sinir oldum
Eminem tabiki guzel ve hirsli bir takima geldin
Meltem benide kendine benzettin birinciliklerini birincilik yarinin bireysel birincisi benim ikinci nerde
Selincigim sevindim Sicak su torbasi köy rahatlatir.
Hehehehe hayatııı tesbih yapmışııımm sallıyormuşuumm .......Yooooo herif Yan grlmis yatiyor
Eveett yap yap yap sende sucuklu yumurta yeseneBak kafami bozma gider iki Bardak tursu suyu icerik sabaha cillop gibi + 2 kilo
Arabeske bagladi benim hatun abbboooooowHehehehe hayatııı tesbih yapmışııımm sallıyormuşuumm .......
Ben sucuk salam vs yememkiEveett yap yap yap sende sucuklu yumurta yesene
Canıııımmm görmedim çok geçmiş olsun dikkat et kendineİi aksamlar kizlar bende cokk heyecanliyim bakalim yarin neler olucak
Menume gelince 20 lik disim cikiyor apse yapmis agzimi acamiyorum oyuzden sadece sivi
Sabah 2 yumurta
Oglen ezogelin corbasi
Aksam yayla corbasi
Yarim ekmegin icini yiyebildim birazda
tamm kuzum sen meraak etme sicak dus baya bi rahstlstti zaten :)Bugun alinti olmuyor sinir oldum
Eminem tabiki guzel ve hirsli bir takima geldin
Meltem benide kendine benzettin birinciliklerini birincilik yarinin bireysel birincisi benim ikinci nerde
Selincigim sevindim Sicak su torbasi köy rahatlatir.
canm cok gecmis olsun ins cabuk cikarda rahatlarsin uzuldm simdi..İi aksamlar kizlar bende cokk heyecanliyim bakalim yarin neler olucak
Menume gelince 20 lik disim cikiyor apse yapmis agzimi acamiyorum oyuzden sadece sivi
Sabah 2 yumurta
Oglen ezogelin corbasi
Aksam yayla corbasi
Yarim ekmegin icini yiyebildim birazda
bizimki evde bile yok daha :)Yooooo herif Yan grlmis yatiyor
gece gece o kadar zumba ypmisim terlemisim yermiiiym :))Bizden başka dogru takım yok zaten canım ama korkutmamıştım gerçeklerin ta kendisi nihahahaha
Selincim sen bu gece sucuklu yumurta yiyebilirsin ama yarından sonra asla ama asla
ayy kiyamam :)herseyn hayrlisi olsn canm bu bir yars kazanmakta vaar kaybetmrkte onrmli olan kilo vermek azda olsa cok ta olsa :) verelimde :)Berilcim selencim inşallah haftaya 5. Takımda olursunuz neyse bu hafta böyle geçti adapte idi diyelim... yarın kaybedersek olsun
sayenizde kaybedelim sizin kilo vermeniz bizi
sevindirir...
Bende yemiyorum canımBen sucuk salam vs yememki
Sarmisakli hicbirseyde yiyemem
Yani 5. Takım kaybedecek mi diyosun?tamm kuzum sen meraak etme sicak dus baya bi rahstlstti zaten :)
canm cok gecmis olsun ins cabuk cikarda rahatlarsin uzuldm simdi..
bizimki evde bile yok daha :)
gece gece o kadar zumba ypmisim terlemisim yermiiiym :))
ayy kiyamam :)herseyn hayrlisi olsn canm bu bir yars kazanmakta vaar kaybetmrkte onrmli olan kilo vermek azda olsa cok ta olsa :) verelimde :)
Hayriye selin emine en az 2 şer kiloHayir selin kaybetmek Yok
Ozellikle gözüm üstünde haftaya rekor bekliyom seninle emineden
kayısıların içini açıp kaymakla doldurup yenilmesi tabir yanlış olabilirKaymakli kayisi ne canim
Annem sen bu menüyle hasta olacan bak
Mayam bozuldu burda ya zayifliyacaz ya zayifliyacazYani 5. Takım kaybedecek mi diyosun?
Ay bende hazir Birsey saniyordum.kaymak kalorili ama karatayda sterbestkayısıların içini açıp kaymakla doldurup yenilmesi tabir yanlış olabilir
ins canm bende kendimden bekliyormdaa sadece bekliyorm iste ..Hayir selin kaybetmek Yok
Ozellikle gözüm üstünde haftaya rekor bekliyom seninle emineden
hayyiiiir sadece hersey olabilir demek istediim :)Yani 5. Takım kaybedecek mi diyosun?
ins canm elimden geleni yapicam soz veriyormm ama ben cok aciktmm su an yyaHayriye selin emine en az 2 şer kilo
Heheheh bişi olmaz canım sanki herkes gitti senle ben kaldık gibiMayam bozuldu burda ya zayifliyacaz ya zayifliyacaz
Totisleri sikin artik
Amaninnnn bunlari benmi diyom
Mayami bozdu meltem benim
Biz ne konusuyoz sen aciktim diyonins canm bende kendimden bekliyormdaa sadece bekliyorm iste ..
hayyiiiir sadece hersey olabilir demek istediim :)
ins canm elimden geleni yapicam soz veriyormm ama ben cok aciktmm su an yya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?