- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.861
Annem bizmi kaldik cenemizle kacirdikmi yoksaHeheheh bişi olmaz canım sanki herkes gitti senle ben kaldık gibi
Fancy geldiği gün takıldı biraz sonra vizelerim var yarın 10 a kadar bildirim yapıcam demişti bakalım yarın olsun kilo verdiyse alırsın listeyeKelten fancy in katilimi nasildi simdi okulu var sanirsam
Evet çok çene yaptık.eşim bugün geç gelicek iş yemeği vardı.çocukta uyuyor bende sardım sizeAnnem bizmi kaldik cenemizle kacirdikmi yoksa
Selin istersen ye bir şeyler nasıl olsa 5. Takımda değilsin bence bu anı yaşa...nihahahahahins canm bende kendimden bekliyormdaa sadece bekliyorm iste ..
hayyiiiir sadece hersey olabilir demek istediim :)
ins canm elimden geleni yapicam soz veriyormm ama ben cok aciktmm su an yya
Katilimini merak ettimFancy geldiği gün takıldı biraz sonra vizelerim var yarın 10 a kadar bildirim yapıcam demişti bakalım yarın olsun kilo verdiyse alırsın listeye
Benim herifin yazismasi bitmez evde Yan gelir calisirSelin istersen ye bir şeyler nasıl olsa 5. Takımda değilsin bence bu anı yaşa...nihahahahah
Iyi gecelerrrkızlar yarın görüşmek üzere
Katılımı yoktu canım pek.ama iyi birisi.Katilimini merak ettim
Keske gunluk bir kac dakika ayirabilse tanirdik en azindan
Gunesi gordum bugun Birsey yazmamis bende bildirim yapacak sandim
Selinimle ugrasmayin yawSelin istersen ye bir şeyler nasıl olsa 5. Takımda değilsin bence bu anı yaşa...nihahahahah
İyi geceler canım güzel bir uyku çek kilo verirsinkızlar yarın görüşmek üzere
Dr olmak zooorr. Bizimkide mailleşir sürekliBenim herifin yazismasi bitmez evde Yan gelir calisir
Tamam ugraşmıcam sevdim ben kız bu kızıSelinimle ugrasmayin yaw
tamm canm bide su ictm cok o bastrdi ama smdi gece boyu wc ye gidip gelecegm :))Biz ne konusuyoz sen aciktim diyon
Git dereotu cigne
O yoksa disini fircala hemen gecer acligin
ya sonrada tartiya cikaymmm ineymm agliyaym degilmi getirin bana ordan bi tursu suyuu baTsin bu dunyaaa nirinm ...Selin istersen ye bir şeyler nasıl olsa 5. Takımda değilsin bence bu anı yaşa...nihahahahah
İyi geceler canım güzel bir uyku çek kilo verirsin
Dr olmak zooorr. Bizimkide mailleşir sürekli
Tamam ugraşmıcam sevdim ben kız bu kızı[/
QUOTE] beriliim ne bolumu enistenn
Bende seni cok sevdiiim :) tam benm kafadansnn :)
iyi geeceler bende cikarm bizimkide geldi bn burdan kopamadm ama :))Hadi iyi geceler arkadaşlar eşim geldi kulübümden ayrılıyorum.öptüm herkesi
Agzimi acamiyorum ve hicbirsey cigneyemiyorum disimden dolayiAhanda bir kus yemi menusu daha
Kuzum salata ye yogurt ye arada meyve ye ay kizacam bak cok az bu Menü
Saol cnm agrisindan yemek aklima gelmiyor zatengeçmiş olsun çok aç değilsindir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?