- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.881
Ooo ne güzel.ne okuyosun canımKonser süperdı kızlarrrr
Ben geldım artık bıraz kıtap okuyup yatarrrrr
Geçmiş olsun canım inşallah yakında geçer...Agzimi acamiyorum ve hicbirsey cigneyemiyorum disimden dolayi((
emine çölyak mısın,geçmiş olsunbı de ben ozel bı sebepten dolayı un&seker hıc tuketmıyorum
menulerımı ıncelerken buna dıkkat edın
ve
grupta cok emzıren gorunce.. acaba bu grup 'emzırenler grubu' mu dıye bı dusundum...
Günaydın meltem mGünaydın arkadaşlar,
Nasılsınız
Piruze sam da bır turk seliniOoo ne güzel.ne okuyosun canım
Geçmiş olsun canım inşallah yakında geçer...
öğlen meltemin dediği gibi bademle meyveyi yeseydin daha iyi olurdu,bunun dışnda menün çok iyimaydanoz-limon
Sabah
Peynır,10zeytın,tereyaglı 2yumurta,10badem,1peksımet,Kk yoğurt
Ara 1cennet hurması
Oğlen
Kelle paca corbası
Nar suyu
Aksam yoğurtlu patlıcan
30 dk yuruyus
1 sade turkkahvesi
2 lt su
pilav mıııı,olamazzzBugunki menum 1dilim ekmek 1yumurta 1kutu peynir 8zeytin ara ogun yarim muz oglen yemegi 8yemek kasigi yogurtlu pilav ara ogun elma akşam yemegim 1kase corba 3litre su kapanışı yaptim :)
güzelllllBende menumu yazayim.hemen
Sabah 1 yumryadan peynirli omlet salatalik 5 zeytin 1 dilim t.b ekmegi cay
1 armut
Oglen 8 yk kapuska yogurt
Aksam 1 kase tarhana corbasi
2 lt su 33 dk zumba
bana da söyleeHayriyecim yarından sonra sana başka bir şey söylücem hiç aç kalmıcaksın ok.
Bu haftaki hedefim 74,9 du.basardımmmİlk bildirim benden gelsin;
Gecen hafta:75,8
Bu hafta:74,4
Fark:1,4
Yüzde:1,85
benim bebeğim doğduktan 5.günden sonra sarılık nedeniyle hastanaye yattı,idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle kültür alındı,sonunda bir şey cıkmadı sükür ama bir hafta hastanede yattık,ilk günler benim göğüslerde taş gibi olmuştu,çokk kötüyydü,seni anlıyorum,bol sıcak uygulama,ılık duş işe yarıyor ama sağmalısın,Allah yardımcın olsunKizlar ya bisy danisicam oglum emmeyi birakali 2 ay filan oldu ama hala tas gbi duruyor o yerler ve feci agri yapiyr sagip doksemmi boylezamanla kesilicekmi ne yapmaliym bileemedm en iyisi annelere dansiym dedm ;(
Günaydın meltem m
Hatikasıın canım benim süpeer 1. Olucazİlk bildirim benden gelsin;
Tamam canım öpüyorumbana da söylee
bu menü 1 kilo verdirirİi aksamlar kizlar bende cokk heyecanliyim bakalim yarin neler olucak
Menume gelince 20 lik disim cikiyor apse yapmis agzimi acamiyorum oyuzden sadece sivi
Sabah 2 yumurta
Oglen ezogelin corbasi
Aksam yayla corbasi
Yarim ekmegin icini yiyebildim birazda
haftaya inşallah,çoktan kahvaltıyı yaptım :/Ya şimdi herkes foto koyuyor ya yarın herkes baskül fotosunu koysa güzel olmaz mı?ben öyle yapıodum
vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvİlk bildirim benden gelsin;
harikasın tek kelimeyleBen bu hafta 400 gr vermişim arkadaşlar artık koruma yapıyorum.10 km koşuyorum. umarım 55 kg da kalırım hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?