- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.901
herkess süperrr,çok tebrik ederim dagyolugünaydın kızlar ben de bildirim yapayım
başlangıç 66.7
bu hafta 65.6
giden 1.1
Tamam canım haftaya basküllü foto koyarsınhaftaya inşallah,çoktan kahvaltıyı yaptım :/
tesekkür ederim canımharikasın tek kelimeyle
ben de tartıda bu rakamı görmekk istiyorummm
ay çok güzel bi gün
8 kestane çok olmuş canım ama akşam çorba da çok az olmuş.harikasııınn süpeerdünkü menümü de söyleyeyim:
kalkınca kayısı
sabah:2 ceviz,2kk peynir,bol yeşillik,salatalık,domates 10 civarı zeytin
ara:8 kestane
öğlen:3 kaşık ıspanak+2 kaşık yoğurt
ara:müsli
akşam:yarım kase corba
ara:humana still tea
3 lt su
misafir nedeniyle spor yapamadım,bugun yine misafir gelecek
sonunda tüm mesejları okudum,menümü söyledim,şimdii sıra kilo bildirimde,
% = 1.65 canım wuuuuwwwgünaydın kızlar ben de bildirim yapayım
başlangıç 66.7
bu hafta 65.6
giden 1.1
Canım senin % = 1.85 wuuuuuuwwww harikaa yaa kesin 1. yiz1,2 kg vermişim
tartı da 63,8i gördüm
kızlar sizin sayenizde oldu bu,yanlış yeme alışkanlıklarımı farketmeseydim bu sonucu göremezdim
meltemm menülerin bana örnek olduu
herkese teşekkürler
sizi seviyorum
Tesekkür ederim canım inşallah sende ineceksinalıtılar nedense eklenmiyor
meltem maşallah benim hedefimde 55 inş bana da görmek nasip olur
server haftada 1.4 çok iyi tebrikler
% = (Fark/geçen hafta kg)x100şimdi kızlar bir sorum var
şu yüzdeyi yazarken paya kilo farkı,paydaya geçen haftadaki kilo mu yoksa ilk kilo mu yazılacak
aynen ben de çok mutluyum hepimizin adınaaAğlıcam walla arkadaşlar mükemmelsiniz
geçen haftaki kilom:65.00
bu haftaki kilom:63.8
yüzdem:1,85
Maşallah arkadaşlar nazarlardan saklasın Allahaynen ben de çok mutluyum hepimizin adınaa
gerçekten mi, o zaman daha da güzel bir haber buucallay. çok yi gerçekten haftada 1.2 kilo vermek ben en son izne ayrıldığım kilomu baz aldım yoksa daha fazla verdim
gunaydiiiin iyi degiliim siz cunku ne mutluki 200 grm verdm ama gece uyandm aclktn bi parca peynr yedim bunn etkisi oldumu bu hafta gerekrse bisy yemicem bende sizin gibi kilo vericeemGünaydın arkadaşlar,
Nasılsınız
tesekkur ederm canm sagiyorm ilik suda tutuyorm bi nebze iyi geliyor ama sonra yne ayni bebegm emmeyi birakmasaydi hic boyle olmicakti ona bir ayri uzuluyirm zatrnbenim bebeğim doğduktan 5.günden sonra sarılık nedeniyle hastanaye yattı,idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle kültür alındı,sonunda bir şey cıkmadı sükür ama bir hafta hastanede yattık,ilk günler benim göğüslerde taş gibi olmuştu,çokk kötüyydü,seni anlıyorum,bol sıcak uygulama,ılık duş işe yarıyor ama sağmalısın,Allah yardımcın olsun
hiç üzülme,herkes nasibi kadarını alır sonuçta.geçen gün eşimin halası geldi,biz cocuklara bir aylıktan itiberen birşeyleri veriyorduk dedi,o çocuklar büyüyüp akıllı hayrlı insan olduysa,büyüme gelişmesi iyiyse,bizimkiler de büyür inşallahgunaydiiiin iyi degiliim siz cunku ne mutluki 200 grm verdm ama gece uyandm aclktn bi parca peynr yedim bunn etkisi oldumu bu hafta gerekrse bisy yemicem bende sizin gibi kilo vericeem(
tesekkur ederm canm sagiyorm ilik suda tutuyorm bi nebze iyi geliyor ama sonra yne ayni bebegm emmeyi birakmasaydi hic boyle olmicakti ona bir ayri uzuluyirm zatrn
haklisin canm aslinda ben elimden geldigince yavruma herseyden yedirmeye calisiyorum meyvesi eti sutu pekmezi bali ben ustumue duseni yapayimda gerisi dedgin gibi kader :)hiç üzülme,herkes nasibi kadarını alır sonuçta.geçen gün eşimin halası geldi,biz cocuklara bir aylıktan itiberen birşeyleri veriyorduk dedi,o çocuklar büyüyüp akıllı hayrlı insan olduysa,büyüme gelişmesi iyiyse,bizimkiler de büyür inşallah
içini ferah tut,bu dünyada elimizden gelmeyen seyler var,önemli olan değiştirebileceklerimiz konusunda irade göstermemiz,değiştiremeyeceklerimize ise kader diyerek kabullenmemiz.böylelikle iç huzurumuzu da sağlamış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?