Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1,2 kg vermişim
tartı da 63,8i gördüm
kızlar sizin sayenizde oldu bu,yanlış yeme alışkanlıklarımı farketmeseydim bu sonucu göremezdim
meltemm menülerin bana örnek olduu
herkese teşekkürler
sizi seviyorum

şimdi kızlar bir sorum var
şu yüzdeyi yazarken paya kilo farkı,paydaya geçen haftadaki kilo mu yoksa ilk kilo mu yazılacak

callay. çok yi gerçekten haftada 1.2 kilo vermek ben en son izne ayrıldığım kilomu baz aldım yoksa daha fazla verdim

kilo yüzdesi hesaplama
Kısaca söyle
Mesela ben geçen hafta 66,2 kiloydum
Bu hafta 65,6 kiloyum

66,2-65,6=0,6
0,6x100=60
60:66,2=0,906...
Virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz

Ve yüzdemiz= 0,91 oluyor
şimdi buna göre yapayım benimkini

haftaya inşallah,çoktan kahvaltıyı yaptım :/
Tamam canım haftaya basküllü foto koyarsın

harikasın tek kelimeyle
ben de tartıda bu rakamı görmekk istiyorummm
ay çok güzel bi gün
tesekkür ederim canım
8 kestane çok olmuş canım ama akşam çorba da çok az olmuş.harikasııınn süpeer

günaydın kızlar ben de bildirim yapayım
başlangıç 66.7
bu hafta 65.6
giden 1.1
% = 1.65 canım wuuuuwww
Canım senin % = 1.85 wuuuuuuwwww harikaa yaa kesin 1. yiz

alıtılar nedense eklenmiyor
meltem maşallah benim hedefimde 55 inş bana da görmek nasip olur
server haftada 1.4 çok iyi tebrikler
Tesekkür ederim canım inşallah sende ineceksin
şimdi kızlar bir sorum var
şu yüzdeyi yazarken paya kilo farkı,paydaya geçen haftadaki kilo mu yoksa ilk kilo mu yazılacak
% = (Fark/geçen hafta kg)x100

Arkadaşlar ilk defa gelmenize ragmen 1 hafta boyunca çok azim gösterdiniz.cuma günü olsun hafta sonu olsun hiç kaçırmadınız eğer kaçırsaydınız 1 kg üzerine çıkamazdınız. Şuan çok mutluyum adınıza çok seviniyorum.inşallah 55 i sizde benim gibi görürsünüz.ben 72 kilodan 55 e kadar hiçbir hafta almadım sürekli düştüm çünkü hiç kaçamak yapmadım umarım sizde öyle olacaksınız inanıyorum.

Günaydın arkadaşlar,
Nasılsınız
gunaydiiiin iyi degiliim siz cunku ne mutluki 200 grm verdm ama gece uyandm aclktn bi parca peynr yedim bunn etkisi oldumu bu hafta gerekrse bisy yemicem bende sizin gibi kilo vericeem (

tesekkur ederm canm sagiyorm ilik suda tutuyorm bi nebze iyi geliyor ama sonra yne ayni bebegm emmeyi birakmasaydi hic boyle olmicakti ona bir ayri uzuluyirm zatrn

hiç üzülme,herkes nasibi kadarını alır sonuçta.geçen gün eşimin halası geldi,biz cocuklara bir aylıktan itiberen birşeyleri veriyorduk dedi,o çocuklar büyüyüp akıllı hayrlı insan olduysa,büyüme gelişmesi iyiyse,bizimkiler de büyür inşallah
içini ferah tut,bu dünyada elimizden gelmeyen seyler var,önemli olan değiştirebileceklerimiz konusunda irade göstermemiz,değiştiremeyeceklerimize ise kader diyerek kabullenmemiz.böylelikle iç huzurumuzu da sağlamış oluruz

haklisin canm aslinda ben elimden geldigince yavruma herseyden yedirmeye calisiyorum meyvesi eti sutu pekmezi bali ben ustumue duseni yapayimda gerisi dedgin gibi kader :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…