- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.061
tebrikler canım gerçektenHayirli cumalar hanim
Kilom 58'2 %1,5
iyi gezmeler canm benmde bugn hep film izliyesim var sanrm oturup yesilcay eslignde film izliycem :)Ya arkadaşlar dila sıfır , güneş gelmedi, dağyolunun 38 e bölünmesine ragmen yine birinciyiz.waw herkes çok iyidi...
Ben bugün buraya girmicem arkadaşlar yarın sabah girerim.bugün kendimi dinlendiricem biraz çocugu alıp dışarı çıkıcam kayınvalideme gidip sohbet edicem.bugünün verdiği mutlulugu içime çekicem ohhhh
ınsaellah... benden ılk hafta 3kg da beklenebılır. sonrası kısmet.Hayriye selin emine en az 2 şer kilo
ben burada bırının profılınde gordum..guzel. her cuma baskul fotosunu profıle koyacagım ınsYa şimdi herkes foto koyuyor ya yarın herkes baskül fotosunu koysa güzel olmaz mı?ben öyle yapıodum
Tesekkur ederim bende seni tebrik ederim canimtebrikler canım gerçekten
aaa cok guzel bı kılo..Ben bu hafta 400 gr vermişim arkadaşlar artık koruma yapıyorum.10 km koşuyorum. umarım 55 kg da kalırım hep.
bebegın ne kadarlık?dünkü menümü de söyleyeyim:
kalkınca kayısı
sabah:2 ceviz,2kk peynir,bol yeşillik,salatalık,domates 10 civarı zeytin
ara:8 kestane
öğlen:3 kaşık ıspanak+2 kaşık yoğurt
ara:müsli
akşam:yarım kase corba
ara:humana still tea
3 lt su
misafir nedeniyle spor yapamadım,bugun yine misafir gelecek
sonunda tüm mesejları okudum,menümü söyledim,şimdii sıra kilo bildirimde,
can boyum 1.64 en fazla kilom 64 olması için 1.6 fazlalığim var bu hafta kendimi buna hedefledim ama izahını yapmamışım kusura bakmayıncanım aslında ilk giriş mesajını değiştirmemiz lazım orda 2 yazıyor tebrikler bu arada
1,6 fazlalık ne oluyor canım anlamadım?
beril cim aslında 3. takım kardeş takımımızdı ama uzun süredir kardeş takıma götürmeden listeyi paylaşıma ekliyoruz yeniden bir kardeş takım uygulaması yapabiliriz
nıye vermeyesın kıMeltem 2 kilo verebilir miyim ya haftaya kadar. İnşallah verebilirim
Suan 79 um da bi haftada verebilir miyim diye dedim hedefim 60 inşallah cnmnıye vermeyesın kı
kac kılosun?
Guzel dagyolu nerelerdesin sen ya bugun pek yoksunbugunki menum
sabah 2 yumurta kaşar maydanoz 5 ceviz 4 fındık 4 kayısı içerisinde kaymak
akşam 1 ton baliği salata turşu helva
su ve sporu sonra yazacağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?