- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.101
Nerde cnm gormedim ben ne yazdinpaylasima arada bakin kizlar.hayriyecim senin hakkinda birseyler yazdim kusuruma bakma ama takim adina bir aciklamada bulunmak istedim
4.4kilo vermenle ilgiliNerde cnm gormedim ben ne yazdin
Nerde yaziyolar canm nereye girmem gerekiyo4.4kilo vermenle ilgili
pek onemlide degil bosver ama oku ve acil olarak birinciler sirlarini yaziyor yerine haftalik yaptiklarini yaz canim
paylasim alaninaNerde yaziyolar canm nereye girmem gerekiyo
1.lik yazini bekliyorm merakla :)Teşekkürler :)
Evde canm alt katmda kimse yok ondan rahatla atliyorm :)Cok guzel ipi nerde atliyorsun canm guzel fikirmis
bende ayni sekilde ins hep boyle gidersiniz ve artk biz olduk boyle gideriz benmde katkm olur buna :)aldiniz her iki birincilik icinde tebrik ederim hepinizi
berilim nasil oldunuz elifim nasilpaylasim alanina
5 aylık canımbebegın ne kadarlık?
ogleden sonra dışardayim eve gelince okudum yazılanları bugunki menunde çok güzelGuzel dagyolu nerelerdesin sen ya bugun pek yoksun
canım aşure yada mandalina dan birini tercih etmeliydinBende menumu paylasyim dukkani kapattm :)
Sabah suzme peynir 2 dilim kepek ekmegi salatalik 5 zeytin ihlamur cayi
Ara 2 mink mandalina 1 kuck kase asure
Oglen 5 yk kapuska ve 1 kase yogurt
Aksam firinda zeytinyagyla psirlmis patlican biber ve domates yannda izgara tavuk ve ayran
2 lt su 1 bardak yesilcay 250 ip atlama 50 mekik
haklidin canm bidaha asure olmiycak zaten tesekkur ederm yorumun icin :)ogleden sonra dışardayim eve gelince okudum yazılanları bugunki menunde çok güzel
canım aşure yada mandalina dan birini tercih etmeliydin
Dana fajita bildiğiniz acılı salcalı et,Maydanoz limon
Sabah peynırli tost,5zeytın,cennet hurması
Ara 2cevız,elma
Oğlen mercimek ç, kereviz y, bulgur p,
Ara ayran
Aksam
Dana fajita, yoğurt
2lt su, yesilcay ve 2tkahvesi
Kızlar bu hafta gun asırı spor yapmaya calıscamm hergun yapamam.Dana fajita bildiğiniz acılı salcalı et,
Menuyu yazarken mıktarları yazınca coj gıbı duruyor sınır oluyorum,genelde yazmıyacagım.abartırsam yazarım guzeller
geçmiş olsun canım yaMenumu paylasayim
Dis agrim devam oyuzden boyle
Sabah tarhana corbasi ve yumurta
Ara 1 kayisi
Oglen bugday yogurtlu
Aksam corba ve haslanmis bugday
4 litre su 1 bardak yesil cay
Umarim yarin normale donerim
Hayrıyecım bugunkü menunu begendım,bugun daha toksun dgr gunlere gore dımıBugunki menum sabah 1dilim ekmek 1 kk peynir 1yumurta 6 zeytin bol domates salatalik ara ogun 1 portakal oglen yemegi 1 tabak taze fasulye aksam yemegi 1kase mercimek corbasi 4litre su 30dakika yürüyüş
canım iyi güzel de,aşure olmamış,akşam menün de fazla,ya zaytinyağında patlıcan biber ya da ızgara tavuk yiyeceksin,ikisi olmazzBende menumu paylasyim dukkani kapattm :)
Sabah suzme peynir 2 dilim kepek ekmegi salatalik 5 zeytin ihlamur cayi
Ara 2 mink mandalina 1 kuck kase asure
Oglen 5 yk kapuska ve 1 kase yogurt
Aksam firinda zeytinyagyla psirlmis patlican biber ve domates yannda izgara tavuk ve ayran
2 lt su 1 bardak yesilcay 250 ip atlama 50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?