Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sadece ve sadece 200 grm verdigm icn moralm bugn yerlerdeydi esimde bende asure istedi bende 1 minik kase yedim ustne ayrn flan ictm ama yemis oldum artik :/yarnda ayran detoksu yapicm dayanabilirsem vucudu sasrtrsam belki iyi gelir diye dusundum

ben lısteye dahıl olmadım. dun katıldıgımdan sebep.
kılo da vermedım.
dogumdan sonra hemen 15kg gıttı... sonra korudum.
bu ay ek gıdaya baslayacagı ıcın, gonlum rahat, basladım.
haftaya ınsaellah.

mantıklı. selınmh
bazen vucut hafıf alıp bırden vermeyle vurdurma ıstıyor.
kılon az ıse 200gr az degıl.
aslinda az degil canm 83.500 ama haftalardr ugrasmama ragmen azck azck gidiyor bi vucudu uyandirmam lazm diye dusundum ins ise yarayacak umidim bu :)

Menumu paylasayim
Dis agrim devam oyuzden boyle
Sabah tarhana corbasi ve yumurta
Ara 1 kayisi
Oglen bugday yogurtlu
Aksam corba ve haslanmis bugday
4 litre su 1 bardak yesil cay

Umarim yarin normale donerim

iyi akşamlar kızlar sonuçlar açıklandı gene bu hafta birinciyiz sizlerin sayesinde benşim pek eski kaptan olarak seyahatlerden pek size yardımım olmadı
hayriyeciğim sende bireyselde birinci oldun canım tekrar tebrik ederim bu arada 1.ler sırlarını paylaşıyor kısmına yazman gerekiyor ne yaptın da bu kg yu verdin diye bende merakla bekliyorum yazmanı
sanemcim geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir canım dişin karanfil koy o acısını ağrısını biraz alır

Bende menumu paylasyim dukkani kapattm :)

Sabah suzme peynir 2 dilim kepek ekmegi salatalik 5 zeytin ihlamur cayi

Ara 2 mink mandalina 1 kuck kase asure
Oglen 5 yk kapuska ve 1 kase yogurt
Aksam firinda zeytinyagyla psirlmis patlican biber ve domates yannda izgara tavuk ve ayran

2 lt su 1 bardak yesilcay 250 ip atlama 50 mekik

Cok guzel ipi nerde atliyorsun canm guzel fikirmis

paylasima arada bakin kizlar.hayriyecim senin hakkinda birseyler yazdim kusuruma bakma ama takim adina bir aciklamada bulunmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…