Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sana tosun dedim inan tatlılığından sende bana tilki de yılan de hahehee walla alınmam.foto için tesekkür ederim canım.aynıyım değişen bir şey yok canım.
Biliyorm canm ya alinmadm gercekten hatta guldm bya ve sevndm demekki beni saka yapcak kadr seviyorlar dediim yaaa
Canım şuan 10 kişi oldunuz ve bazen paylaşmak iyi olabilir yoksa yorulan arkadaşı kaybederiz
haklisin canm siz bize yol gosterin bizde uyguluyalm kesnlkle banada mantikli geldi arada bir nefes almak herkese iy gelicektir ve donusude cok daha iyi olur bence :)

meltem bu menü bir hafta mı uygulanacak,nasıl olaacak

Canım gülebilmen senin çok olgun birisi oldugunu gösteriyor.evet dogru saka yapacak kadar seviyoruz.
Evet destek olalım arkadaşlara... Sen bu hafta birinci olmaya çalış ok.diğerleri zayıf sen yak şu bıngıl bıngıl göbeğini...

Yok canım her gün değişik menü haftalık...
bir haftalık verebilirmisin,ben de ona göre alışveriş yapayım
yada bu liste üzerinden gideyim neyin yerine ne yiyebilirim,
resmini görünce,bukadar zayıf olduğunu hayal etmediğimden,iradene saygım arttı,yolundan gideceğim:)

meltem bu menü bir hafta mı uygulanacak,nasıl olaacak
bende merak ediyordm bi gun yapcz sandm meltem menu1 e devam diye dusunduyddm :)

tesekkur ederm canmsin :)elimden geleni yapacagm canm ve inan bana yapiyormda halimi bi gor evin icinde bilem dans ederek geziyorm fazladan kalori yakayim diye

Yok canım her gün değişik menü haftalık...
bir hafta bunu yapacagzz hmm anlasildi :)

Selincim şu 4. Takım bandını sildir istersen ama sen bilirsin
canm onuda ben yazdrmadm bi anda gordm nereye demem gerek 5. Takim yazdiraym :)

ben ilk andan vuruldm zayfligna indigi kiloya ondan izinden gidiyorum

Canım ama bu benim 2 yıl önceki fotom bekarken ayrıca kuzenim bilgi üni fotografçılık bitirdi.ünlülerle çalıştıgı için o çok artisttir ve bana verdirdiği klasık her zamanki pozu.gözlük bile onun.fotografa aldanma canım gerçi şuan ki halim de aynı.menüyü yazayım paylaşayım olur mu hazır çocuk uyurken. Ben çok seviniyorum böyle azimli insanları gördükçe umarım kısa zamanda fıstık gibi olacaksınız...

Diyetin tam listesi bu arkadaşlar okuyun anlaşılmayan varsa açıklık getireyim.ama bunu kaçırdıgınız hafta yapın.diğer zamanlar düzenli sağlıklı beslenerek gidin.2-4 kg arası gider.

Eklentiler

• image.webp
    153,3 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    142 KB · Görüntüleme: 58

Gunaydın guzellerımmm

gunaydin berilin melekleri

Diyetin tam listesi bu arkadaşlar okuyun anlaşılmayan varsa açıklık getireyim.ama bunu kaçırdıgınız hafta yapın.diğer zamanlar düzenli sağlıklı beslenerek gidin.2-4 kg arası gider.
Herkese günaydın fıstıklar!

Meltemcim harika motive ediyorsun bizleri iyi ki varsın ya! Hemen bakıyorum listelere!

beril77 bahsettiğin şeyi çok merak ettim ben de yapmak isterim. Bir çeşit meditasyon olsa gerek.

Servey daha sonuçlar açıklanmadı canım bekliyorum.

Toplight bekar bir insan olarak seni tam olarak anlayamayacak olsam da sana akıl vermek bana düşmeyecek olsa da az çok doğru yaptığını düşünüyorum. Daha önceleri alttan alman fedakarlıktı en azından bunun farkına varsa bile ilişkinizin kalitesi daha da artar. Bugün en geç yarın barışırsınız canım benim

Kızlar oku oku bitmedi valla! Bugün ben de aranıza dönmüş bulunuyorum artık. Hergün elimden geldiğince paylaşımla sizlerleyim fıstıklar

insallah canm senn sayende olucaz insallah

cannm ozur dilerm ama bisy sorucam kizmaa biz simdi bu listeymi uyguluyacagiz bir hafta boyunca obur listeyi ne zaman yapicaz bi aciklik getirrmisn kusurma bakma olurmu

suan bende ayni motivasyondayim
kaybedecek zamanim yok

canim sen yada annen nereli
izmir geldi aklima sarap duyunca
ayyyyyy izmirim bu sene gidemedim ya
seneye insallah
bekle beni izmir
seninde iki ayaklilar var
hem kucuk daha belki ilerde olur be gulum
10 hafta 10 kilo ne guzel geliyor kulaga ya
çok iyiymiş,zaten ambalajlı gıda zararlı
bu konuyu biraz daha didikleyip denemyi dusunuyorum.arinmaya ihtiyacim var gibi geliyor.ama net ve telefonu ne ederim bilemiyorum.
canm onuda ben yazdrmadm bi anda gordm nereye demem gerek 5. Takim yazdiraym :)

ben ilk andan vuruldm zayfligna indigi kiloya ondan izinden gidiyorum
kazene özel mesaj yollaman gerekiyor sip sak yapiyor sagolsun
sev beni ya
yazik bana bak ac geziyom
miyavvvvvvvvvvv sev beni miyavvvvvvvvvv
Kızlar oku oku bitmedi valla! Bugün ben de aranıza dönmüş bulunuyorum artık. Hergün elimden geldiğince paylaşımla sizlerleyim fıstıklar
gözum uzerinde zaten katilimin kadar kilonada dikkat et nerdeyse 3. haftadasin kilo konusunda son durum ne canim
geldigin kiloyuda bilmiyorum

cannm ozur dilerm ama bisy sorucam kizmaa biz simdi bu listeymi uyguluyacagiz bir hafta boyunca obur listeyi ne zaman yapicaz bi aciklik getirrmisn kusurma bakma olurmu
ah selin bana ekrandan yanina isinlanma programi yaptiracan.
evet canim iki diyeti ayni anda yapacaz
gunluk 6 ana 6 ara ogun heeeeeee
kiz dellendirecenmi beni ikisinden birini yapacan ama bence sen cumaya kadar onu yap cumadan sonrada bunu
selin canimin ici

Canım ben bu diyeti servey için bulmuştum hani hafta sonu kaçırmış ya bende demek istedim ki eğer bunu uygularsan toparlarsın sonra callcım da istedi diyeti, hoşuna gittiği için ve ben de diyorum ki kaçırdıgınız zaman bu diyeti yapın toparlarsınız.şimdi canım senin için gelirsek şunu söyleyim, 2 diyette de ortak çok şey var.işte sabah ılık su kahvaltı sade ve maydanozlu akşam et ve aralarda meyve gibi gibi... Sen ilk verdiğimi uygula canım onu oturt sonra konuşuruz...yani benim diyetim ilk diyetti çünkü onu diyetisyenim vermişti ama bu diyet daha sıkı... sen bilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…