- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.561
Tesekkur ederim canım hayır diğer foto ben değildim.itiraf etmeliyim bebek gibi suratın var maşallah,iyiki zayıflamışsın
eski avatar da mı sendin yoksa
Biliyorm canm ya alinmadm gercekten hatta guldm bya ve sevndm demekki beni saka yapcak kadr seviyorlar dediim yaaaCanım sana tosun dedim inan tatlılığından sende bana tilki de yılan de hahehee walla alınmam.foto için tesekkür ederim canım.aynıyım değişen bir şey yok canım.
haklisin canm siz bize yol gosterin bizde uyguluyalm kesnlkle banada mantikli geldi arada bir nefes almak herkese iy gelicektir ve donusude cok daha iyi olur bence :)Canım şuan 10 kişi oldunuz ve bazen paylaşmak iyi olabilir yoksa yorulan arkadaşı kaybederiz
meltem bu menü bir hafta mı uygulanacak,nasıl olaacakKahvaltı,
Domates+ biber+nane+ maydanoz lu yumurta omlet yani
Ara,
1 adt ekşi elma
Öğle,
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine 1 limon sık ye
Ara,
1 salatalık
Akşam,
Salata yağsız tuzsuz ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs
Uyumadan önce,
Limonlu su
Gün içinde 1 saat yürü spor vs ve 2-3 lt su iç canım ok öptüm
Canım gülebilmen senin çok olgun birisi oldugunu gösteriyor.evet dogru saka yapacak kadar seviyoruz.Biliyorm canm ya alinmadm gercekten hatta guldm bya ve sevndm demekki beni saka yapcak kadr seviyorlar dediim yaaa
haklisin canm siz bize yol gosterin bizde uyguluyalm kesnlkle banada mantikli geldi arada bir nefes almak herkese iy gelicektir ve donusude cok daha iyi olur bence :)
Yok canım her gün değişik menü haftalık...meltem bu menü bir hafta mı uygulanacak,nasıl olaacak
bir haftalık verebilirmisin,ben de ona göre alışveriş yapayımYok canım her gün değişik menü haftalık...
bende merak ediyordm bi gun yapcz sandm meltem menu1 e devam diye dusunduyddm :)meltem bu menü bir hafta mı uygulanacak,nasıl olaacak
tesekkur ederm canmsin :)elimden geleni yapacagm canm ve inan bana yapiyormda halimi bi gor evin icinde bilem dans ederek geziyorm fazladan kalori yakayim diyeCanım gülebilmen senin çok olgun birisi oldugunu gösteriyor.evet dogru saka yapacak kadar seviyoruz.
Evet destek olalım arkadaşlara... Sen bu hafta birinci olmaya çalış ok.diğerleri zayıf sen yak şu bıngıl bıngıl göbeğini...
bir hafta bunu yapacagzz hmm anlasildi :)Yok canım her gün değişik menü haftalık...
canm onuda ben yazdrmadm bi anda gordm nereye demem gerek 5. Takim yazdiraym :)Selincim şu 4. Takım bandını sildir istersen ama sen bilirsin
ben ilk andan vuruldm zayfligna indigi kiloya ondan izinden gidiyorumbir haftalık verebilirmisin,ben de ona göre alışveriş yapayım
yada bu liste üzerinden gideyim neyin yerine ne yiyebilirim,
resmini görünce,bukadar zayıf olduğunu hayal etmediğimden,iradene saygım arttı,yolundan
gideceğim:)
Canım ama bu benim 2 yıl önceki fotom bekarken ayrıca kuzenim bilgi üni fotografçılık bitirdi.ünlülerle çalıştıgı için o çok artisttir ve bana verdirdiği klasık her zamanki pozu.gözlük bile onun.fotografa aldanma canım gerçi şuan ki halim de aynı.menüyü yazayım paylaşayım olur mu hazır çocuk uyurken. Ben çok seviniyorum böyle azimli insanları gördükçe umarım kısa zamanda fıstık gibi olacaksınız...bir haftalık verebilirmisin,ben de ona göre alışveriş yapayım
yada bu liste üzerinden gideyim neyin yerine ne yiyebilirim,
resmini görünce,bukadar zayıf olduğunu hayal etmediğimden,iradene saygım arttı,yolundan gideceğim:)
günaydın herkese şimdi alıntıları almadan toplu olarak yazayım kızlar gerçekten üzgünüm dün ki menum berbat ti kaşar desen küçük iki parça birşey kısır karatyda var oda bir kase kase kadardır pataeste bir kaşik etmez ama karatayda yok eşimle beraber yediğimiz için tam ölçüde veremedim yoğurtta yine az yani aç yattım çünkü en son 4 de yedim ama 300gr meltemin dediği gibi bana döndü hemen inş bugun telafisi olacak birde dün hiç bağırsaklarım çalışmadı onun da etkisi var herkese kolay gelsin
5. Takımın Güzel Kızları Günaydınnnn
Yine boş bir iş günü malesef...
Sabah 7 kalkıp 9lu cayımı içtim biraz tv izledim 1 bardak limonlu suyumu içtim gayet dinç hissediyorum kendimi
Ancak 2 gündür doğru düzgün wc cıkamıyorum ve malesefki kayısı bende ters tepki yapıyor olsa gerek kayısı yiyor su içiyorum cıksss olmuyorr karnım bi şişki sormayın bakalım bugün ümitliyimm
... o nedenle sorunlara ne kadar üzülürsen üzül gelip geçiyor çok şükür farkına vardım bunun
ve Allaha çok şükür benim ve eşimin problemleri yok bu zamana kadar yasadıklarımız yeter gayrii =)
İnsallah gün içinde uğrayıp anlatacagım iş ve cok yakın arkmın bir sorunu ( gerçi kendi etti kendi buldu ama işte uzak duramıyorsun )
Çokkk tesekkür ederim canım desteğin için sanal olsada bende sizlerin yanındayım unutmayınn
ah be kuzummm çalışmasam yapardım da çalışıyorumm sağlıklı bir menü maşallahh
tatlım senin erken yeme şansın yok mu ??
eşinle yine masaya oturusun ama su ,içersin ne bilim salata yersin diğer türlü eşini beklerken daha fazla acıkma ve yemeği abartma durumun olabilir diye söylüyorum
Günaydın kızlarr
günaydın kızlar sabah işe gelir gelmez açtım kk yı ama maşallah o kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirebildim
beril cim lahananın sadece haşlanmış kısmını yedim 4 adet te salata ile akşam yemeğinde yedim başka bişey yemedim evde duruyor 1 tencere sarma
dün eşimle birbirimizze girdik ilk defa bu kadar yoğun bir tartışma yaşadık 12 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bu kadar uzun süre dir konuşmuyoruz moralim yerlerde ama bu sefer alttan alan ben olmayacağım diğer seferlede hatalı o bile olsa uzamasın diye hep ben alttan alırdım dün 4 ten beri konuşmuyoruz bakalım ne kadar devam edecek o yüzden moralim yerlerde kusura bakmayın fazla takılamıayabilirim
Gunaydinn canm bu sabah 82.600 geldiim dune g0re -600 canm nasill bide sabah cok ackmstm omletle beraber bi minik dilim ekmek yedm ben kepek ama cok sorun olurmu olmadi ayrica yuyrurum o ekmek icin kac dk olursa
Sanada canm bugn dengli bi gun olursa birde guzel spor yarn denglemis olursun canm insallah :)
Gercekten oyle sanki gogusleri bile kuculmus yuzu puruzsuz olmus muhtesemm :)
Evet evet buna hakkimi var artk imrenip bakmak yerine bize imrenip baksinlar bunu yapalim kizlar hele eslerimiz olsun bitsin ay ne guzel hayali bile insani hirslandiriyor :)
vaaov supersin canm ya kimbilit nasil mutlusun pesinden geliyorz kuzum hepimiz citir olucaz artk siskoluga tosunlugaaa sooon bu arada sen bana tosun demistiin unutmadiiiim
emineede yok dimi 2 gunddr filan nerelerde acaba
gunaydiiin :)
Gunaydın guzellerımmm
Meltemim menun super ama calısıyorum uymam guc ama soz dıkkat edeceğim.
Toplight arkadasım oluyor malesef sınırler yıpranıyor.bu hafta sana yenılcem sırf sana moral vermek ıcınn
Callan onemli değil canım ıyı gelmesıne sevındımm
Yuzey sabah ac karna ıcebıleceğin kdr sıcak agzını yakmayacak gıbı olsun sıcak su ıc bakalım nasıl gelcek
Dagyolu senın sorunu meltem cevapladı 6oğun bence cok dedı ara ogun olmalı ama az ışte elmayla cevız gıbı metabolizmayı calıstırmalı demişti
Berılcan neden balans yaptıgını merak edıyorumm cok saglıklı gelmıyor bana Kuzucumm
Selin carsamba dr gıtcem 70 altına dusemedım ama yıne de cıkartcam artık bana ceza olsun
Ya bır ogun olsa ırademı zorlardım canım annem işte neyı cevırsen beterı var,yenık dustum tabı.toparlıyacam soz.
Dagyolu ben de karataycıyım aslında.zeytınyagını cok tuketırım.tatlı krızlerım için muthiş gelmiştı bana.
Fancy sonuclar acıklandı mı
Hayrıye fotoda cok kilolu durmuyonn Bence
gunaydin berilin melekleri
Evet canım çok güzel bravo sana
Günaydın canım
Canım bu hafta yazagım diyeti yap istersen
Canım şuan kaç kilosun?
Ahhh kaptan ya üzüldüm umarım kısa zamanda barışırsınız
Canım cevap verdim dün sana.3 öğünü destekliyorum aralarda da ilk meyve diğerleri çay ve limonlu su
Waw canım çok iyi verdin ve güzel spor yapıyosun.canım sen bana alınma ok
Günaydın canım
Ok çalışanlar için
Sabah,
Peynir,ceviz,maydanoz,biber,2 dilim tahıllı ekmek
Ara,
1 fincan limonlu çay
Öğle,
1 kutu probiyotik yogurt ve yiyebiliyorsa salata limonlu
Ara,
5-6 çiğ badem ve 1 mandalina
Akşam,
Fırın veya ızgara et ve limonlu yeşillik
Ara,
Limonlu su
kizlar dun bir sitede psikolojik beden orucu diye birsey okudum.belkide ismi yanlis yazdim bilemiyorum.it gibi geziyorum sitelerde aklimda kalmiyor.
kisaca ozeti soyle
63 gun boyunca islenmis gida yememek
gereksiz alis veris yapmamak
tövbe getirmeknet telefon vs.minumuma indirmek.
gibi noktalar var
hatta iclal aydinda uyguluyormus suan
sonunda bedenen ve ruhen bir zayiflik, nayiflik, yasamdan ve yenenden zevk alma kazaniliyormus.beyin kotu dusuncelerden siyriliyormus.
neden 63 gun se
21 gun vucut arindiriliyor meyve dahil seker alinmasi yasak.islenmis hicbir yiyecek yenmiyor
21 gun ruhumuz temizleniyor
tovbe ve pozitif dusunceyle yasama baska bir pencere aciyormus beyin
21 ise vucut bu degisime anca alisiyormus
bana cok mantikli geldi siz ne dusunuyorsunuz
Herkese günaydın fıstıklar!Diyetin tam listesi bu arkadaşlar okuyun anlaşılmayan varsa açıklık getireyim.ama bunu kaçırdıgınız hafta yapın.diğer zamanlar düzenli sağlıklı beslenerek gidin.2-4 kg arası gider.
insallah canm senn sayende olucaz insallahCanım ama bu benim 2 yıl önceki fotom bekarken ayrıca kuzenim bilgi üni fotografçılık bitirdi.ünlülerle çalıştıgı için o çok artisttir ve bana verdirdiği klasık her zamanki pozu.gözlük bile onun.fotografa aldanma canım gerçi şuan ki halim de aynı.menüyü yazayım paylaşayım olur mu hazır çocuk uyurken. Ben çok seviniyorum böyle azimli insanları gördükçe umarım kısa zamanda fıstık gibi olacaksınız...
cannm ozur dilerm ama bisy sorucam kizmaaDiyetin tam listesi bu arkadaşlar okuyun anlaşılmayan varsa açıklık getireyim.ama bunu kaçırdıgınız hafta yapın.diğer zamanlar düzenli sağlıklı beslenerek gidin.2-4 kg arası gider.
suan bende ayni motivasyondayimCanım ben zaman kaybetmeyi sevmiyorum prensip olarak.nasıl olsa o kilolar gidecek neden uzatayım.sağlam adımlarla her hafta 1 kg verip eriyebilirsin.
Yani sen ne istiyosun şimdi bol bol ekmek yemek, tabak tabak yemek ve aklına estikçe kızartma ve çikolata mı...
canim sen yada annen nereliBen 2. Çocugu yapayım ve 5 yıl geçsin eşimle yavaş yavaş dünyayı dolaşalım diyoruz.her yıl bir yere gideriz.oğlanı o alır kız olursa onu da ben alırım dolaşırız... canım annem el yapımı şarap yapıyor marka değil... Tamam herkes zayıfladıgında söz toplanıp gidelim şalvar giymeye gerek yok ata binmek için kıyafet getirin yeter
seninde iki ayaklilar varKiyamam ya iyi yapmssniz almakla kopegi ne yapmak icin kaciriyorlar hayret yani ben olsam bunalma girmistm inankiban balik dahil almiyorm artk bisy oluyor sonra topatliyamiyorm
alinmam boyle diyince daha gaza geliyorm de arada de sen
hmm iyiyms aslnda dedgn gibi mantkli aklma hemen sey geldi bir dag evinde yasiycaksn 63 gun sessz doga ve su sesi ve bu dediklerin inan insan yeniden dogarama sehir ortambda ne kadr kacabilirizki tum bunlardan :/
gercekten bayildm zayfligna supersin yuzun flan zaten cok guzel masallah sana su anki halinjde meraak ettm ama onceki resmn yenimi peki oda ayri bi guzeldi :)
10 hafta 10 kilo ne guzel geliyor kulaga yaevet oyle baknca hem basit gibi geliyor insana dusun
10 hafta sonra 10 kilo gitmis oh mis daha ne olsun :))
bende gececegm birazdan :)
canm cok guzel bir planms gercektenn hayatn tadini cikartmak bu iste :) supersiniz :)selin bubu sevdiii :)
evet bu fikir guzelmis 2 hafta elimizden geleni yapalm serveyi dinlendirip onun vermesi gereken kiloyu biz paylasalim :)ama bu isler karsilikli serveycim bugn sana yarin banasaka saka canm biraz dinlennek iyi gelebilr sana :)
bu konuyu biraz daha didikleyip denemyi dusunuyorum.arinmaya ihtiyacim var gibi geliyor.ama net ve telefonu ne ederim bilemiyorum.çok iyiymiş,zaten ambalajlı gıda zararlı
kazene özel mesaj yollaman gerekiyor sip sak yapiyor sagolsuncanm onuda ben yazdrmadm bi anda gordm nereye demem gerek 5. Takim yazdiraym :)
ben ilk andan vuruldm zayfligna indigi kiloya ondan izinden gidiyorum
sev beni yaCanım ama bu benim 2 yıl önceki fotom bekarken ayrıca kuzenim bilgi üni fotografçılık bitirdi.ünlülerle çalıştıgı için o çok artisttir ve bana verdirdiği klasık her zamanki pozu.gözlük bile onun.fotografa aldanma canım gerçi şuan ki halim de aynı.menüyü yazayım paylaşayım olur mu hazır çocuk uyurken. Ben çok seviniyorum böyle azimli insanları gördükçe umarım kısa zamanda fıstık gibi olacaksınız...
gözum uzerinde zaten katilimin kadar kilonada dikkat et nerdeyse 3. haftadasin kilo konusunda son durum ne canimKızlar oku oku bitmedi valla! Bugün ben de aranıza dönmüş bulunuyorum artık. Hergün elimden geldiğince paylaşımla sizlerleyim fıstıklar
ah selin bana ekrandan yanina isinlanma programi yaptiracan.insallah canm senn sayende olucaz insallah
cannm ozur dilerm ama bisy sorucam kizmaabiz simdi bu listeymi uyguluyacagiz bir hafta boyunca obur listeyi ne zaman yapicaz bi aciklik getirrmisn kusurma bakma olurmu
Canım ben bu diyeti servey için bulmuştum hani hafta sonu kaçırmış ya bende demek istedim ki eğer bunu uygularsan toparlarsın sonra callcım da istedi diyeti, hoşuna gittiği için ve ben de diyorum ki kaçırdıgınız zaman bu diyeti yapın toparlarsınız.şimdi canım senin için gelirsek şunu söyleyim, 2 diyette de ortak çok şey var.işte sabah ılık su kahvaltı sade ve maydanozlu akşam et ve aralarda meyve gibi gibi... Sen ilk verdiğimi uygula canım onu oturt sonra konuşuruz...yani benim diyetim ilk diyetti çünkü onu diyetisyenim vermişti ama bu diyet daha sıkı... sen bilirsin canım...insallah canm senn sayende olucaz insallah
cannm ozur dilerm ama bisy sorucam kizmaabiz simdi bu listeymi uyguluyacagiz bir hafta boyunca obur listeyi ne zaman yapicaz bi aciklik getirrmisn kusurma bakma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?