Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar dun bir sitede psikolojik beden orucu diye birsey okudum.belkide ismi yanlis yazdim bilemiyorum.it gibi geziyorum sitelerde aklimda kalmiyor.
kisaca ozeti soyle
63 gun boyunca islenmis gida yememek
gereksiz alis veris yapmamak
tövbe getirmeknet telefon vs.minumuma indirmek.
gibi noktalar var
hatta iclal aydinda uyguluyormus suan
sonunda bedenen ve ruhen bir zayiflik, nayiflik, yasamdan ve yenenden zevk alma kazaniliyormus.beyin kotu dusuncelerden siyriliyormus.
neden 63 gun se
21 gun vucut arindiriliyor meyve dahil seker alinmasi yasak.islenmis hicbir yiyecek yenmiyor
21 gun ruhumuz temizleniyor
tovbe ve pozitif dusunceyle yasama baska bir pencere aciyormus beyin
21 ise vucut bu degisime anca alisiyormus

bana cok mantikli geldi siz ne dusunuyorsunuz

Ben 2 aydır sadece facebook kullanmıyorum çok mükemmelim.ruhen dinlenmiş hissediyorum.ama kk yı bırakamam varsın psikolojim bozulsun jejeje

cok hossun citi pitisin ya
Tesekkür ederim canım annem ev yapımı şarap yapıyor yıllardır çok ilgilidir o yüzden gitmiştik...

Meltem fotodaki sen mısınnn fıstık yaaa
Evet canım ama 2 yıl önceki halim bekarken...

benim ikzler kucukken bizde disneylanda goturmustuk aksama bende eklerim cok guzel bir yer
romantikkkkk
kiz annende hangi saraplar var
yada adresi yolla ben bakiyim gelirkende bol bir salvar giyiyim

Meltem bız kilolardayken hiç kacamak yapmasın mı hıc dusmedı mı enerjınn
Canım ben zaman kaybetmeyi sevmiyorum prensip olarak.nasıl olsa o kilolar gidecek neden uzatayım.sağlam adımlarla her hafta 1 kg verip eriyebilirsin.
Yani sen ne istiyosun şimdi bol bol ekmek yemek, tabak tabak yemek ve aklına estikçe kızartma ve çikolata mı...

benim ikzler kucukken bizde disneylanda goturmustuk aksama bende eklerim cok guzel bir yer
romantikkkkk
Ben 2. Çocugu yapayım ve 5 yıl geçsin eşimle yavaş yavaş dünyayı dolaşalım diyoruz.her yıl bir yere gideriz.oğlanı o alır kız olursa onu da ben alırım dolaşırız... canım annem el yapımı şarap yapıyor marka değil... Tamam herkes zayıfladıgında söz toplanıp gidelim şalvar giymeye gerek yok ata binmek için kıyafet getirin yeter

Tukendıgımı hıssedıyorum yoruluyorum yaaa
Canım diyet fikri seni yoruyor onu şu şekilde değiştirelim sağlıklı beslenme diyelim.serveycim istersen sen bırak 2 hafta sadece kilonu koru artıya düşme... Diğer arkadaşlar senin sorumluluğunu alsınlar sende dinlenirsin.2 hafta sonra sen kilo verirsin arkadaşlar dinlenir ne dersin.

bu 3 yildir bizimle bundan once bizim bir chiwawa vardi onu arabada calinca kizlar delirdi.
esimde bu yavruyken petshopa satmak isteyen bir adami gorup ondan almis.simdi bizimle.cok akillidir.kiyamam ona ya.
Kiyamam ya iyi yapmssniz almakla kopegi ne yapmak icin kaciriyorlar hayret yani ben olsam bunalma girmistm inanki ban balik dahil almiyorm artk bisy oluyor sonra topatliyamiyorm
alinmam boyle diyince daha gaza geliyorm de arada de sen

hmm iyiyms aslnda dedgn gibi mantkli aklma hemen sey geldi bir dag evinde yasiycaksn 63 gun sessz doga ve su sesi ve bu dediklerin inan insan yeniden dogarama sehir ortambda ne kadr kacabilirizki tum bunlardan :/

gercekten bayildm zayfligna supersin yuzun flan zaten cok guzel masallah sana su anki halinjde meraak ettm ama onceki resmn yenimi peki oda ayri bi guzeldi :)

romantikkkkk

evet oyle baknca hem basit gibi geliyor insana dusun
10 hafta sonra 10 kilo gitmis oh mis daha ne olsun :))
kizlar ben ufaktan mutfaga yollanayim
bende gececegm birazdan :)

canm cok guzel bir planms gercektenn hayatn tadini cikartmak bu iste :) supersiniz :)selin bubu sevdiii :)

evet bu fikir guzelmis 2 hafta elimizden geleni yapalm serveyi dinlendirip onun vermesi gereken kiloyu biz paylasalim :)ama bu isler karsilikli serveycim bugn sana yarin bana saka saka canm biraz dinlennek iyi gelebilr sana :)

Canım sana tosun dedim inan tatlılığından sende bana tilki de yılan de hahehee walla alınmam.foto için tesekkür ederim canım.aynıyım değişen bir şey yok canım.

çok iyiymiş,zaten ambalajlı gıda zararlı

Canım şuan 10 kişi oldunuz ve bazen paylaşmak iyi olabilir yoksa yorulan arkadaşı kaybederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…