- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.701
canm guzel olmsama meltemm dedi ya kahve kilo vermeyiengelliyor diye onuda goz onunde bulundr olurmu tatlm aksami cok haff gecirdin super :)Sabah
2cevız,1cb sut,1zeytın,kk peynır,domates
Ara yesil elma,yesil cay
Oğlen tarhana c,etli barbunya yemeği
Aksam
Salata
2tkahvesi
3lt su,45 dk yuruyus,
adi olmayan sey hosuma gitti lezzetli olmali.menuyu begendim ama yok olanlarda olsaydi keske kahve haric :)ya kusuruma bakmayın 15 sayfa gibi bir şey yazmışsınız oku oku bitmiyor şuan ne okudum onu tam bilmirem karıştı benim kafa zaten yorgun yazdıklarınızın hiçbirini alıntı yapamadım kusuruma bakmayın çok özür menumi yazım kaçıyorum
sabah 1 muz 6 ceviz tavada [zeytinyağla yapılmış kaşarlı domatesli zeytinli adı olmayan bir şey]4kayısı maydanoz
akşam pırasa haşlanmış et yoğurt salata
2.5lt su yeşil çay kahve spor yok
hmm olabilr tatlm.bende cok severm aslnda sutlu sade her turlu icerm ama kilo vermede sknti olur denilince korktm biraz ne yalan soylymKahvenin zararlar kadar yararları da oldugunu dusunuyorum selin eskıden cok daha fazla içerdım 2ye dusurdum.karatay teyzem de 2fıncan önerıyor.
Mükemmel canım akşam kahve yerine limonlu su içseydin daha iyi olurdu canım.kahve demir emilimini azaltıyor ve bu da kilo vermeni engelliyor.Sabah
Ara yesil elma,yesil cay
Aksam
Salata
2tkahvesi
3lt su,45 dk yuruyus,
liste harika bu hafta yine ciddi kilo vereceksin gibi görünüyorMenumu yazayim
Sabah kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalin
Oglen tarhana corbasi karisik ot salatasi
Ara yogurt
Aksam balik salata birazda meze mayonezsiz olanlardan
4 litre su 1 saat pilates
evet şükür ki bu sabah 400 gr verdiğimi gördüm,cumaya kadar dikkat emeliyim 62.9u görmek istiyorumBence kesn vermis olursun tatlm bende de her sabah bir stres acaba gittimi azck daha diyr :))
çok beğendimHerkes yazdi bende yazaym menumu :)
Sabah ilik limonlu su
Domatesli sivri biberli nane ve maydanozlu omlet 1 dilim ekmek 1 lokma peynir
Ara 1 eksi elma
Oglen haslanmis karnibahar baharatli yogurt
Ara kirmizi biber ve salatalik
Aksam haslanms tavuk ustne bir domates..
45 dk yuruyus yapp gorselliyecegm 3 lt su
çok iyi canım,kararlılığını taktir ettimBende menumu yazayim bari sabahlari benim klasik ama memnunumda 1dilim ekmek 1kkpeynir 6zeytin şekersiz çay 1demet limonlu maydonoz. Her uyandigimda kahvaltiya oturmadan 1litre suyumu icerim her gün aynıdır oglen 1kase etli nohut kaynanam getirdi iş yapiyorum diye tam o arada sizin yazistiklarinizi okuyodum nohutta yemememiz gerekiyormuş bende etlerinden yedim ara öğün ekşi elma akşam da klasik benim hep böyle gidicem aksamlari memnunumda zayiflasamda böyle yapicam salata ve 1kase corba 4litre su veeeeeeee 1saat yürüyüş cancanlar nasıl yorum bekliyorum :)
baya düşük kalorili,sabak
bir dilim wasa
1 dilim peynir
50 gr maydanoz
4 zeytin
50gr altin cilek
aksam
bir minik tabak haslanmis ispanak yogurt
1 bardak salgam suyu
2 dilim wasa
3 lt su
eger acliga dayanamazsam bir elma yiyecem
aslında peynir zeytin hiç sevmem ama karataydan etkileniyorum, ama çiğ fıstık ve cennet hurması konusunda haklısınbir an kizdin sanmistim sevindim darilmadigina
evet canim tupper
cig fistikla hurma ikisi cok degilmi
zeytinde 10 tane cok gibi bana
ama spor ve aksamki salatayla erimis gitmistir
biraz meze de
nekadar meze cok genellenmis canim
ama guzel olmus suda guzel
bunlar cok eski canim tupalar surekli degisiyor bu model kaldimi bilmiyorum ama ebay e bak birde
aksama salatada olurdu ama süper bir menu
canim yogurtla mandalinanin birlesimi mide agrisi yapabilir dikkat et
iyi aksamlar bebegim
canim menunu bizler gibi alt alta yazsan daha anlasilir olmazmi
bir ara nohut yedin sandim iki fircalayacaktim ayyyyy oh be yememisin
menun guzel
debelenecek baska yer bulamadinmi kiz banti korkutmayasin
zamanim yok canim esim aksam belginle konusmus.kardesim olur.bu hafta bilet alacaz demis.70 alti gitmem lazim
aclikta hissetmiyorum siz bana iyi geldiniz
çorba ve barbunya çok diyecektim ki akşama baktım salata varSabah
Ara yesil elma,yesil cay
Aksam
Salata
2tkahvesi
3lt su,45 dk yuruyus,
perşembe akşamı sen de çorba salata gibi bir menü yap,cuma bomba sonuclar görelimya kusuruma bakmayın 15 sayfa gibi bir şey yazmışsınız oku oku bitmiyor şuan ne okudum onu tam bilmirem karıştı benim kafa zaten yorgun yazdıklarınızın hiçbirini alıntı yapamadım kusuruma bakmayın çok özür menumi yazım kaçıyorum
sabah 1 muz 6 ceviz tavada [zeytinyağla yapılmış kaşarlı domatesli zeytinli adı olmayan bir şey]4kayısı maydanoz
seon halimiz o benden daha dombiliydi..heyecanlo olmazmi insan ah ah...cok guzel canm kardesin seni gorunce sok olucak kim bu fistik diye ben unuttm kirmizi ojelernede bayildiim bakimli senii :)
menu yazip kacmayin yaya kusuruma bakmayın 15 sayfa gibi bir şey yazmışsınız oku oku bitmiyor şuan ne okudum onu tam bilmirem karıştı benim kafa zaten yorgun yazdıklarınızın hiçbirini alıntı yapamadım kusuruma bakmayın çok özür menumi yazım kaçıyorum
olsun buda cok guzel eskiden buda yoktu yaKizlar 52 dk yurudum 60 yapp gorselliycektm esim gelfi kapadm uf cok icimde kaldi ya
sana cani gonulden katiliyorumKahvenin zararlar kadar yararları da oldugunu dusunuyorum selin eskıden cok daha fazla içerdım 2ye dusurdum.karatay teyzem de 2fıncan önerıyor.
ayyy cok sevindimevet şükür ki bu sabah 400 gr verdiğimi gördüm,cumaya kadar dikkat emeliyim 62.9u görmek istiyorum
ben suan resmen arizayimçok iyi canım,kararlılığını taktir ettim
kızlar sizinle bir özelliğimi paylaşmak istiyorum, ne zaman bir işi kıvırsam, yani artık tamam ben hayatta çikolata filan tüketmem,canım istemiyor,kendime de güveniyorum desem,işte ben o noktada hata yapıyorum.insan asla kendinden emin olmamalı,hep şişman haline dönme korkusu olmalı ki,zayflama devam etsin
3 zor cunku spor yapamiyorumbaya düşük kalorili,
sen bu diyetle en az 2 kilo vermezsen ben de hiçbir şey bilmiyorum..yani kesin 2 hatta 3
aslında peynir zeytin hiç sevmem ama karataydan etkileniyorum, ama çiğ fıstık ve cennet hurması konusunda haklısın
insallah herkez bildirim yapar ben onun derdindeyimperşembe akşamı sen de çorba salata gibi bir menü yap,cuma bomba sonuclar görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?