- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.721
canim sen elinden geldigince burdasin o nebicim laf-kuzum izin sana ama gel arada bir silkele bizikızlar günaydın
tam misafir olayını kapattım ki,şimdi baaşka işler başladı
eşimin makalesini çevirmem lazım,onun hiç vakti yok
ben de işi güç yemek yapmayı bırakıp,çeviri yapacağım mağlesef,spor da yalan oldu,iki gün buna ayıracağım ama burayı da ihmal etmem merak etmeyin
şimdi kızım uyudu ben makaleye koşar
ay tam isi var unuttu derken ne bu simdi sak diye suratima bu fistigi vurmak
hangi hatun hangi kizlar ben niye anlamadimvs angel da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1306735
meltemcim bu hatun gibiymiş kızlarr
ee sıra bizde o zamann
kilolu olmanın en iyi yanı kilo verme sevincini yaşayabilmek
gunaydin fistikGünaydın arkadaşlar
gunaydin sekerimGünaydın fıstıklarrrr
Herkese yesilçay benden...
Soz berılım guzel olcakgunaydin sekerim
bugun senden bomba bir menu bekliyorum
ay allah yardimcisi olsunKızlar dun aksam guzel bır haber aldım,uzun zamandır bebişi olmayan bır arkadasım hamıleymış üstelik ikiz bebekler...
Düşünce olgunluğu oluşuyor artık ilerleyemiyorsun ve beyin psikolojik olarak tam tersini yaparak seni geri çekiyor.çok iyi canım,kararlılığını taktir ettim
kızlar sizinle bir özelliğimi paylaşmak istiyorum, ne zaman bir işi kıvırsam, yani artık tamam ben hayatta çikolata filan tüketmem,canım istemiyor,kendime de güveniyorum desem,işte ben o noktada hata yapıyorum.insan asla kendinden emin olmamalı,hep şişman haline dönme korkusu olmalı ki,zayflama devam etsin
Günaydın canımGunaydin fistiklar
Gecmise dalmadan bir selam vermek istedim
İnan bende ondan korkuyorum.dün gunesh bana 2 hafta izin yaz demişti gördün mü canım?insallah herkez bildirim yapar ben onun derdindeyim
kesin guzel kilolar gidecek süphem yok ta
Kolay gelsin canım arada dinlenmek için spor yap bence veya yoga.çeviri yapmak sıkıcıdır...kızlar günaydın
tam misafir olayını kapattım ki,şimdi baaşka işler başladı
eşimin makalesini çevirmem lazım,onun hiç vakti yok
ben de işi güç yemek yapmayı bırakıp,çeviri yapacağım mağlesef,spor da yalan oldu,iki gün buna ayıracağım ama burayı da ihmal etmem merak etmeyin
şimdi kızım uyudu ben makaleye koşar
Yok canıım nerde şaka yaptım ben.göbek hala biraz var benim bacaklar var bunun gibi nasıl olucam...vs angel da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1306735
meltemcim bu hatun gibiymiş kızlarr
ee sıra bizde o zamann
kilolu olmanın en iyi yanı kilo verme sevincini yaşayabilmek
ozelden mesaj attim burayada yazdim en azindan bildirim yap lutfen dedim ama bilemiyorumDüşünce olgunluğu oluşuyor artık ilerleyemiyorsun ve beyin psikolojik olarak tam tersini yaparak seni geri çekiyor.
Günaydın canım
İnan bende ondan korkuyorum.dün gunesh bana 2 hafta izin yaz demişti gördün mü canım?
Kolay gelsin canım arada dinlenmek için spor yap bence veya yoga.çeviri yapmak sıkıcıdır...
Yok canıım nerde şaka yaptım ben.göbek hala biraz var benim bacaklar var bunun gibi nasıl olucam...
Tesekkür ederiz canımGünaydın fıstıklarrrr
Herkese yesilçay benden...
Tesekkur ederim canımgunaydin fistik
A ne güzel bir haber inşallah seninde kısa zamanda bebişin olur canımKızlar dun aksam guzel bır haber aldım,uzun zamandır bebişi olmayan bır arkadasım hamıleymış üstelik ikiz bebekler...
yok tatlim ben hep erkenciyimdir ama evde esim olunca yada elif erken uyaninca nete giremiyorum.herif iste elif uyuyor evin kadinida burda simdigünaydın herkese bugun erkenciyim berilcim günaydın dün söz ettik ondan mı kalktın bende 7gibi kalktım uzun zaman sonra eşime kahvaltı kurdum şimdi bir cevizim kaldı onuda yedimmi kahvaltım biter işler beni bekler herkese kolay gelsin
hayirlisi olsun canimKuzlar 16.30 da dr gıtcem.normalde 70 in altına dusmeden gıtmeyecektım ama ben 4-5 aydır erteliyorum.dun melosum dınlen dedı ya ondan yok dedım uzattıkca uzatcam.eger cıkartırsam sıkmak zorunda kalırım Ama korkuyorum
Darısı dağyolununbasınaTesekkür ederiz canım
Tesekkur ederim canım
A ne güzel bir haber inşallah seninde kısa zamanda bebişin olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?