Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim sen elinden geldigince burdasin o nebicim laf-kuzum izin sana ama gel arada bir silkele bizi
birde yukarda unutmusum zeytin hakkinda birsey soylemem lazim
siyah zeytinin buyuklugune gore tanesi 7-10 kalori arasinda
yesilinde 6-8 kalori arasinda tanesi
10 tane yersek yaklasik 80 kalori diyelim
ama bir yumurtada 80 kalori o nedenle yumurtayi tercih edelim en azindan daha doyurucu.zeytin tad ve icerdigi yag bakimindan vazgecilmez ama istah acan da bir sinsiligi var buda yetmezmis gibi fazla yendiginde icerdigi tuz nedeniyle su topluyor.nacizane fikrimi beyan etmek istedim

öncesi ve sonrası olmadan olmazzz
Eki Görüntüle 1306734
vovvvvv
ay tam isi var unuttu derken ne bu simdi sak diye suratima bu fistigi vurmak
ama begendim birgun benimde oncesi sonrasi olacak az kaldi

Düşünce olgunluğu oluşuyor artık ilerleyemiyorsun ve beyin psikolojik olarak tam tersini yaparak seni geri çekiyor.
Gunaydin fistiklar
Gecmise dalmadan bir selam vermek istedim
Günaydın canım

insallah herkez bildirim yapar ben onun derdindeyim
kesin guzel kilolar gidecek süphem yok ta
İnan bende ondan korkuyorum.dün gunesh bana 2 hafta izin yaz demişti gördün mü canım?
Kolay gelsin canım arada dinlenmek için spor yap bence veya yoga.çeviri yapmak sıkıcıdır...

vs angel da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1306735
meltemcim bu hatun gibiymiş kızlarr
ee sıra bizde o zamann
kilolu olmanın en iyi yanı kilo verme sevincini yaşayabilmek
Yok canıım nerde şaka yaptım ben.göbek hala biraz var benim bacaklar var bunun gibi nasıl olucam...

günaydın herkese bugun erkenciyim berilcim günaydın dün söz ettik ondan mı kalktın bende 7gibi kalktım uzun zaman sonra eşime kahvaltı kurdum şimdi bir cevizim kaldı onuda yedimmi kahvaltım biter işler beni bekler herkese kolay gelsin

ozelden mesaj attim burayada yazdim en azindan bildirim yap lutfen dedim ama bilemiyorum
dila
sahnur
francy de saglam katilim yapmiyor
bilemiyorum ama geriliyorum aklima gelince
neyse pozitif dusunelim hepsi bildirimde bulunacak

Kuzlar 16.30 da dr gıtcem.normalde 70 in altına dusmeden gıtmeyecektım ama ben 4-5 aydır erteliyorum.dun melosum dınlen dedı ya ondan yok dedım uzattıkca uzatcam.eger cıkartırsam sıkmak zorunda kalırım Ama korkuyorum

yok tatlim ben hep erkenciyimdir ama evde esim olunca yada elif erken uyaninca nete giremiyorum.herif iste elif uyuyor evin kadinida burda simdi

hayirlisi olsun canim

aman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…