- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.761
emine karataymi yapiyordabizde kalori hesabı yokki karatay hoca diyirki vücüt kapalı kutu değil şukadar yedim şu kadar kalori oldu hesaplamalara doğru bakmıyor
cuma bildirimin neydiBerıl dun tartıldım 74,8 dim
Bugun tartıldım 75,1
Normalde hergun tartılmam haftada bır tartılırım ama hıssedıyorum şiştiğimi
Tavada cipura dırekt trans yaga donuşur balıkgorecez tartiya yansimasini canim
canim en kucuk cipura 350-400 gr.
4 tanesi nerdeyse 1,5 kilo
gozunu seveyim
berilcim profesyonel koçu bantları ses çıkarmıyor ben daynamic fluence 2015 mıdelini spariş verdim rengi beyazdı tam istediğim gibi ama sesinden başim ağırdı komşuyu geçtim artıkbende hyret ediyom bazilarininki ses cikarmiyormus
benimki evi devirecekti gurultusunden
Günaydın canımgünaydın herkese bugun erkenciyim berilcim günaydın dün söz ettik ondan mı kalktın bende 7gibi kalktım uzun zaman sonra eşime kahvaltı kurdum şimdi bir cevizim kaldı onuda yedimmi kahvaltım biter işler beni bekler herkese kolay gelsin
Dila gelir,sahnur eşi ile problemleri oldugu için morali bozuk,fancy de gelir inşallahozelden mesaj attim burayada yazdim en azindan bildirim yap lutfen dedim ama bilemiyorum
dila
sahnur
francy de saglam katilim yapmiyor
bilemiyorum ama geriliyorum aklima gelince
neyse pozitif dusunelim hepsi bildirimde bulunacak
Dogru diyorsun canm. Teşekkür ederimçok iyi canım,kararlılığını taktir ettim
kızlar sizinle bir özelliğimi paylaşmak istiyorum, ne zaman bir işi kıvırsam, yani artık tamam ben hayatta çikolata filan tüketmem,canım istemiyor,kendime de güveniyorum desem,işte ben o noktada hata yapıyorum.insan asla kendinden emin olmamalı,hep şişman haline dönme korkusu olmalı ki,zayflama devam etsin
doğru ben kendi penceremden baktım sen haklısınemine karataymi yapiyorda
cuma bildirimin neydi
tavada iyice kişi kilo alr ben çok olmuyor izgara aldım bütün etleri harika yapıyor dışarıda yemek yemeği çok ölçüde aza indirdim evde ki ızzgara daha iyi tabi döner ve cağ hariçTavada cipura dırekt trans yaga donuşur balık
Kiyamam ya kolay gelsin cnm.kızlar günaydın
tam misafir olayını kapattım ki,şimdi baaşka işler başladı
eşimin makalesini çevirmem lazım,onun hiç vakti yok
ben de işi güç yemek yapmayı bırakıp,çeviri yapacağım mağlesef,spor da yalan oldu,iki gün buna ayıracağım ama burayı da ihmal etmem merak etmeyin
şimdi kızım uyudu ben makaleye koşar
günaydın meltemcim ya resimde çok güzel çıkmışsın gözluksüz de inş tamamen cemalini görürüzGünaydın canım
Dila gelir,sahnur eşi ile problemleri oldugu için morali bozuk,fancy de gelir inşallah
Gunaydin canm :)Gunaydin fistiklar
Gecmise dalmadan bir selam vermek istedim
Gunaydin canim :)Günaydın arkadaşlar
Sagol canim teşekkür ederim. Evet öyleyim canm hep gülen ve pozitif bi yapım var. Sende çok tatlisin: )kız hayriye hoşgeldin bazılarından çok pozitif enerji alıyorum onlardan biri de sensin hayata hep olumlu bakmaya çalışan bir ruh dünyan mı var
Gunaydin cnm. Keşke sevsemde icsem ya hic sevmiyorum :)Günaydın fıstıklarrrr
Herkese yesilçay benden...
Canım hamile kaldıktan sonra sağlıklı beslenirsen bebeğini düşünerek yine fazlalıkları verirsin bence. Biliyosun ki son aylar kilo alınıyor...dikkat edersin gerektiği kadar kilo alırsın.Kuzlar 16.30 da dr gıtcem.normalde 70 in altına dusmeden gıtmeyecektım ama ben 4-5 aydır erteliyorum.dun melosum dınlen dedı ya ondan yok dedım uzattıkca uzatcam.eger cıkartırsam sıkmak zorunda kalırım Ama korkuyorum
Nerdesin eminecimaman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.
Dün verdiğim diyet ödemin, suyunu attırırdı ve seni toplardı ama yapmadın canım.detoks diyetiydi ama detoks deyip korkutmak istememiştim.Regl donemlerınde acayip su topluyor vucudum hıssedıyorum.spiralden dolayı 10gun suruyoro yuzden cuma için endişeliyimm
Maşallah canım iyiki spor yapmışın yoksa yediklerini yakamazdın.pazar menu
sabah: 2 yumurtalı omlet (zyag) 3 zeytın 2kasık lor peynırı cay 1tatlı kasıgı pekmez yesılbıber.
ogle: patates lazanya, bırkase yagsız lımonlu salata.
...1nar
aksam: 1kase ezogelın corbası (tereyaglı), 1bard ayran.
su2.5+ spor: 63dk kurek 20dk elıptık.
pazt menu
sabah: 1krep (ruseym+sut+yumurta) 1haslama yumurta marul 3zeytın 3kasık lor, lımonlu su.
ogle: tavada 4 cıpura, kırmızı sogan, yaglı salata.
...2mandalına
aksam: 1tabak ıspanak.
su: 3lt spor:40dk kurek.
Biraz spor yapıp sıkılaşmak güzel olur canım.Kızlar Günaydınnn
Dün gelebilecegimi düşünerek gelecegi dedim ancak şirketin finans departmanına destek verdiğimden dolayı gelemedim işler çok yogundu akşam kafam bi dünya şiş eve gittim ve saat 9 da uyudum
Bugünde aynı sekilde finansta olacaım ama uygun bi zamanda gelmeye calısacagım
en güzeli bencede bu sekilde olmalı senin açından
tatlım ben 59-60 arası gidip geliyorumm bazen 58leride görüyorum tabiki ama her zaman söylüyorum benim spora ihtiyacım varrr
Karatay zayıflatıyor mu yoksa sağlıklı bir hayat sunup koruyor mu canım.bence sıkı bir diyet yapıp yağlardan kurtulmalı sonra karatay yapılmalı...karaty yapmak isteyenler bence kesin spor yapması gerekiyor sabah akşam öğünlerden iki saat sonra ben kaç gündür spor yapamyorum koşubandım kargoda inş bu sefer iyi birşey çıkar dunlop markalı ama şimdi baktim ürün satiştan kaldırılmış iyi bir haberm kötümü anlamadım
Gunaydin cnm kolay gelsin: )günaydın herkese bugun erkenciyim berilcim günaydın dün söz ettik ondan mı kalktın bende 7gibi kalktım uzun zaman sonra eşime kahvaltı kurdum şimdi bir cevizim kaldı onuda yedimmi kahvaltım biter işler beni bekler herkese kolay gelsin
aman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.
Günaydın canım tesekkur ederim ama prensip gereği biraz gizlenmeyi severim nede olsa sanal alem...günaydın meltemcim ya resimde çok güzel çıkmışsın gözluksüz de inş tamamen cemalini görürüz
can yarama dokundun haklısın ama facde karaty topluluğu diye bir gurup var baya bir üye çok kilo veren var onlar bana umut veriyor bu hafta istediğim sonucu alamazsam son denemem artık senin peşinden ayrılmamCanım hamile kaldıktan sonra sağlıklı beslenirsen bebeğini düşünerek yine fazlalıkları verirsin bence. Biliyosun ki son aylar kilo alınıyor...dikkat edersin gerektiği kadar kilo alırsın.
Nerdesin eminecim
Dün verdiğim diyet ödemin, suyunu attırırdı ve seni toplardı ama yapmadın canım.detoks diyetiydi ama detoks deyip korkutmak istememiştim.
Maşallah canım iyiki spor yapmışın yoksa yediklerini yakamazdın.
Biraz spor yapıp sıkılaşmak güzel olur canım.
Karatay zayıflatıyor mu yoksa sağlıklı bir hayat sunup koruyor mu canım.bence sıkı bir diyet yapıp yağlardan kurtulmalı sonra karatay yapılmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?