Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizde kalori hesabı yokki karatay hoca diyirki vücüt kapalı kutu değil şukadar yedim şu kadar kalori oldu hesaplamalara doğru bakmıyor
emine karataymi yapiyorda

Berıl dun tartıldım 74,8 dim
Bugun tartıldım 75,1
Normalde hergun tartılmam haftada bır tartılırım ama hıssedıyorum şiştiğimi
cuma bildirimin neydi

bende hyret ediyom bazilarininki ses cikarmiyormus
benimki evi devirecekti gurultusunden
berilcim profesyonel koçu bantları ses çıkarmıyor ben daynamic fluence 2015 mıdelini spariş verdim rengi beyazdı tam istediğim gibi ama sesinden başim ağırdı komşuyu geçtim artık

Günaydın canım

ozelden mesaj attim burayada yazdim en azindan bildirim yap lutfen dedim ama bilemiyorum
dila
sahnur
francy de saglam katilim yapmiyor
bilemiyorum ama geriliyorum aklima gelince
neyse pozitif dusunelim hepsi bildirimde bulunacak
Dila gelir,sahnur eşi ile problemleri oldugu için morali bozuk,fancy de gelir inşallah

Dogru diyorsun canm. Teşekkür ederim

emine karataymi yapiyorda

cuma bildirimin neydi
doğru ben kendi penceremden baktım sen haklısın

Tavada cipura dırekt trans yaga donuşur balık
tavada iyice kişi kilo alr ben çok olmuyor izgara aldım bütün etleri harika yapıyor dışarıda yemek yemeği çok ölçüde aza indirdim evde ki ızzgara daha iyi tabi döner ve cağ hariç

Kiyamam ya kolay gelsin cnm.

Canım hamile kaldıktan sonra sağlıklı beslenirsen bebeğini düşünerek yine fazlalıkları verirsin bence. Biliyosun ki son aylar kilo alınıyor...dikkat edersin gerektiği kadar kilo alırsın.
aman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.
Nerdesin eminecim

Regl donemlerınde acayip su topluyor vucudum hıssedıyorum.spiralden dolayı 10gun suruyoro yuzden cuma için endişeliyimm
Dün verdiğim diyet ödemin, suyunu attırırdı ve seni toplardı ama yapmadın canım.detoks diyetiydi ama detoks deyip korkutmak istememiştim.
Maşallah canım iyiki spor yapmışın yoksa yediklerini yakamazdın.

Biraz spor yapıp sıkılaşmak güzel olur canım.
Karatay zayıflatıyor mu yoksa sağlıklı bir hayat sunup koruyor mu canım.bence sıkı bir diyet yapıp yağlardan kurtulmalı sonra karatay yapılmalı...

Gunaydin cnm kolay gelsin: )

can yarama dokundun haklısın ama facde karaty topluluğu diye bir gurup var baya bir üye çok kilo veren var onlar bana umut veriyor bu hafta istediğim sonucu alamazsam son denemem artık senin peşinden ayrılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…