Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canm guzel olmsama meltemm dedi ya kahve kilo vermeyiengelliyor diye onuda goz onunde bulundr olurmu tatlm aksami cok haff gecirdin super :)

adi olmayan sey hosuma gitti lezzetli olmali.menuyu begendim ama yok olanlarda olsaydi keske kahve haric :)
evet ya yalancı pizza gibi oldu güzeldi kim doğru anlamış değilim karaty kahve için der günde hatta 3-4 bardak kahve içiyormuş metabolizmayı hızlatsın diye ama demiri azaltıyorsa buda kilo vermeye engel oy başim oy

perşembe akşamı sen de çorba salata gibi bir menü yap,cuma bomba sonuclar görelim
haklısın can inş ne diyim

berilcim arada deme bana ben arada mı geliyorum

Regl donemlerınde acayip su topluyor vucudum hıssedıyorum.spiralden dolayı 10gun suruyoro yuzden cuma için endişeliyimm

aman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.
menu kadar onemlisi katilim eminecim.
biliyorsunki iki hafta deneme suremiz var takimlarda yarisabilmen icin

Darısı dağyolununbasına
ay insallah

belki seni daha cok gormek istiyorum olamazmi canim
Regl donemlerınde acayip su topluyor vucudum hıssedıyorum.spiralden dolayı 10gun suruyoro yuzden cuma için endişeliyimm
bugun tartilirmisin lutfen
eger su toplarsan baz alabiliriz ne kadar ödemin var diye

pazar menu
sabah: 2 yumurtalı omlet (zyag) 3 zeytın 2kasık lor peynırı cay 1tatlı kasıgı pekmez yesılbıber.
ogle: patates lazanya, bırkase yagsız lımonlu salata.
...1nar
aksam: 1kase ezogelın corbası (tereyaglı), 1bard ayran.

su2.5+ spor: 63dk kurek 20dk elıptık.

pazt menu
sabah: 1krep (ruseym+sut+yumurta) 1haslama yumurta marul 3zeytın 3kasık lor, lımonlu su.
ogle: tavada 4 cıpura, kırmızı sogan, yaglı salata.
...2mandalına
aksam: 1tabak ıspanak.

su: 3lt spor:40dk kurek.

hayırlısı olsun servey... ınsaellah saglıkla olur bebıslerrr bebıslerr.
zaten annesın dı mı...spıral olduguna gore?

sakami gercekten yedinmi
patates lazanya
tereyagli ezo gelin
4 cipura

ben birsey diyemeyecegim canim afiyet olsun

Kızlar Günaydınnn

Dün gelebilecegimi düşünerek gelecegi dedim ancak şirketin finans departmanına destek verdiğimden dolayı gelemedim işler çok yogundu akşam kafam bi dünya şiş eve gittim ve saat 9 da uyudum
Bugünde aynı sekilde finansta olacaım ama uygun bi zamanda gelmeye calısacagım

evet ben erken yiyeceğim,sofrada birlikte yeme düzenimizi de bozmamak adına eşimleyken yağsız tuzsuz büyük salata yemeye karar verdim

en güzeli bencede bu sekilde olmalı senin açından

Canım şuan kaç kilosun?

tatlım ben 59-60 arası gidip geliyorumm bazen 58leride görüyorum tabiki ama her zaman söylüyorum benim spora ihtiyacım varrr

selam canim nasilsin

karaty yapmak isteyenler bence kesin spor yapması gerekiyor sabah akşam öğünlerden iki saat sonra ben kaç gündür spor yapamyorum koşubandım kargoda inş bu sefer iyi birşey çıkar dunlop markalı ama şimdi baktim ürün satiştan kaldırılmış iyi bir haberm kötümü anlamadım

bende hyret ediyom bazilarininki ses cikarmiyormus
benimki evi devirecekti gurultusunden

gorecez tartiya yansimasini canim
canim en kucuk cipura 350-400 gr.
4 tanesi nerdeyse 1,5 kilo
gozunu seveyim
bizde kalori hesabı yokki karatay hoca diyirki vücüt kapalı kutu değil şukadar yedim şu kadar kalori oldu hesaplamalara doğru bakmıyor

Berıl dun tartıldım 74,8 dim
Bugun tartıldım 75,1
Normalde hergun tartılmam haftada bır tartılırım ama hıssedıyorum şiştiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…