Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wc olayına aylardır çözüm bulamadım.
ne yaptıysam olmadı.
hatta tek seferde 2 poşet form çayı içtim,
sıfır etki oldu resmen..
ben de gecen hafta sinameki tozu içmeye başladım 3 günde 1..
alışkanlık olması bile umrumda değil artık...
ne yaptıysam olmadı ya:sinifsinif:

sen gittin mi şlimdi takımdan:çok üzgünüm::uhm:

hoşgeldin canım valla tam gaz herkes diyete devam ediyor güzel sonuçlar aldık ve almayada devam edicez inşallah sen nasılsın kızının tedavisi nasıl gidiyor canım ???
benim de öledir ama,
en tehlikelisi de o :kedi:

evet valla gerçekten en tehlikelisi o canım ama ben bu diyeti seviyorum gündüz az yiyorsun akşam daha güzel yiyiyorsun buda benim hoşuma gidiyor bıkmıyorum çünkü akşam öğünleride farklı farklı yiyecekler zemuszemuszemuszemus

:teselli:ayyyyy canım yaaa senin daha büyük sorunmuş ben bir form çayıyla hallediyorum hergün allaha şükürler olsun çıkmayınca kilonda fazla inmimiş gözüküyor insanın canı sıkılıyor valla :1no2::1no2:

bende bilmiyorum ki....katılmıyorum ama aklım burda sizi eskisi gibi olmasada ziyaret edip takip ediyorum...

istemeden de olsa huzursuzluk oldu...kimsenin keyfini kaçırmaya...moral bozmaya hakkım yok o yüzden uzaklaştım...ama sizinleyim hep desteğim...fikirlerimi yine paylaşırım....eğer ister ve kabul ederseniz...saygılar

hoşgeldin canım valla tam gaz herkes diyete devam ediyor güzel sonuçlar aldık ve almayada devam edicez inşallah sen nasılsın kızının tedavisi nasıl gidiyor canım ???

ben ilk hafta dvm ettim bende güzel sonuç aldım ama bu hafta tam manasıyla uyamadım...saldım kendimi biraz...

Allah razı olsun cnmçok sağol kızım çok iyi maşallahhiç bir problemimiz kalmadı çok şükür....yine yürüyo koşuyo merdivenleri çıkıyor...ameliyata gerek kalmadı...

asyacım bijocum sportiecim ve diğer arkadaşlar sizleri sormadım biraz geçmişe baktım iyi gördüm hepinizi inşallah hepiniz iyisinizdir...öpüyorum hepinizi..kib:enbuyukkk:

ay ay ay ay
bir zamanlar geldi aklıma
yaa ben 8 alık hamileyken
marketimizi kapattık ve biz de panda dolabını paylaştık
hatta bisküvi gofret
çikolatalar aman aman
ne oldu? ben izne ayrıldım son 1 ay
vee 13 kilo ile bitireceğim hamileliği
17 ile bitirmiş oldumlmaz:
ben dayanamadım hepsini yedim nerdeyse :roflol:

selam tabucum
kızının iyi olmasına çok sevindim
ana okulu meselesi ne oldu?

[COLOR="Red"]kalliscim geçmiş olsun canım, bu arada hayırlı olsun spora yeniden dönüş yapmışsın harika zaten bir hızla girdin bu sefer mezuniyetinden sonra master'ını kutlarız artık [/COLOR]zemuszemus

maşallah canzicim süper ne güzel, artık rutine girdi yani bu hafta da güzel sonuçlar alıcaz bakın görün, 1000 kaloriyi geçirmeyince kilo vermede durma duraklama olmaz bakın görün
yani bize de dur durak yok

asyam oğlişinin doğumgününde incecik fıstık bi hatun olucaksın yani ne güzel. valla ben yoğunluktan doğru dürüst giremedim :sinifsinif:
aman ha sen takip et bari şu 7,takımı hiç bakamadım onlara ama bu hafta işleri bitik söyliyim sana :roflol:

cococum, bizim de aşçının yemekleri çok lezzetlidir, ne yapsa harika yapar, en iyisimi bende uğramyorum yemekhaneye arkadaşlardan istiyorum bi bardak yoğurdumu yanında da suntamı kemiriyorum cokacimcoook

canım hoşgeldin bitanem nerelerdesin özledik seni, inşallah iyisindir canım yavrun nasıl bacağı iyileşiyor mu
diyet nasıl gidiyor bakalım bu hafta 1. olucaz ona göre ay ne çok merak etmişim

gel tabi canım ya,,

olan oldu geçti gitti....

cnm sportiecim tşk ederim bitanem bende seni özledim...diyeti bu hafta biraz boşladım ben...kızım çok iyi maşallah...sorun bitti Allah'a şükür...inşallah birinci olursunuz...bunu herrkes hakketti ...bu kdr azimle...süper sonuçlar elde edeceksiniz...

bhk cim

canım seninde wc sorunun var demek daha yeni kurtuldum bu dertten henüz 1 hafta oldu maşallah diyim

canım gittim organik kuru kayısı aldım bütün gün içinde yiyorum sabah aç karnına 2 adet üzerine bol su ve gün içinde
öğelene kadar 2 kez
öğleden sonra da 2-3 kez her seferinde 1 veya 2 adet hemen üzerine su
ama kayısıda biraz yoğun ve sulu olanlarından olacak
gittim mısır çarşısı m... pazarından aldım diğerleri de pek işe yaramamıştı çünkü
valla çok rahatladım tavsiye ederim canım

maşallah canım çokkkk sevindim allaha şükürler olsun allahım her zaman sağlık versin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

organik kuru kayısı demek :uhm:

kaç kere kuru kayısı olayını denedim artık bilmiyorum..
geceden sılattaım sabah yedim,
gün içinde yedim vs..
olmadı olmadı..
organik olanı değiştirir mi bilmiyorum ya ..

senin adına sevindim ama sportiecim,maşallah

bijocuma da günaydın
bezelyeyi de temizlemişsiniz ne güzel
işte buna imece deniyordu da
şimdilerde kalmadı gibi...
yaşatmak lazım
evet canım burda fazlasıyla var. bir de kütahyada amaan orası istanbul millet biribirini tanımıyo bile derler peeh :1closedeyes:

günaydın arkadaşlar ya bende çikolata gibi iyice hastalandım yaa varmı böyle bişi sesim gitti iyice her yerimde kırılıyor resmen yaa uyumak uyumak uyumak istiyorum resmen :))
oyy mehalim sana nazar mı değdi ne oldu böyle, geçmiş olsun canım :1hug:

canım nerelerdesin ya :uhm: seni çok merak ettim küstü bize gitti heralde dedim hadi geri dön takımına birbirimize ihtiyacımız var. ne demek dışardan katılmak biz yabancı mıyız klava:

asyacım bijocum sportiecim ve diğer arkadaşlar sizleri sormadım biraz geçmişe baktım iyi gördüm hepinizi inşallah hepiniz iyisinizdir...öpüyorum hepinizi..kib:enbuyukkk:
canım iyiyim annemlerin yanına geldim bir sorun yok şükür.. kızını okudum çok sevindim :dance:

herkese selam, sabahtan beri geliyorum geliyorum yazayım diye ama bir türlü fırsat bulamadım -tatlicadiarzu-
nasılsınız bakalım? benim regl ime 4 gün var ama ben tartıda fazla çıkmaya başladım. bu hafta benden birşey beklemeyin bayanlar :çok üzgünüm:

merhaba canım regli kurbanımı oldun sende canım bende geçen hafta öyleydim ama yinede azda olsa gitmişti kilodan senden de inşallah gider canım :uhm:

merhaba canım regli kurbanımı oldun sende canım bende geçen hafta öyleydim ama yinede azda olsa gitmişti kilodan senden de inşallah gider canım :uhm:

inşallah.. çok sinir bir durum :sinifsinif: bi de mekik cekmek yasak göbek duruyo önde püff napıcam bilmiyorum yrümekle göbüş gitmez di mi bayanlar kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…