- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.161
valla canım benimde vc olayı sıkıyor az yediğimiz için devamlı bir zorlanma bende form çayı içiyorum rahatlıyorum ama tabi içinde sinameki var olandan alışkanlık yapmaz inşallah diyet süresince kullanıcam artık fisfisfisfisfisfis
herkese selamlar....
ohh ohh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın...ne çok yazılmış valla tam manasıyla takip edemedim...baya birikmiş...herkesin neşesi yerinde keyifler yerinde süper...hepiniz iyisiniz...iyi sonuçlar alınmış...herkesi tebrik ederim...azimle dvm edin...bu gruptaki herkes başarır ve bunuda herkes bilir....:lepi:
hoşgeldin canım valla tam gaz herkes diyete devam ediyor güzel sonuçlar aldık ve almayada devam edicez inşallah sen nasılsın kızının tedavisi nasıl gidiyor canım ???herkese selamlar....
ohh ohh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın...ne çok yazılmış valla tam manasıyla takip edemedim...baya birikmiş...herkesin neşesi yerinde keyifler yerinde süper...hepiniz iyisiniz...iyi sonuçlar alınmış...herkesi tebrik ederim...azimle dvm edin...bu gruptaki herkes başarır ve bunuda herkes bilir....:lepi:
benim de öledir ama,
en tehlikelisi de o :kedi:
wc olayına aylardır çözüm bulamadım.
ne yaptıysam olmadı.
hatta tek seferde 2 poşet form çayı içtim,
sıfır etki oldu resmen..
ben de gecen hafta sinameki tozu içmeye başladım 3 günde 1..
alışkanlık olması bile umrumda değil artık...
ne yaptıysam olmadı ya:sinifsinif:
hoşgeldin canım valla tam gaz herkes diyete devam ediyor güzel sonuçlar aldık ve almayada devam edicez inşallah sen nasılsın kızının tedavisi nasıl gidiyor canım ???
evet ya 70in altına düşünce yedim birini,
biri hala bekliyor dondurmaların
haa ayrıca daha kötüsü,
kayınpeder dükkanını kapattı,
algida dolabını paylaştık:jeyyar:
şu an buzluk cornet max vs dolu..
eşim 2şer 3er yiyor hergün.
ben daha ağzıma sürmedim.
bu gidişle de biticek ben yiyemeden..
bi gün aç kalıp,bzemuszemusi kornet yesem mi diyorum ya...
cok canım çekiyor....
bi cornet kaç kaloridir bacılar :uhm:
ben ilk hafta dvm ettim bende güzel sonuç aldım ama bu hafta tam manasıyla uyamadım...saldım kendimi biraz...
Allah razı olsun cnmçok sağol kızım çok iyi maşallahhiç bir problemimiz kalmadı çok şükür....yine yürüyo koşuyo merdivenleri çıkıyor...ameliyata gerek kalmadı...
asyacım bijocum sportiecim ve diğer arkadaşlar sizleri sormadım biraz geçmişe baktım iyi gördüm hepinizi inşallah hepiniz iyisinizdir...öpüyorum hepinizi..kib:enbuyukkk:
canlarım selammm.. ben geldim neler yazdınız merak ettim okudum bir nefeste ama pc kızıma vereceğim ben bir dahaki gelişimde yazarım cevapları, aklımda kalanları...
olu gelincim kapuskayı çok severim acılı hafif böyle, netten tarif bulabilirsin ya zaten tamamı kalori olsa lahanadan iş çıkmaz :)) gönlünce ye bence...
sabah bir saat 3 kızım ve köpüşümle yürüyüşe çıktık döner dönmez duş alıp sokağa fırlayıp nihayet ara verdiğim sporuma gidebildim, ara verdiğim için korkuyorum çok yorulacağım diye neyse ki hoca hala balayından dönmemiş serbest çalıştık, 35 dak. bisiklet... 20 dak.. koşu bantı.. 10 dak adını unuttuğum bir alet :)).... ilk günden yeter dedim fazla kasmadım erken çıkıp geldim evime.. benden bu kadar... haa-a-aa neyi unuttum bende aylar geçer ödem olmaz ama kırk yılda bir aşırı şişer heryerim itiğim suyla alakalı sanırım dünden beri yine öyleyim her yanım şiş rahatsız ediyor.. çabuk atlatırım umarım...
dönünce de size yazayım :)))yorumlarım aklımda...
merhabalar güzel takımım diyet çok güzel gidiyor sportim haklı artık hepimiz alıştık normal yaşantımıza diyeti soktuk ben her sabah ilk kalkınca listeme bakıyorum kahvaltımı öğle yemeğimi ve ara öğünümü iş yerine götürüyorum akşamda eve gelirken alıncak bir malzemem varsa alıyorum hemen gidip yemeğimi yapıyorum yani herşey yolunda maşallah
benim ki tam yaramazlik caginda bhk cigim agustos 29 da 3 yas olucak ve benimkinin dogum gununu yaparken reyhan ablam anane olucak kizi dogum yapicak o gunlerde insallah
kimseden ses cikmiyo diyo sabahtan beri ailece bu listeyi yapiyoz dedyip duruzya sportim merak etme takimda az kilo veren olursa ben bizimkilerin verdigi kiloyuda yazarim olmazmi kaydirigubbakcemile3 ozaman birincilik garanti veee bugunlerde senin vaktin yok diyee ben yokluyorum 7. takimi halaa devam ediyolar bu oruc lu diyete nasil olacak bilmem artik
ayy ben geldim ama 2 3 dakikaligina ugradim oglen yemegimi yedim amma doydum haaa karnim haala gurulduyo
olsun isterse sarki soylesinlmaz: hic bozmiycam kesin karaliyim sonuna kadar devam etmeye hayatimda ilk kez kot giyecem insallah
laf aramizda bazen herufunkuleri deniyom kaydirigubbakcemile3 cok guzel
selam canlar
öğle tatilinde miisss gibi sanayi havası aldım geldim:roflol:
sanayi felan ama açık hava ne de olsa muhteşem iyi geldi şükürkaydirigubbakcemile3
bugün yemekte börek vardı bizim aşçımız gaaayet güzel börek yapar ama tabi malum ilin bakalım ben ne yaptım
diyete devam opuyorumnanaktan
yemeklerimi odamda yiyorum zaten hiiiç yemekhaneye bakmıyorum bile.
bugün geçerken kapıdan gördüm börekleri:roflol:
hayret canım istemedi
çok şükür:jeyyar:
evet ya 70in altına düşünce yedim birini,
biri hala bekliyor dondurmaların
haa ayrıca daha kötüsü,
kayınpeder dükkanını kapattı,
algida dolabını paylaştık:jeyyar:
şu an buzluk cornet max vs dolu..
eşim 2şer 3er yiyor hergün.
ben daha ağzıma sürmedim.
bu gidişle de biticek ben yiyemeden..
bi gün aç kalıp,bzemuszemusi kornet yesem mi diyorum ya...
cok canım çekiyor....
ayy canım ya bende bayılıyorum dondurmaya valla max lar falan 200-250 kaloridir bence arasıra diğer yiyeceklerle yer değiştirip yiyebilirsin
bu eziyet değil de ne dolapta öyle kuzu kuzu yatarlarken
bi cornet kaç kaloridir bacılar :uhm:
herkese selamlar....
bende bilmiyorum ki....katılmıyorum ama aklım burda sizi eskisi gibi olmasada ziyaret edip takip ediyorum...
istemeden de olsa huzursuzluk oldu...kimsenin keyfini kaçırmaya...moral bozmaya hakkım yok o yüzden uzaklaştım...ama sizinleyim hep desteğim...fikirlerimi yine paylaşırım....eğer ister ve kabul ederseniz...saygılar
ben ilk hafta dvm ettim bende güzel sonuç aldım ama bu hafta tam manasıyla uyamadım...saldım kendimi biraz...
Allah razı olsun cnmçok sağol kızım çok iyi maşallahhiç bir problemimiz kalmadı çok şükür....yine yürüyo koşuyo merdivenleri çıkıyor...ameliyata gerek kalmadı...
asyacım bijocum sportiecim ve diğer arkadaşlar sizleri sormadım biraz geçmişe baktım iyi gördüm hepinizi inşallah hepiniz iyisinizdir...öpüyorum hepinizi..kib:enbuyukkk:
bhk cim
canım seninde wc sorunun var demek daha yeni kurtuldum bu dertten henüz 1 hafta oldu maşallah diyim
canım gittim organik kuru kayısı aldım bütün gün içinde yiyorum sabah aç karnına 2 adet üzerine bol su ve gün içinde
öğelene kadar 2 kez
öğleden sonra da 2-3 kez her seferinde 1 veya 2 adet hemen üzerine su
ama kayısıda biraz yoğun ve sulu olanlarından olacak
gittim mısır çarşısı m... pazarından aldım diğerleri de pek işe yaramamıştı çünkü
valla çok rahatladım tavsiye ederim canım
evet canım burda fazlasıyla var. bir de kütahyada amaan orası istanbul millet biribirini tanımıyo bile derler peeh :1closedeyes:bijocuma da günaydın
bezelyeyi de temizlemişsiniz ne güzel
işte buna imece deniyordu da
şimdilerde kalmadı gibi...
yaşatmak lazım
oyy mehalim sana nazar mı değdi ne oldu böyle, geçmiş olsun canım :1hug:günaydın arkadaşlar ya bende çikolata gibi iyice hastalandım yaa varmı böyle bişi sesim gitti iyice her yerimde kırılıyor resmen yaa uyumak uyumak uyumak istiyorum resmen :))
canım nerelerdesin ya :uhm: seni çok merak ettim küstü bize gitti heralde dedim hadi geri dön takımına birbirimize ihtiyacımız var. ne demek dışardan katılmak biz yabancı mıyızherkese selamlar....
canım iyiyim annemlerin yanına geldim bir sorun yok şükür.. kızını okudum çok sevindim :dance:asyacım bijocum sportiecim ve diğer arkadaşlar sizleri sormadım biraz geçmişe baktım iyi gördüm hepinizi inşallah hepiniz iyisinizdir...öpüyorum hepinizi..kib:enbuyukkk:
herkese selam, sabahtan beri geliyorum geliyorum yazayım diye ama bir türlü fırsat bulamadım -tatlicadiarzu-
nasılsınız bakalım? benim regl ime 4 gün var ama ben tartıda fazla çıkmaya başladım. bu hafta benden birşey beklemeyin bayanlar :çok üzgünüm:
merhaba canım regli kurbanımı oldun sende canım bende geçen hafta öyleydim ama yinede azda olsa gitmişti kilodan senden de inşallah gider canım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?