Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim tvnin uydusu bozuk izleyemiyorum netten seyretmeye çalışıyorum ama nerde nerde çok helecan yaptım çabuk söyleyin nolurur-r-r-rrrrrrrrrrrrrrr..

off bayıldım sesine evdekiler falan da çok beğendi.. gururlandım valla arkadaşımla opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kallisim trt2 için uydu gerekmiyor ki yaaa kafamçokkarıştı kara anteniniz yok mu cıkması lazım :uhm:

bende bayıldımmmmm çokkk güzeldi insan bir başka dinliyor arkadaşını valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çikolatım maşallahhhhh kendi güzelliğin, sesinin güzelliği amaninnnn seni izlemeyen nolsun allah fırsat versin:Saruboceq: pek bir hoş oldum gözlerim doldu izlerken :gitme:

Sağol Kalisim hoşbulduk. Alacağın olsun hadi yeniler tanımıyo beni ondan dikkate almadılar beni. Peki ya sen bir zamanlar velisi olduğun şaşkınının geldiğini nasıl görmezsin?? senağlama

Sağol Kalisim hoşbulduk. Alacağın olsun hadi yeniler tanımıyo beni ondan dikkate almadılar beni. Peki ya sen bir zamanlar velisi olduğun şaşkınının geldiğini nasıl görmezsin?? senağlama

hayatım burda mesaj kontrolu yapmadım ki tv izliyorum bilgisayarda burda yazdım ama kapadım hemen.. şimdi bakacaktım mesajlara:kedi: hoşgeldin bebişim naber döndünmü artık zemuszemus

kallisim trt2 için uydu gerekmiyor ki yaaa kafamçokkarıştı kara anteniniz yok mu cıkması lazım :uhm:

yok hayatım burda normal anten iş görmüyor herşeyi uydu anteni ile izlemek zorundayız :umursamaz:.. aslında çikolatım çıkana dek pek bir memnundum tv olmamasına 4 gün filan oldu kimsede aramıyor yaptırma dedim eşime lmaz:

kıslar arkadaşımızı gördümmmmmm .
çok güzel vede çok güzel bir sesi var . vede çok tatlı kendisi .... kalişim sende netten purogramın tekrarına bak oyol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…