Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaarr !!!!!

size bomba haberim var, biraz önce choclate la konuştum telefonda

bu akşam 19-20 saatlerinde trt 2 de canlı yayına çıkıyormuş şarkı söyliyecekmiş

seyredelim bakalım choclate ımızı
:teytey:

inşallah.. çok sinir bir durum :sinifsinif: bi de mekik cekmek yasak göbek duruyo önde püff napıcam bilmiyorum yrümekle göbüş gitmez di mi bayanlar kafamçokkarıştı

canım

karın için yarım mekik yapabilirsin, dizlerini kırıp yatıyorsun yukarıya sadece omuzlarından kalkıyorsun, kesinlikle beline yüklenmeden hafif hafif yavaş yavaş yapabilirsin. dene istersen yerimseniben

ayyyy inanmıyorum delikafadulden kesinlikle seyredicem delikafadulden anneme de söyledim hani buluşacağım arkadaşlarım vardı ya onlardan biri diye :teytey: çok şaşırdık ve sevindik.. neye niyet neye kısmet demek ki buluşmadan tv de görmek varmış opuyorumnanaktan

canım

karın için yarım mekik yapabilirsin, dizlerini kırıp yatıyorsun yukarıya sadece omuzlarından kalkıyorsun, kesinlikle beline yüklenmeden hafif hafif yavaş yavaş yapabilirsin. dene istersen yerimseniben

hımm sportiem yarım mekiği ben de düşündüm ama bir sorun olmaz di mi yaa :uhm: daha 1 sene bile olmadan yine yatmayalım masaya :roflol: neyse evime döndükten sonra bir deneyeyim sportiem teşekkürlerr kaydirigubbakcemile2

bijoux cum

Allah korusun bitanem en ufak bir belinde baskı hissedersen yapma bırak zaten, sadece omuzdan kalkıcaksın yerden çok kalkmana gerek yok,
birde karnını içeri çekip kasılı halde tut yerdeyken nefes al kalkarken nefes ver.
ellerin başaın arkasında kollar açık yere paralel, kollarınla başını sıkıştırma sadece arkada yere paralel dursun

tamam canım bu şekilde denicem bakalım kaydirigubbakcemile5 göbüşüm var ya öyle böyle değil kafamçokkarıştı kurtulmam lazım :kedi:

Selam arkadaşlar
Geçmişi okumadım zamanım yok okul toplantı deken anca eve geldim şimdi sizlere yazıp çıkacağım annemler gelinimzi almaya ankaraya gittiler bende babaannemin başını bekleyeceğim :) malum korkuyo yalnız kalamıyor.
Hepinize güzel günler diliyorum artık.

Hoşgeldin mehalimcim

bu avatarın da pek güzel

akşam cholate televizyona çıkıyor canlı yayında trt 2 de saat 19-20 de

buraya yazdım ama yinede söyliyim dedim

Selam bayanlar uzuuun bi aradan sonra şaşkınınız nihayet döndü :lepi:
Ben yokken neler oldu birileri kısa bi özet geçerse sevinirim. çok özledim hepinizi opuyorumnanaktan

çıktı arkadaşlar çukulata ertuğrul günayın katıldığı programda
ilk başlaerken gösterdi orkestrayı falan çukulata siyah elbise giymiş uzun saçları vardı delikafadulden

kallisim hoşgeldin. canzi söyledi girişte bir göstermiş daha şarkı söylememiş delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…