Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunlar nasıl sözler güzelim yaalmaz:, gereksiz alınganlık yaptın, uzamaması gerekirken uzadı, bende fevri davrandım:kedi: ama hayatımız zaten takıma bir bakıversenize, hepimizin türlü zorlukları var burada mümkün olduğunca zevkli hale getirmeye çalışalım hep bunu savunuyorum uzun zamandır, kimse kimseye bir konuda imada bulunmasına gerek yok aklına takılan bir şey olursa çıkar karşısına dama gibi şu şu olaydan ben senin fikrine karşıyım dersin olay biter, alındım haketmedim darıldım vs vs bunlar çocukça şeyler, sen-ben gayet olgun insanlarız alınma ve kırılma yada bir konuda imada bulunma olayını geçen yüzyıl gömmüştük unuttumusositososito... takma bence, kimseyide rahatsız ettiğin yok burada herşey eskisi gibi, zaman geçmeden katılımlarına başla bencede yaz geldi bak gelip geçecek biz şişko kalmayalım kaydirigubbakcemile değil mi...

not: gelmeyecekmişsin gibi gittiğin için takımdan çıktı diye gösterdim seni ama notumuda düştüm, eğer gelirse düzeltiriz notumuzu ve geri geldi diye ekleriz dedim bijo şahit... a.s.

off yaaa içim gitti bu kıza şimdi maşallah maşallah sesini pek beğendim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hafif göbek gösterdi kameraya kızdım yakından çekiyo diye :roflol: kızımda gülüyo :roflol:

hoşgeldin şaşkınpericim..

hoşbulduk canım. sende takıma hoşgelmişin opuyorumnanaktan

çokmu aldın lmaz: neden dikkat etmedin inşallah çok almamışsındır:umursamaz:.. kaç ayrılmıştın kaç geldin söyle çabuk

giderken tartıldığımda 67,800 idi. döndüm baktım 80 dermişim. şaka şaka 71.800 cük olmuşum. Ama regl oldum.. onunda etkisi vardır.

ehh hadi kurtardın paçayı :umursamaz: umduğum kadar değilmiş...lmaz:.. takıma bu hafta girersen yani listeye takım batar ama , bir hafta kadar çabala bakalım durum ne olacak çünkü gittiğin kiloyla yazıyorum bu kadar kilo aldığını yazarsak yüzde hesabı şaşar..

tatlişkom durumlar nasıl, babanın işi filan halloldumu.. nasıl geçti bu kadar ay anlat yavaştan yavaştankaydirigubbakcemile

çikolatammm o diyet kitabından bize de getir :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

canım dikeriz ne demek ya aşkolopuyorumnanaktan ölçülerini aldım ben göz kararı dermişim :roflol:

ben sana elbise dikeyimde çok kırıldım :roflol::roflol: kallisimin isteği vardı gül güzelini söylemeden şurdan şuraya gitmem demedin çok bekledim oysa:roflol:

inşallah bu telaşta doktora gidebilmişsindir bakalım hayırlısı gelde anlatırsına.s.

o kumaşları biliyorum nereden alacaksınız acaba belli bir yer varmı annenlerin aklında bir deyiver zemuszemus

ben sana elbise dikeyimde çok kırıldım :roflol::roflol: kallisimin isteği vardı gül güzelini söylemeden şurdan şuraya gitmem demedin çok bekledim oysa:roflol:
hahhahaha koptum kallisim ben de tam yazıyodum ki 5.takıma selam diye sıkıştırıverseydin şarkının bi kenarına diye :roflol: :roflol:

bu hafta girmem takıma daha kendime gelemedim bi toparlanım eskisinden daha iyi olacağım.
Diğer meseleye gelince bu ay sonu nihayete erecekler kısmetse...

evet bir şekilde bulmak lazım kallisim hımm daha düşmez nete o da düşerse tabi. yarın öbürgün falan araştıralım bakalım CADIARZU

çıktı arkadaşlar çukulata ertuğrul günayın katıldığı programda
ilk başlaerken gösterdi orkestrayı falan çukulata siyah elbise giymiş uzun saçları vardı delikafadulden

neeeee..
tüh ya..
tam 20.15te kapadım artık tvyi.
heralde bakana şarkı markı sölemezler diye..
ama saatini yanlış söylediniz alacağınız olsun :dilcikar:

Sağol Kalisim hoşbulduk. Alacağın olsun hadi yeniler tanımıyo beni ondan dikkate almadılar beni. Peki ya sen bir zamanlar velisi olduğun şaşkınının geldiğini nasıl görmezsin?? senağlama

hmm evet,
o dikkate almayan yeniler arasında ben de varım galiba:uhm:

hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…