- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.221
bende bilmiyorum ki....katılmıyorum ama aklım burda sizi eskisi gibi olmasada ziyaret edip takip ediyorum...
istemeden de olsa huzursuzluk oldu...kimsenin keyfini kaçırmaya...moral bozmaya hakkım yok o yüzden uzaklaştım...ama sizinleyim hep desteğim...fikirlerimi yine paylaşırım....eğer ister ve kabul ederseniz...saygılar
çokmu aldınevet döndüm nihayet. ama nasıl döndüğümü sorma olur mu? verdiğim kiloları fazlasıyla alarak... mafoldumben
hoşgeldin şaşkınpericim..
çokmu aldınlmaz: neden dikkat etmedin inşallah çok almamışsındır:umursamaz:.. kaç ayrılmıştın kaç geldin söyle çabuk
hoşbulduk canım. sende takıma hoşgelmişin opuyorumnanaktan
giderken tartıldığımda 67,800 idi. döndüm baktım 80 dermişim. şaka şaka 71.800 cük olmuşum. Ama regl oldum.. onunda etkisi vardır.
çikolatammm o diyet kitabından bize de getir :roflol: :roflol:
kallisim valla sporsuz olmuyor,bu yorgunluktan ötürü ev taşıdıktan beridir spor yapamadım ve yapsam belki çok daha fazla kilo giderdi. ben de kendimi toplayıp spora başlayacağım günü bekliyorum..iyi sporlar sana canım benim...
bu arada kallisim sen elbise diyince aklıma geldi. cuma günü annem ve bir arkadaşıyla kumaş almaya gideceğiz.bana sahne kıyafeti dikecekler..böyle kendinden taşlı,pullu kumaşlar varmış..keşke yakın olsaydık bir tane de sen dikerdin bana hatıra...valla mehalimden de isterdim,süper olurdu..stilistlerim benimmmm
hahhahaha koptum kallisim ben de tam yazıyodum ki 5.takıma selam diye sıkıştırıverseydin şarkının bi kenarına diye :roflol: :roflol:ben sana elbise dikeyimde çok kırıldım :roflol::roflol: kallisimin isteği vardı gül güzelini söylemeden şurdan şuraya gitmem demedin çok bekledim oysa:roflol:
ehh hadi kurtardın paçayı :umursamaz: umduğum kadar değilmiş...lmaz:.. takıma bu hafta girersen yani listeye takım batar ama , bir hafta kadar çabala bakalım durum ne olacak çünkü gittiğin kiloyla yazıyorum bu kadar kilo aldığını yazarsak yüzde hesabı şaşar..
çıktı arkadaşlar çukulata ertuğrul günayın katıldığı programda
ilk başlaerken gösterdi orkestrayı falan çukulata siyah elbise giymiş uzun saçları vardı delikafadulden
Sağol Kalisim hoşbulduk. Alacağın olsun hadi yeniler tanımıyo beni ondan dikkate almadılar beni. Peki ya sen bir zamanlar velisi olduğun şaşkınının geldiğini nasıl görmezsin?? senağlama
bijom ya bir daha nerden bulcaz şimdi biz bunu bant yayını filan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?