- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.221
Ayy ne güzel bir prenses buEsim Eve grlince gurultuye katlanamamaz.neyse geldi yemek yedik o bir Film acti bende elife pianoyu actim.gidip gelip sesini kisin diyor bende cocuk calsin diyom zaten elif kapida Onu gorunce Birde bagiriyorrrrrr
Elif kesilince sirayi ben alacam o igrenc sesimle sarki cigaracam butun gece sonrada kapiyi kitleyip zibaracam özur dilemedi bende o Yok gibi davraniyom
Öğlen cok cesit olmus sankiMaydanoz limon
Sabah 1yumurta,kkpeynir,domates,5zeytın,
Ara 1yesilelma,8badem, 2b yesılcay
Öğlen
Mercimek c,2derısız baget,bır parca pancar
Ara ayran-soda
Aksam karnıbahar yemeği
2,5 lt su, 2 tkahvesi
30 dk yuruyus
callan bu hafta toplam kaç gr verdin merak ediyorum bugunden söylermisin yoksa yarına mıÖğlen cok cesit olmus sanki
Yine de güzel menü
Genelleme yapmayalım canımOlsun erkek degil mi hepsi ayni bence odun :) benimkide 20 yillarda yapar merak etme :)))
Evet kaptan kaptanlığı bıraktı canım ama yardımcı oldu.çok yoğun oldugu için yerini beril77 ye bıraktı.takıma yeni arkadaşlar katıldı her şey yolunda tatlım.sen nerelerdesin? Bende mezun oldum bu arada?Günaydın şekerler.
Kaptan bıraktı mı takımı ne oldu Meltemcim?
meltem bende senin gibiyim aksama yasaklandim
sun bayagi gec saatte konustuk benim hödükle aksamlari net olayini bitirdik.
iykusuzlugumdan cok dertliymis meger yatakta kivransamda yatmam lazimmis.yoksa biz kopuyormusuz felan offf isuru erkek tribi yedim gece gece.arastiracakmis benim icin bir psikolaga gidecekmisim.uykusuzlugum tamamen psikolojikmis ben cok gucluymusum bunuda yenermisim.onunla ayni gecede uyuyup ayni gune gunaydin dememem onu gicik ediyormus falan da falan
yarasayi kotu anlamda dememis onun icin ozurde dilemiyecekmis
ozet bu
Günaydın canımgünaydın arkadaşlar toplight geçmiş olsun berilcim gece uyumassan öyle der işte uykusuzluk daha çok adamı yemeğe sevkeder gece uykusu çok önemli
Hic memnun kalamadim. Sabah performansim coktu.. kurekten 7.kmde indim. Bi de bugun yag/kas begenmedim...gecici elbet.. bugun incir uyutmasi yiyecegim..halledecegim insaellahEminecim bizim menülere benzemeye başlamış menün
Kimbilir belki de memnun kalırsın :)
Itiraz ediyorumm...arkadaslat dusundum ve bir haksizlik daha yapmamak icin emineyi haftaya listeye almaya karar verdim gerekcelerim soyle
takim kalabalik degilken deneme suresi gormeden hayriyeyi aldik cunku katilimina guvendim bu arada dagyolumu gucendirdim.dagyoluna iki hafta bekleme suresi verip bekletip emineyi ilk haftada alamayacagim.ortalamamizda super olur buna eminim.eminede bize haftaya hem bireysel hem takim birinciligini getirir insallah
itirazi olan varsa konusalim birbirimizi ikna edelim karara baglayalim
Güzel bencekızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım
bende menumu yazayım
sabah 1 yumurtadan yapılmış sebzeli omlet 6 zeytin peynir kaşar salata 6 ceviz 4 kayısı
öğlen 1 porsiyon pırasa yarım kase kıyma yoğurt
akşam yoğurtlu karışık salata semiz otlu 1 bardak ayran
30dk koşu bandı 3 litre su yeşil çay kahve
Aynennkizlar lütfen bugun tursu
bulgur vs.......odem tutacak birsey yemenizi istemiyorum anlstikmi.aksami hafir gecirmek sabah sizide benide mutlu eder bilin
12 den önce sonuclari istiyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?