Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ne güzel bir prenses bu
Yerin ben bunu ya maşallah

birde aç uymaya mı çalişiyorsun spor da yokki vücüt çok yorgun düşsün rezene içiyormusun

Öğlen cok cesit olmus sanki
Yine de güzel menü

karnım tok olmasa ben uyuyacam bu sabah kahvaltısı bana yaramıyor herhal ağirlık çöküyor szde de varmı böyle birdurum

Olsun erkek degil mi hepsi ayni bence odun :) benimkide 20 yillarda yapar merak etme :)))
Genelleme yapmayalım canım
Hem kim dediki evlilik harika bir şeydir diye
Biz insanoğlu fıtrat olarak benciliz, nekadar verici olsam da ilk 'ben' geliyor
Dolayısıyla sürekli biriyle yasamak, onların sorumluluklarını almak çok zor
Çatışma olması arada cok normal
Allah yuvalarımıza huzur versin
Sizde nasıl oluyor bilemiyorum ama benim esimle aram bozuk olunca sanki her sey anlamsızlaşıyor
Bir de su var, erkekler genelde ne hata yaptıklarını farkedemiyorlar, hatta trip attığınızda bunu bile anlamıyorlar
Biz baska bir sehire gitmiştik, ben yol boyunca trip attım konusmadım, bizimki anlamamış bile, yani bu konularda bira küntler
Ben de çözümü duygularımı anlatmakta buldum
Sen sunu yaptın demiyorum da ben cok kırıldım üzüldüm diyorum
Bir de espiriyle karısık sokmam gereken lafları da diziyorum, böyleleikle küsmüyoruz, ben de kendimi çok kötü hissetmekten kendimi korumus oluyorum

Günaydın şekerler.
Kaptan bıraktı mı takımı ne oldu Meltemcim?
Evet kaptan kaptanlığı bıraktı canım ama yardımcı oldu.çok yoğun oldugu için yerini beril77 ye bıraktı.takıma yeni arkadaşlar katıldı her şey yolunda tatlım.sen nerelerdesin? Bende mezun oldum bu arada?

Evet canım bugün eşim evde giremiyorum.öptüm.
günaydın arkadaşlar toplight geçmiş olsun berilcim gece uyumassan öyle der işte uykusuzluk daha çok adamı yemeğe sevkeder gece uykusu çok önemli
Günaydın canım

Itiraz ediyorumm...
-sen sus saniklar konusmaz:)-
Haftaya daha az verecegimdirrrr...
Ama bu hafta ve onumuzdeki haftanin ortalamasi falan filan gibi bisey olacaksa... oke bak bu guzel olur.

Callancım dun oğlen kucuk bır parca pancar attım agzıma yıne de yazsyım dedım tavuk ve corba yedım.ayrıntılı yazıyorum menuyu uzun gıbı oluyor sınır oluyorum

günaydın herkese

serveycim iyi hatırlattın canım bende bi koşu gidip alıyorum yeşil çayımı

hemen dünkü menümü yazıveriyim

sabah : 1 yumurtalı omlet 2 çeri domates 1 dilim kepekli ekmek
ara :1 muz
öğle : 1 kutu light yoğurt yarım tabak yağsız türlü
ara : peynirli muffin
akşam 3 yağsız ızgara köfte + 2 yk lorlu kırmızı biberli makarna
gece 1 adet manadilina (bu kaçamaktı aslında listede yoktu :) )

2,5 lt su

toplamda 1100 kalori ve artı 1 mandalina kalorisi

Onumuzdeki ay regli rafa kaldir
Beril, kitap oku diyecegim.. sanirim uzun zamandir yasiyorsun bu sorunu..elbet denemedigin sey kalmamistir.

Güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…