- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.361
Bayıldım yaaaa doğru dıyorsunnnYıllarca yediklerimizi stoklamış
Birazda yemediklerimizi stoklasın
Ben 25 ay emzırdımmm hollanda ineği misaliAminnnn allah izin verirde inşallah 2 yaşına kadar emzirebilirim
ınsaellah... ben kızımı 2sene emzırdım cok sukur.Aminnnn allah izin verirde inşallah 2 yaşına kadar emzirebilirim
Masallah canm ya super :)Ben 25 ay emzırdımmm hollanda ineği misali
Servey anladım tel çok zor daha eve gitmedim canım kv deyizz.selincim bende özledi sizi 2 gundur.fotolari göremiyorum ki ben evde iPad den baslicam artik[/
QUOTE]tamm canm keyfine bak eve gidnce
eniste uyusn sen hooop buraya :).
Tabiki dikkat ediyoruz en önemli şey hayatımızda onlar.Kızlar öyle bir demişsiniz ki sanki bix bebişlermizin gelişimini önemsemiyoruz
Biz de kilo boy ve motor gelişimine cok onem veriyoruz tabiki ama 3. Aydan sonra süt mekanik bir olay,yemeyle filan alakası yok, yine de sütü kötü etkileme ihtimaline karşı dikkat ediyoruz
berilcim sen alemsin yahu inş uyku düzenine biran önce kavuşursun toplum sağlıgı önemlikizlar haftalik tuttugum bilgileri paylasmak istedim
14 kasim cumadan beri katilimimiz ve menu durumlarimiz
toplight
38 mesaj zamansizliktan menu paylasimi yapamadi insallah yakinda daha aktiv sahalarda olacak
dila21
5 mesaj yazip hic menu yazmadi acilen bir aciklama bekliyoruz.bu durumu ne kadar surecek.eger böyle devam ederse katilim eksikligi gerekcesiyle diskalifiye edilebilir
gunnesh
bu hafta yanliz 6 mesaj yazmis 1 menu paylasmistir.kendisininde yogun is hayatinin durulmasini bekliyoruz
callen
188 mesaj yazan arkadasimiz hergun duzenli menu yazip diger menuleride yorumlamistir kendisine tesekkür ediyorum
servey
her ne kadar toplu mesajlar yazmasada 141 mesaj yazan arkadasimiz duzenli menu yazmistir.kendisine tesekkür ederim
dagyolu
firsat buldugun her an paylasimda bulunan arkadasimiz bu hafta 68 mesaj yazmis duzenli karatay menulerini yazmistir.kendisinden biraz daha katilim bekliyorum
hayriyedemet
113 mesaj yazan arkadasimi duzenli menu paylasmistir.bu haftada gecen haftaki gibi tarti sonuclarinda beni mutlu etmesini bekliyorum
selinhm
235 mesajla takimin gevezesi ilan ettigim arkadasim duzenli menu yayinlamistir.bu hafta hayatina sporu ekledigi icin beni mutlu etmis olup yarin kendisinden beklentim büyüktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beril77
163 mesajla gevezelikte selinden pekte geri kalmamisim.duzenli menu yazmisim.
fancy pency heniu 12 mesaj yazan arkadasimiz 0 menu yazmistir.nerdeyse 3 haftadir listeye girmeyi beklemektedir.
meltem
aktif mezun olup mezajlarinin yarisi birincilige odaklanmistir
kalan yarisida yemeyin cigliklariyla dolu olsada tarfimizca cokkkkkkk sevilir
sanem0606
37 haftalik mesaj sayisiyla aktif olmasada kendisinden yanlizca kiziyla platese gidecegini bildirdiginde haber aliyoruz.arda menulerinden orneklerde veriyor kendisine bu katilimindan dolayi tesekkur
emineF
kendisi takimimizin en yeni uyesi olup katilimlariyla son zamanlarda sayfamiza renk vermistir.yazdigi menulere ben her ne kadar allah allah naralari atsamda cuma gunu beni utandiracagi konusunda cok baba laflar etmektedir.
kizlar bu haftalik mesaj durumumuz
akşam kivi değilde keşke sebze olsaymıştamm canum bekliyoruz gel mutlaka bende yeme isini bitirdm hemen menumu paylasym :)
Sabah 1 dilim ekmek 1 haslanms yunrta 1 kk peynr salatalik domates limonlu maydanoz 5 zeytin
Ara 1 yesil elma 6 badem
Oglen 15.30 da filan yaptm ama kiymali sebze sote 1 kase yogurt
Aksam 1 kivi hic acikmadm yemicem bsy :)
3 lt su 1 bardak yesilcay 1 bardak misir puskulh cayi 1 saat yuruyus yapp paylasacagm
yarın evet iyi sonuç alırsın bu menu çok etkilerEvet kızlar, serveyin deyimiyle ben de dukkanı kapattım
Kalkınca kayısı ve su
Sabah:müsli
Ara:1 ekşi elma
Öğlen: 4 kaşık musakka
Akşam: 1 kase yoğurt
Birazdan humana still tea
3 lt su 1 ya da 2 lt daha içerim sabaha kadar
Kızımla yürüyüşe gittik
Anoreksik gibi beslendiğimin farkındayım
Sebebi yarın güzel sonucu cok arzuluyor olmam, yarın yine rutin beslenmeme donecegim
bu spor ne şakamı maşallah ne diyimmenu
sabah: 2serıt burgu peynır, 3zeytın, 1/2 kucuk elma, ıhlamur.
ogle: 2tane etlı mısıryarmalı karalahana sarması (ama 4 dıyelım 4taneye bedeldı) 1bardak ayran
....1kase ıncır uyutması (2 kuru ıncır+1/2kase sut)
aksam: yagsız sossuz salata, 3dılım ızgara sogan, 4tane ırı fırın mantar, 2ızgara kofte.
su...3u gecelı cok oldu..hala da ıcıyorum.
spor.. spor bugun karıstı ya. sabah 6.8km kurek...32dk elıptık...4km kurek...20dk orta tempo -^8dk ayakta- spınnıng
akşama göre gün içinde az yemişsin akşama yansımışİyi akşamlar kızlar bugun yogundum giremedim
Menümü paylaşayım
Sabah kayısı ve su
Kahvaltı nesfit ve 1 yumurta
Ara 1 tam ceviz
Öğlen tavuk şiş salata ayran
Ara 1 mandalin
Akşam ton balıklı salata çorba 1 dilim ekmek
4 litre su
harika tebrikler sporla taçlandırBir menu de benden gelsin:
Maydanoz-limon
Sabah kkpeynır,5zeytın,1yumurta,domates,kk yoğurt,2cevız
Ara yesilelma
Öğlen pırasa,ezogelin c,
Ara soda-ayran
Aksam salata
3lt su, 2 tkahvesi
Yarım saat yuruyuş azzz sonraaaa
haklisin canm aslnda niyetm haslanms karnbhardi ama hic ac degldim hic canm istemedii :)berilcim sen alemsin yahu inş uyku düzenine biran önce kavuşursun toplum sağlıgı önemli
akşam kivi değilde keşke sebze olsaymış
yarın evet iyi sonuç alırsın bu menu çok etkiler
bu spor ne şakamı maşallah ne diyim
akşama göre gün içinde az yemişsin akşama yansımış
harika tebrikler sporla taçlandır
çok iyi can maşallahCanım bugun 63.100 cıktım, henuz 700 vermisim, oysa hedefim 62.900ü görmekti
Bundan bugun 1000kcalı geçmeme hedefim var
Bakalım hayırlısı
ben belki haksız yerede olsa azıcık gücenmiştim ama her yerin bir başi olmak zorunda ben asla öyle birşey dememde düşünmemde artık büyüklerin kararıdagyolu...dagyoluuu..
"aaaa olur mu hıc, haksızlık falan olmaz" der mısın
geçmiş olsun berilcim ne hastalığı geçirdinhadi gözun aydin diyetisyenden sonra insallah duzenli katilimida saglar takimlar arasi savasta yerini alirsin canim
denemedigim bir sey kalmadiki canim
bende prens yokki tatlim 3 sacakli var
hayir icmiyom bir ara kim ne derse iciyordum simdi biraktim esimde bugun dr.ayarlayaak bakalim
yokkkkk ben hap acim ki zaten
ben evli olmaktan mutluyum esim benden de cilgin olunca sorun yasamadik pek
beni son zamanlarada geren kendime yasama alani acma istegim
20 yil sonra siyam ikizi gibi gezmekten sikildim belki
arkadaslar ortak zevkler ortak biz cayimizi bile birbirimizi bekler iceriz garip bir tipiz sanirim.
bak korkuyordun regl siskinligim olur diye
korktugun kadar yokmus degilmi canim
not edilecek menu ve not edildi
kuzum ben buyuk bir hastalik gecirdim hatta iki kez gecirdim ve kalan hediyesi uykusuzluk oldu.
ooooooooooo super
soyle cevaplayim her hafta bir yeni uye bulup odemini attirip listeyemi alalim.sanirim sen yoktun ama meltem ve toplighte sorabilirsin takim iki kisiydi ve meltemin mezuniyet haftasiydi.katilim sifir motivasyon yerlerde ama birincilik vardi.ben ve birkac arkadas buradakilere moral olsun diye uye daveti yapip hergun burda yazistik amac devamliligi saglamak.7 yildir sanal bir duzen devam ediyorsa bu basta püsküütün daha sonrada uylelerin kurallari ve öz verisiyle gerceklesiyor.bu nedenle birinciligi tabiki hepimizin gonlu ister ama devamlilik cok daha onemli callencim.takimlarin yaprak dokumu devrelerinde gercekten zor durumlar yasadik.hem hayriye var selin var yani kilo veremeyen suana kadar yok degil takimda kotu degil.en kotu birincilik gidercek gibiyse emineyi son anda devreye sokmayi dusunuyorum.o nedenle ki listeyi son ana kadar bekletip baska takimlarin ortalamasini bekliyecegim.buda son olacak tabiki.
sanslilardansin canim
ay canim benim inan cok uzuldum neyseki birsey olmamis buna sukur
kiz ben neler anlattim neler paylastim hele resimler ne sen sor ne ben anlatayim
bende hacimi olcu aliyorum
kotu olaylari bosver animsama dunde kaldi yarinlar guzelliklere gebe kalsin gulum
5 ayda süpermis azmine hayranim
cok memnun kalacaksin inanki
canim basarini tebrik ederim en son 14 haziranda yazmissin.mezuniyetini bulamadim zaten.kotu olaylar yasamissin inan cok uzuldum allah rahmet eylesin buyuklerin icin.
verecegin 8 kilo bir tanem tam mezuniyetinide bilemiyorum cunku 6 ay takimlara gelinemiyor.eger istersen burda bizimle listeye girmeden yazis mativasyonunla kilolari geldigi gibi yolla.yok illaki takim yarisi diyorsan diger takimlarda uyeye ihtiyaci olan takimlar var canim.karar senin.
gogusleri goremiyom ama bacaklar ince birde uzak cekim yapmissin ya ben pek goremiyorum
gordugumde incecikkkkkkkkkkkkkkk bacaklar ama kilonu gostermedine inandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?