- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.321
:) yüzünü kes koy bişey olmaz :) benim yüzümde var ben önemsemiyorum: )HAYRIYEDEMET...KILONDASIN.
hakket oyleyız. ben sevıyorum ya. hanı sayının mınnak olmasıyla ılgılenmıyorum.
6yasında annem benı tenıse goturdugunden berı hep "ırı olmakla" ovundugumden olabılır.
nıyeyse.:)
ya ben de foto koyayım ama ya desıfre olursam
Kahve de içtimBende oyle canm ya bakalllm cok heyecanliym :))
Canm giyns tarzin cok hosuma giti cok seker olmussn kilolu durmuyirsn bence benm mesela alt bedenm degl ust bedenm buyk bende ondan nefret ediyorm :/
canm sen hic bisy yememissn yahu nssil dayanicaksn sabaha kadr ben yne bi nebze yedm yani :) be fenayiz ya
Süperrmenu
sabah: 2serıt burgu peynır, 3zeytın, 1/2 kucuk elma, ıhlamur.
ogle: 2tane etlı mısıryarmalı karalahana sarması (ama 4 dıyelım 4taneye bedeldı) 1bardak ayran
....1kase ıncır uyutması (2 kuru ıncır+1/2kase sut)
aksam: yagsız sossuz salata, 3dılım ızgara sogan, 4tane ırı fırın mantar, 2ızgara kofte.
su...3u gecelı cok oldu..hala da ıcıyorum.
spor.. spor bugun karıstı ya. sabah 6.8km kurek...32dk elıptık...4km kurek...20dk orta tempo -^8dk ayakta- spınnıng
Kim bulacakta gorecek yavrm hayriye demetn dedigi gibi yuzunu keste koy merak ettm simdiiiHAYRIYEDEMET...KILONDASIN.
hakket oyleyız. ben sevıyorum ya. hanı sayının mınnak olmasıyla ılgılenmıyorum.
6yasında annem benı tenıse goturdugunden berı hep "ırı olmakla" ovundugumden olabılır.
nıyeyse.:)
ya ben de foto koyayım ama ya desıfre olursam
Canmbugn tuzlu yemeseydin cok odem olup yarn fazla cikabilrsn :)1 saattır ıcıyorum ıcıyorum bı ıse yaramıyor. ne hararet bu.
ne yedım ya bennnn. kım ne yedırdı banaa...sankı tuza bogmuslar. tovbeee
Supersincanm kolay gelsin kocaman :)Kızlar selamm
kbakmayın destek verdiğim finans o kadar yogunkii pc me sabahtan berri yeni oturabildim
işlerim çabuk bitsin diye uğraşıyorum ama bitmedi halaaa
kafam balon gibi
en güzel haber beslenmeme çok güzel dikkat edebiliyorum
Sevgiyle kalın
Öpüldünüz
haklisn canm belkide psikolojk Benm de sanki cok cok yemiste dos gbi bi halm var :)Kahve de içtim
Onu yazmayı unutmusum
Ya cnm az kaloriyle beslendim ama psikolojik şartlandırmadan mıdır nedir hiççç acıkmadım
hatta yoğurdu zor yedim
Oy verdim ama objektif olamamış olabilirim, oy verdiğim kızın kaş yapısı cok güzel ve simetrikti, boyamışlar ama olsun,gözleri de güzeldi, yine de elimden geldiği kadar objektif olmaya çalıştım
teşekkür ederim..Oy verdim ama objektif olamamış olabilirim, oy verdiğim kızın kaş yapısı cok güzel ve simetrikti, boyamışlar ama olsun,gözleri de güzeldi, yine de elimden geldiği kadar objektif olmaya çalıştım
Öğlen pırasa pirinçliydı sadece yesil pırasaları yedimmBir menu de benden gelsin:
Maydanoz-limon
Sabah kkpeynır,5zeytın,1yumurta,domates,kk yoğurt,2cevız
Ara yesilelma
Öğlen pırasa,ezogelin c,
Ara soda-ayran
Aksam salata
3lt su, 2 tkahvesi
Yarım saat yuruyuş azzz sonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?