- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.341
Meltemcım anlıyorum senı cunku benım evde net yok surekli telden yazıyorum .Arkadaşlar bütün yazılanları okudum maşallah hepinize.elifin listeye girmesine ben bir şey diyemem mezunum çünkü
Serveycime üzüldüm kaza olayına
Berilcim delisin kayıt tutman maşallah
Call selin kaptan hayriye maşallah size
Telefondan hiç yazilmiyor buraya eve geçince yazicam öpüyorum
nıye? anlamadım ...bısey kacırdım herhal.Gecende metroya bındım kadın DIKKAT KAPILAR KAPANACAKTIR deyınce kıkırdadım
Ben hergün stilltea ve bol su içiyorum çok şükür sütümde azalma yokBu emzıren annelerın menulerı cok az geldı bana,sutlerınızın kalıtesı dusmuyor mu guzeller
Canım bugune özel olduBu emzıren annelerın menulerı cok az geldı bana,sutlerınızın kalıtesı dusmuyor mu guzeller
İyi süperrrBen hergün stilltea ve bol su içiyorum çok şükür sütümde azalma yok
Yıllarca yediklerimizi stoklamışBu kadar az yıyince vucut stoklamıyacak mı?
Aynen ben de maşallah diyelim,Rabbim nazarlardan korusunBen hergün stilltea ve bol su içiyorum çok şükür sütümde azalma yok
Aminnnn allah izin verirde inşallah 2 yaşına kadar emzirebilirimAynen ben de maşallah diyelim,Rabbim nazarlardan korusun
bende kullandm oyumuu :)
canm aksam.ekmek olmasaymiis keskee..İyi akşamlar kızlar bugun yogundum giremedim
Menümü paylaşayım
Sabah kayısı ve su
Kahvaltı nesfit ve 1 yumurta
Ara 1 tam ceviz
Öğlen tavuk şiş salata ayran
Ara 1 mandalin
Akşam ton balıklı salata çorba 1 dilim ekmek
4 litre su
Evet yeme icme bitmistr icme devam edebilir ama suu odem yapici seylerden uzak durun kizlar hadi yarin basaralm cosalim burda :)Saat 19.30 da DIKKAT DUDAKLAR KAPANACAKTIR, oldu bıleee
Cok guzel olms canm menu ben cok begendm :)Bir menu de benden gelsin:
Maydanoz-limon
Sabah kkpeynır,5zeytın,1yumurta,domates,kk yoğurt,2cevız
Ara yesilelma
Öğlen pırasa,ezogelin c,
Ara soda-ayran
Aksam salata
3lt su, 2 tkahvesi
Yarım saat yuruyuş azzz sonraaaa
Canm gel artk inan ozledk yaArkadaşlar bütün yazılanları okudum maşallah hepinize.elifin listeye girmesine ben bir şey diyemem mezunum çünkü
Serveycime üzüldüm kaza olayına
Berilcim delisin kayıt tutman maşallah
Call selin kaptan hayriye maşallah size
Telefondan hiç yazilmiyor buraya eve geçince yazicam öpüyorum
Gercekten oyle ben hayatmda hic boyle yemedm az salatali flan sms bur haftada alstm ve ackmiyorm oh daha ne olsunnn :)Bu takımda bır efsun var sadece salatayla doymazsım ben suan kuzu yemiş gıbıyım,5.takım iksiriii
bende telefondan giriyorm alistm artk canm bilgisayarda cocuklar rahat vermiyir hic ama yanls yazabiliyorm iste :)Meltemcım anlıyorum senı cunku benım evde net yok surekli telden yazıyorum .
Berılcan alıntı yapmama nedenim bu
supersin iyiki oyle bir hata yapmadn canmm :)Aksam yemegımız mantıydı agzıma surmedım heeeee
okurken inan aklmdan oyle gecti acaba dedm davetmi ettiMetroda bır kadın bındı kariıma,ben dıyım 120 soz deyın 150 vardı.kıyamam sıgamadı ,nasıl rahatsız edıyor kilosu onu anlatamam.kısacık mesafede uyuykladı,yanındakine bır daha tam yerınde ınelim hıc yurumeyelim toruldum dedı,uzuldum bızım takıma davet etmek geldı içimdennn
canm oturrken bisiy anlamadm ayakta cekeydin keskem ama gobus var sanrm onn disnda inan fazla durmuyorsun :)
bende cok istedim ama benm oglm 2 ay once birden birakti memeyi hastalnmisti o ara icemedi sonrada almadi hala sutum var fazlasyla ve hala bi umut ugrasyormAminnnn allah izin verirde inşallah 2 yaşına kadar emzirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?