Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meltemcım anlıyorum senı cunku benım evde net yok surekli telden yazıyorum .
Berılcan alıntı yapmama nedenim bu

Metroda bır kadın bındı kariıma,ben dıyım 120 soz deyın 150 vardı.kıyamam sıgamadı ,nasıl rahatsız edıyor kilosu onu anlatamam.kısacık mesafede uyuykladı,yanındakine bır daha tam yerınde ınelim hıc yurumeyelim toruldum dedı,uzuldum bızım takıma davet etmek geldı içimdennn

evet servey kesınlıkle katılıyorum sana
emzıren annelere baskı varr
:) ben baskıları yumusatarak halletmeye calısıyorum.
ıste o sebep basta da dedım.. ıkı bankom var bırı oglumun persantılı..dıgerı yag7kas tartımın lak lakları:)

bende kullandm oyumuu :)

canm aksam.ekmek olmasaymiis keskee..

Saat 19.30 da DIKKAT DUDAKLAR KAPANACAKTIR, oldu bıleee
Evet yeme icme bitmistr icme devam edebilir ama suu odem yapici seylerden uzak durun kizlar hadi yarin basaralm cosalim burda :)
Bir menu de benden gelsin:
Maydanoz-limon
Sabah kkpeynır,5zeytın,1yumurta,domates,kk yoğurt,2cevız
Ara yesilelma
Öğlen pırasa,ezogelin c,
Ara soda-ayran
Aksam salata
3lt su, 2 tkahvesi
Yarım saat yuruyuş azzz sonraaaa
Cok guzel olms canm menu ben cok begendm :)

Canm gel artk inan ozledk ya

Bu takımda bır efsun var sadece salatayla doymazsım ben suan kuzu yemiş gıbıyım,5.takım iksiriii
Gercekten oyle ben hayatmda hic boyle yemedm az salatali flan sms bur haftada alstm ve ackmiyorm oh daha ne olsunnn :)

Meltemcım anlıyorum senı cunku benım evde net yok surekli telden yazıyorum .
Berılcan alıntı yapmama nedenim bu
bende telefondan giriyorm alistm artk canm bilgisayarda cocuklar rahat vermiyir hic ama yanls yazabiliyorm iste :)

Aksam yemegımız mantıydı agzıma surmedım heeeee
supersin iyiki oyle bir hata yapmadn canmm :)

okurken inan aklmdan oyle gecti acaba dedm davetmi etti

canm oturrken bisiy anlamadm ayakta cekeydin keskem ama gobus var sanrm onn disnda inan fazla durmuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…