- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.241
hahhahaha koptum kallisim ben de tam yazıyodum ki 5.takıma selam diye sıkıştırıverseydin şarkının bi kenarına diye :roflol: :roflol:
aa niye olamayasın ki onun senden ne fazlası var :1closedeyes: diyetse diyet sporsa spor allah allah.. gayet de olursun :1closedeyes:bijom haklısın canım,
ama tv de gerçekten iri duruyor insanlar..tülin şahin hakikaten incecik ama çok ince..ben o kadar olmak istemem yani...(sanki olacam da)
ayy kaç kere yazdım ama yine yazim -tatlicadiarzu- ben çok beğendim canım sesi açtım bayaa. babam da içerden bagırıyo aa ne güzel söylüyor söyleyen, hangi kanallll ben de açim diye :roflol: gittim ona da açtım. tabi gururlandım o benim arkadaşım diye :dilcikar: ailecek çok beğendik sesini ve eşlik ettik sana.bu arada sesimi beğendiniz mi?? :kedi:
off yaaa içim gitti bu kıza şimdi maşallah maşallah sesini pek beğendim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hafif göbek gösterdi kameraya kızdım yakından çekiyo diye :roflol: kızımda gülüyo :roflol:
çokolatam ben de seni görmeyi ve de dinlemeyi çok isterdim ama maalesef şimdi haberim oldu..
bi haber verseydin keşke :gitme:
nete video falan koymazlar mı acaba?
programın tam adı neydi?
Ben pek bir biğendim opuyorumnanaktan eşimede kızdım sen neden evden gidiyosunda çabuk gelmiyosun bak arkadaşımı kaçırdın dedimkaydirigubbakcemile3 kızım izledi ama büyük kızım kurstaydı oda pek üzüldü, çikolatım bizi birbirimize kattın kaydirigubbakcemile3bu arada sesimi beğendiniz mi?? :kedi:
kocayı hiçç takma vallaha :umursamaz: senin fiziğinde çok güzel kendinde çok güzelsin o ne derse desin halt ettin de oturcanım bijom..çok teşekkür ederim,valla cesaret verdin..kocama anlattım az önce arabada,kadını gördüm hırslandım dedim(tülini)...bana sen zayıflayamazsın,devam ettiremiyorsun dediayy öyle sinir oldum ki..
sesimle ilgili söylediklerin için de ayrıca mutlu etti beni,sağol canımm a.s.
E-e-e-eee kalan günümüzü kim sayacak şimdi :roflol: sağlık olsun...
böyle sizi de kandırıyormuş gibi hissettim kendimi
oceanım bulursak herkese haber veririz topic açarız fallaha :roflol:çokolatam ben de seni görmeyi ve de dinlemeyi çok isterdim ama maalesef şimdi haberim oldu..
bi haber verseydin keşke :gitme:
nete video falan koymazlar mı acaba?
programın tam adı neydi?
He vallahaaa:roflol: ay git kızın göbeğinin yanından didim:roflol: kızım nasıl gülüyor katıla katıla :roflol:
vallahi miiiiiiiii
vay adi kamera...
ama kızlar...
reyhan ablacım maşallah yürüyüşlerin aksamıyor galibayerimsenibenselam güzellerim.. bugün hic gelemedim. isten sonra bahcede ugrastim daha dogrusu sallandim,:umursamaz:
sonrada yürüyüse ciktim. iki saate yakin yürüdüm dönüste yine bir salincak buldum . birazda onunla sallandik kizimla. eve geldik ekmek yok birde gec saat alisverise ciktik koca gün gecti gitti. sizi cok özledim canlarim. simdide yatmam lazim erken kalkiorum.. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?