Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahh bhk cım tam baktım sana çikolata çıktı diye, ışığın söndü :çok üzgünüm: telefonun olmadığı için haber de vermedim kafamçokkarıştı dur bakalım buluruz bir yerlerden belki, izlersiniz siz de :1rolleyes:

sorma bijom ya,
tam da benim kısçenin uyuma saatiydi.
yoksa program da sıkıcı değildi yani
illa ki devam eder bakardım..
neyse kısmet artık

tabi tabi... kallisim senin şarkını bir söyleyiverseydim de,ordan tekme tokat atsalardı beni kaydirigubbakcemile3
kızlar valla tülin şahinin kitabına atlayacaktım da bakandan utandım...
bu arada tv 5 kilo fazla gösteriyor,lanet kuaför krepe yapayım derken kocamaaaan bir kafa göstermiş..çok kızdım çok!
bu arada tülin şahini görünce resmen vücudumdan utandım...kızlar dal gibi dal!!!

çikolatacım hoşgeldin canım Şeniz
biliyosun o da bir ara şişkoydu. diyet yaptı zayıfladı. biz de öyle olucaz hiç utanma :dilcikar:

teşekkürler bhk cğm...
canım saat aralıkları 20 ile 21 di... sportiem şaşırmış azıcık...
tekrarlayabilecek bir program bu,ilerde belki...izlersin yine..

bijom haklısın canım,
ama tv de gerçekten iri duruyor insanlar..tülin şahin hakikaten incecik ama çok ince..ben o kadar olmak istemem yani...(sanki olacam da)

bijom haklısın canım,
ama tv de gerçekten iri duruyor insanlar..tülin şahin hakikaten incecik ama çok ince..ben o kadar olmak istemem yani...(sanki olacam da)
aa niye olamayasın ki onun senden ne fazlası var :1closedeyes: diyetse diyet sporsa spor allah allah.. gayet de olursun :1closedeyes:

bu arada sesimi beğendiniz mi?? :kedi:
ayy kaç kere yazdım ama yine yazim -tatlicadiarzu- ben çok beğendim canım sesi açtım bayaa. babam da içerden bagırıyo aa ne güzel söylüyor söyleyen, hangi kanallll ben de açim diye :roflol: gittim ona da açtım. tabi gururlandım o benim arkadaşım diye :dilcikar: ailecek çok beğendik sesini ve eşlik ettik sana.
tamam eğitimli sesi de güzeldir falan diyorum ama itiraf edeyim bu kadar beklemiyodum :1shok: maşallah canım

canım bijom..çok teşekkür ederim,valla cesaret verdin..kocama anlattım az önce arabada,kadını gördüm hırslandım dedim(tülini)...bana sen zayıflayamazsın,devam ettiremiyorsun dedi ayy öyle sinir oldum ki..
sesimle ilgili söylediklerin için de ayrıca mutlu etti beni,sağol canımm a.s.

bu arada ben de bugün yediklerimi yazayım..

sabah: 2 dilim kepek ekmek, peynir, zeytin, domates
ara: 1 tane çikolatalı k-bar
öğlen: 2 kücük biber dolması, 2 dilim ekmek
ara: yok
akşam: yok
2.5 litre de su içtim...

kısçelerim ya..
ben ilk fire olmak istemzdim ama sanırım listeden vazgeçicem..
asla kaçamak vs tarzı bişey yapmıyorum ama listeden cok bağımsız şeyler yemeye başladım:bbo:
zaten daha ilk haftadan daha bana öyle 10-18 kilo verdirecek bir diyet olmadığını da kendimce anlamış oldum..
ben en iyisi yine her gün ne yediğimi yazayım da,
yine eski düzen devam edeyim.
böyle sizi de kandırıyormuş gibi hissettim kendimi

çokolatam ben de seni görmeyi ve de dinlemeyi çok isterdim ama maalesef şimdi haberim oldu..
bi haber verseydin keşke :gitme:
nete video falan koymazlar mı acaba?
programın tam adı neydi?

off yaaa içim gitti bu kıza şimdi maşallah maşallah sesini pek beğendim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hafif göbek gösterdi kameraya kızdım yakından çekiyo diye :roflol: kızımda gülüyo :roflol:

vallahi miiiiiiiii
vay adi kamera...
ama kızlar... programın yapıldığı binada olmalıydınız...boğazın tam yanı..yani saat de tam bahçede oturma saatiydi..orda bakan varmış,tülin şahin varmış,ben şarkı söyleyecekmişim umrumda bile değildi bir an...boğaza bakakaldım resmen.harikaydı harika..görmenizi çok isterdim...
kallis sultan sesimi beğenmiş a.s.

mesela bugün yediklerim:

sabah: 1 bardak süt,çok az kuru üzüm (aşırı tatlı istedi canım)

öğle: tavadaçok az kıymalı iki yumurta, 1 dilim kepekli ekmek

ikindi:yok

akşam:yok

1 yeşil elma

1 bardak 2si bi arada nescafe

çokolatam ben de seni görmeyi ve de dinlemeyi çok isterdim ama maalesef şimdi haberim oldu..
programın tam adı neydi?

tatlışım bir gün önceden belli olsaydı tüm forumun haberi olurdu inan kaydirigubbakcemile3
ama ben dışardaydım bugün, teklif geldiğinde saat 15.00 di.eve gelip kıyafetlerimi alıp ulus a gitmem ancak.(ulus bana çok uzak).o arada sportie yi aramasam bizim grup da izleyemezdi...
tekrarı olursa mutlaka haberiniz olacak canım..

video koyacaklarını sanmam.programın adı BOĞAZİÇİNDEN...bazen ben de gidebileceğim o programa,belli değil ama daha

selam güzellerim.. bugün hic gelemedim. isten sonra bahcede ugrastim daha dogrusu sallandim,:umursamaz:
sonrada yürüyüse ciktim. iki saate yakin yürüdüm dönüste yine bir salincak buldum . birazda onunla sallandik kizimla. eve geldik ekmek yok birde gec saat alisverise ciktik koca gün gecti gitti. sizi cok özledim canlarim. simdide yatmam lazim erken kalkiorum.. öptüm hepinizi

bu arada sesimi beğendiniz mi?? :kedi:
Ben pek bir biğendim opuyorumnanaktan eşimede kızdım sen neden evden gidiyosunda çabuk gelmiyosun bak arkadaşımı kaçırdın dedimkaydirigubbakcemile3 kızım izledi ama büyük kızım kurstaydı oda pek üzüldü, çikolatım bizi birbirimize kattın kaydirigubbakcemile3

kocayı hiçç takma vallaha :umursamaz: senin fiziğinde çok güzel kendinde çok güzelsin o ne derse desin halt ettin de oturlmaz:

böyle sizi de kandırıyormuş gibi hissettim kendimi
E-e-e-eee kalan günümüzü kim sayacak şimdi :roflol: sağlık olsun...

programın tam adı neydi?
oceanım bulursak herkese haber veririz topic açarız fallaha :roflol:

vallahi miiiiiiiii
vay adi kamera...
ama kızlar...
He vallahaaa:roflol: ay git kızın göbeğinin yanından didim:roflol: kızım nasıl gülüyor katıla katıla :roflol:

reyhan ablacım maşallah yürüyüşlerin aksamıyor galibayerimseniben.. bu sabah 6 da açtım gözümü açar açmaz akılsız kafa kaç gündür reyhan ablanın çayını söyleyecektin diyorum kendi kendime ama hep unutuyorum, ablacım senin içtiğin çayda bizimkinden bayağı baktım benalkisalkisalkis

Hepinize günaydın güzellera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…