- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.261
ben biliyorum ben biliyorum kaydirigubbakcemile3kallisim sultanım,pek bir mutlu oldum sabah sabah... canım benimmm opuyorumnanaktan
beğenmene gerçekten sevindim..bu arada kumaş alacağımız yeri sormuşsun,canım valla ben de ilk kez gideceğim,kadıköyde cuma günler oluyormuş bu pazar.çok güzel kumaşlar varmış.kendinden süslü püslü..annemin arkadaşı biliyor,bakalım canım gideceğiz işte...biliyor musun orayı??
:roflol::roflol:bijom sen dişleri yaptır,biz burda diş hediği dökek! kaydirigubbakcemile3
Dişin kadar konuş :roflol::roflol:..ben biliyorum ben biliyorum kaydirigubbakcemile3
cuma günü binicem kallisim öglen 12.45 de kısmetse.. buluşmayı yazdım bir önceki mesajda :çok üzgünüm:bijocum bugün diş tamam oluyor dönüş ne zaman... sizin buluşma ne oldu...
tatlışım bir gün önceden belli olsaydı tüm forumun haberi olurdu inan kaydirigubbakcemile3
ama ben dışardaydım bugün, teklif geldiğinde saat 15.00 di.eve gelip kıyafetlerimi alıp ulus a gitmem ancak.(ulus bana çok uzak).o arada sportie yi aramasam bizim grup da izleyemezdi...
tekrarı olursa mutlaka haberiniz olacak canım..
video koyacaklarını sanmam.programın adı BOĞAZİÇİNDEN...bazen ben de gidebileceğim o programa,belli değil ama daha
oceanım bulursak herkese haber veririz topic açarız fallaha :roflol:
kısçelerim ya..
ben ilk fire olmak istemzdim ama sanırım listeden vazgeçicem..
asla kaçamak vs tarzı bişey yapmıyorum ama listeden cok bağımsız şeyler yemeye başladım:bbo:
zaten daha ilk haftadan daha bana öyle 10-18 kilo verdirecek bir diyet olmadığını da kendimce anlamış oldum..
ben en iyisi yine her gün ne yediğimi yazayım da,
yine eski düzen devam edeyim.
böyle sizi de kandırıyormuş gibi hissettim kendimi
mesela bugün yediklerim:
sabah: 1 bardak süt,çok az kuru üzüm (aşırı tatlı istedi canım)
öğle: tavadaçok az kıymalı iki yumurta, 1 dilim kepekli ekmek
ikindi:yok
akşam:yok
1 yeşil elma
1 bardak 2si bi arada nescafe
günaydın ince ve zarif bayanlar a.s.a.s.
çok heyecanlıyım bugün diş günüm :roflol::roflol: takılınca diş buğdayı mı yapsam ne yapsam ay koptum :roflol: :roflol:
kallisim evet dün doktor işim kaynadı,anlatamadım..
neler oldu bir bilsen,hala çok sinirliyim..
smear testi için aldıkları örneği yollamamışlar.daha doğrusu bize vermeleri ve bizim laboratuvara indirmemiz gerekiyormuş.elimize vermeyip masaya koyunca biz nasıl anlayalım,müneccim miyiz? özel hatane,onlar yapar sandık...dün bir gittim,haydeeee baştan,en nefret ettiğim şey jinekolojik muayene, tekrar oldum :sinifsinif: haftaya bekleyeceğiz yani test sonucunu...
bu arada cildiye gördü siğillleri de, bir ilaç verdi(krem yaklaşık 113 tl imiş :1shok: ,çok pahalı) bunlar zararlı şeyler değil,ilaç geçirmezse yakarız biter dedi...test sonucu da temiz çıkarsa iyice rahatlayacağım...
ama mantar durumum geçti,kaşıntı akıntı kalmadı,ilaçlar sağolsun.
bijo canzi asya çikolata burdasınız
günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?