Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınlar canlarım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese günaydın !

choclate cım ben haber verdim ama maalesef ben seyredemedim, dışarda işim vardı eve geldiğimde de başka bi program vardı, inşallah nette falan buluruz da bende izlerim

choclate cım eminim harikasındır, zaten burdaki tüm yorumlar da öyle, canım benim

günaydın ince ve zarif bayanlar a.s.a.s.
çok heyecanlıyım bugün diş günüm :roflol::roflol: takılınca diş buğdayı mı yapsam ne yapsam ay koptum :roflol: :roflol:

kallisim sultanım,pek bir mutlu oldum sabah sabah... canım benimmm opuyorumnanaktan
beğenmene gerçekten sevindim..bu arada kumaş alacağımız yeri sormuşsun,canım valla ben de ilk kez gideceğim,kadıköyde cuma günler oluyormuş bu pazar.çok güzel kumaşlar varmış.kendinden süslü püslü..annemin arkadaşı biliyor,bakalım canım gideceğiz işte...biliyor musun orayı??

sportiem olsun başka zaman olursa o zaman izlersin.boşveeer...

bijom sen dişleri yaptır,biz burda diş hediği dökek! kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün ikinci listenin ilk günü,kaldı 29 gün kaydirigubbakcemile5

ben biliyorum ben biliyorum kaydirigubbakcemile3

bijom sen dişleri yaptır,biz burda diş hediği dökek! kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

ben biliyorum ben biliyorum kaydirigubbakcemile3
Dişin kadar konuş :roflol::roflol:..

biliyorum çikolatım önceleri salı pazarının olduğu yerde kurulurdu, hem çok çeşit hem çok hesaplıdır hala aynıysa ben en son 6 yıl önce gitmiştim yeri filan hala aynımıdır bilemedim...kadiköy meydandan 4 yola çıkarken solda evkur var akbank filan orda bir sokak var ben oradan toptan malzeme alıyordum kurdele vs ama o sokakta bir kumaşçı vardı hiç girmedimde hala duruyorsa girip çeşitlere bakmanızı tavsiye ederim.. birde mc donalsın sokağında boğaya yakın var ya yukarıda işte ordaki sokaktada müthiş bir kumaşçı var sokağa girince göze çarpar zaten ayyyyy canım sizle olmak istedi mafoldumben

ayy kallisim valla ben de özledim şimdi sen anlatınca, daha kadıköye uğramadım..
akşam canzi ile iş çıkışı kadıköyde dolaşıcaz kaydirigubbakcemile3 sportie ile uyuşamadık zaman konusunda.. konuşmadık ama sanırım çikolata da tek gelemez :çok üzgünüm: ne çok istiyodum yaa :çok üzgünüm:

anlıyorum canım..
aslında aklıma geldi,haber verirdi ama sebebi vardır kesin dedim:1hug:
neyse inşallah bir dahakine:lepi:

oceanım bulursak herkese haber veririz topic açarız fallaha :roflol:

bence de bulursanız kesinlikle bi başlık açınhihoyyyt

Çikolatacım dün tv de çıkmış ne güzel sesini de kendini de herkes beğenmiş ama coco izleyememiş
üstelik cocoya BHKcığı sms ile haber vermiş ama coconun bir dolu misafiri varmış smsyi sabah görmüş iş işten geçmiş :1no2:
tekrarı olursa nette yayınlanırsa aman haaa haber verin kızlar çikolatacığımız merak ettim o billur sesi ben de dinlemek istiyorumsengözlerimebaksanab
haa çikolatam sen kocana bakma sen tülin şahin gibi ol da bir görsün o zaman sen de nanik yaparsın karşısına geçip lülülülülülü

canım canım
hakkaten mi yaaa
ne güzel birlikte yapıyorduk ama benneyaptımki
sen tabi daha iyi bilirsin kendi durumunu da
zaten yediklerin de listeden çok değil
artık sen bilirsin canımcım hakkımızda hayırlısı olsun:1hug:

:1shok:
waaay şok oldum resmen
sana MaşaAllah diyorum
demek miden bünyen alıştı canım az yemeye
ne güzel

günaydın ince ve zarif bayanlar a.s.a.s.
çok heyecanlıyım bugün diş günüm :roflol::roflol: takılınca diş buğdayı mı yapsam ne yapsam ay koptum :roflol: :roflol:

günaydın bijocum
yei dişin hayırlı olsun
yaparsan diş buğdayı bizi de çağırmayı unutmacokacimcoook

kallisim evet dün doktor işim kaynadı,anlatamadım..
neler oldu bir bilsen,hala çok sinirliyim..
smear testi için aldıkları örneği yollamamışlar.daha doğrusu bize vermeleri ve bizim laboratuvara indirmemiz gerekiyormuş.elimize vermeyip masaya koyunca biz nasıl anlayalım,müneccim miyiz? özel hatane,onlar yapar sandık...dün bir gittim,haydeeee baştan,en nefret ettiğim şey jinekolojik muayene, tekrar oldum :sinifsinif: haftaya bekleyeceğiz yani test sonucunu...
bu arada cildiye gördü siğillleri de, bir ilaç verdi(krem yaklaşık 113 tl imiş :1shok: ,çok pahalı) bunlar zararlı şeyler değil,ilaç geçirmezse yakarız biter dedi...test sonucu da temiz çıkarsa iyice rahatlayacağım...
ama mantar durumum geçti,kaşıntı akıntı kalmadı,ilaçlar sağolsun.

cocostar canım valla ben de kocama nanik yapacağım günleri heyecanla bekliyorum. görür o..:umursamaz:
inşallah yine olur da hepiniz izlersiniz...boşver canım

bu arada bhk,sen diyete değil de disipline uymakta zorluk çekmişsin zannediyorum,sen bilirsin canım.aslında bn de senin gibiyim ama bu sefer çok inatçıyım,inşallah sonunu getirirm

aman çikolatacım yaaa bu insanlar çok abuklar bende çok yaşadım sağlıkta sorun yani saçmalıkları demek istiyorum, insan bir mesleği seçtiyse olabildiği kadar verici ve hassas olmalı diyede inanıyorum... haftaya dek bozma sinirlerini bak bir şey çıkmayacaktır inan..

bijocum ya böyle uymamasına üzüldüm bizde bekliyorduk habrlerinizi neyse sağlık olsun bakalım..

çikolataaaa
yapma canım yaa demek unutmuşlar
vursaydın kafalarına kafalarına:mymeka:
neyse dur bakalım bir hafta sonunda hepimiz rahatlıycaz hayırlısıyla

canım ya hastanenin işine bak sekreter eline veriyor odadan çıkarken seninki aşıkmış herhalde lmaz: neyse canım inşallah temiz çıkacak ve sorun kalmayacak siğilleride kafana takma ilacı kullan doktorun dediği gibi yaktırırsın biter canım mantar içinde sevindim normalde manrat baya inatçı geçmek bilmiyor ama sen kesinlikle koru kendini pamuklu çamaşır giy ıslak bırakma birde temizleme jeli kullan devamlı baya bir çözüm oluyor canım zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

coco ve kallis.. hakikaten çok sinir oldum..düşünsenize bir merak heyecan içinde gidiyorsunuz,sonuç monuç yok! haydaaa bir daha da muayene..neyse artık,cuma gelsin 2 şer kilo gitsin de mutlu olalım dimiiiiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…