- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.661
ben benim resmi gece koydum sonra sildimFoto..video.. ne bilim biseyler gorunuyor..yorum yapiliyor ben gormedim hic
Hani önceden aşağıda topiği okuyanlrı görüyorduk ya şimdi göremiyorumneyi goremiyon kiz
anlamadim
ben goruyom suan burdasin hatta bayilanbayilanada burdaHani önceden aşağıda topiği okuyanlrı görüyorduk ya şimdi göremiyorum
bana inan bu hafta listede olmaman takim icin yatirim canimEvet evettt "hakli yerim" :))
Canım haftaya sıkı bi diyet ile 2-3 arası vermen lazım.ok.verebilirmiym cqnm 2 kilo bir haftada :/ artk bitsn istyorm su seksenlerr...
Eminecim sen bu hafta kilo vererek ve katılım yaparak kendini ıspatladın ama daha güçlü olmak için haftaya sıkı tutup takımımızı yukarı çıkartabilirsin.Himmmm..
Hesap kitap isleri...
Bilemedim Beril.
Sen, takim yararina diyorsan...bildigindendir. o vakit tamam
Ama haftaya listedeyim di mi..
"Cok tatli birini gorjm..ama takim kalabalik" kurbani olmayayim
yok ya kaptirdim zatenHimmmm..
Hesap kitap isleri...
Bilemedim Beril.
Sen, takim yararina diyorsan...bildigindendir. o vakit tamam
Ama haftaya listedeyim di mi..
"Cok tatli birini gorjm..ama takim kalabalik" kurbani olmayayim
aynen sanirim konuk misafir olmak istiyor.verdigi kilo 3 haftayi tolera etmesse haftayada zorEminecim sen bu hafta kilo vererek ve katılım yaparak kendini ıspatladın ama daha güçlü olmak için haftaya sıkı tutup takımımızı yukarı çıkartabilirsin.
Fancy nerde yahu 3 haftadır listeye giremedi....
herkez doneri pizzayi gotururken ot cople idare ediyoz tabiki birinci bizizArladaşlar bugün cuma diye salmak yok.bakın servey e hafta sonu kaçırdıgı için tüm hafta hem eritmeye çalıştı hem de vicdan azabı çekti. O yüzden bırakmıyoruz herkes tek tek mezun olacak ve buradan ayrılmıcak.yakında çok güçlü bir 5. Takım görücez.mezun olanlar yenilerini yetiştirecek derken derken 5. Takımdan başka takım olmucak.takımımız diyet bakımından zenginleşti ve bunlarla ilgili tecrübelerimizi paylaşıcaz ayrıca spor konusunda da ilerideyiz herkes farklı sporlar yapıyor... Bizden güçlüsü olmucak nihahahahaha
Teşekkür ederim canımmcanım tebrik ederim harika en ince üyemizsin ne mutlu sana
Tamammeltem servey gelmezse bildirime eti senin kemigi benim
yok yok kemigide senin
Ahh ahh ama benim canım pizza ve döner hiç çekmiyor iğğğ benim canım senin yaptıgın sebzeli garnitürü çekiyor.hıım hıımm lezzizzherkez doneri pizzayi gotururken ot cople idare ediyoz tabiki birinci biziz
Heheheehhe koptum yaservey sacakli gozun aydin resim silindi
Tamam canımkizlar giyinip boyalanacam
gelirim cikmadan
serveyi eklerim takimi sonra ekleyecegim
Anaaa haftaya bu kadar gitmezki.. bu temizlemeydi..supurmeydiEminecim sen bu hafta kilo vererek ve katılım yaparak kendini ıspatladın ama daha güçlü olmak için haftaya sıkı tutup takımımızı yukarı çıkartabilirsin.
Fancy nerde yahu 3 haftadır listeye giremedi....
Oh ohhhhh oh ohhhhyok ya kaptirdim zaten
145 lik 90 ceker sirineyi caldilar
Ayhhhh bi an benim icin yazdin sandimmmaynen sanirim konuk misafir olmak istiyor.verdigi kilo 3 haftayi tolera etmesse haftayada zor
beni ikna etmeli katilimiyla once
bende size karsi sorumlulugumu yerine getirmeliyimki icim rahat etsin
geckaldinnn ben kendime bu sabah 4yumurta aki 2 yumurta sarisi ile omletcik yaptim... ve ihlamur.Arladaşlar bugün cuma diye salmak yok.bakın servey e hafta sonu kaçırdıgı için tüm hafta hem eritmeye çalıştı hem de vicdan azabı çekti. O yüzden bırakmıyoruz herkes tek tek mezun olacak ve buradan ayrılmıcak.yakında çok güçlü bir 5. Takım görücez.mezun olanlar yenilerini yetiştirecek derken derken 5. Takımdan başka takım olmucak.takımımız diyet bakımından zenginleşti ve bunlarla ilgili tecrübelerimizi paylaşıcaz ayrıca spor konusunda da ilerideyiz herkes farklı sporlar yapıyor... Bizden güçlüsü olmucak nihahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?