Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijo canzi asya çikolata burdasınız
günaydın canlarım

günaydınnn opuyorumnanaktan

gerçekten sinir bir durum olmuş çikolatam yaa :bbo: işin olsa, planın olsa hayda ertele 1 hafta daha ordakiler yüzünden cık cık.. neyse iyi cıksın da beklenir 1 hafta...

canım ya valla gerçekten çok sinir bir durum lmaz: lmaz: inşallah maşallah canım valla bende aynı diyeti yapıyorum diyetin dışına çıkmıyorum ama benden 2 kilo gitmiyor bir türlü galiba benim metabolizmam çokkk yavaşşşş :gitme: :1no2: :umursamaz:

sağol canzim,ama bak benim doktorum asla önermiyor o jelleri(genital bölgeleri yıkadığımız jeller) sebep söylemedi ama sakın ! dedi...
evet bijom 1 hafta daha bekleyeceğiz artık,
sana da günaydın hindistancevizli çaklıtııııımm:)[/B]

floranın ph dengesiyle uyumlu jeller var onları öneriyorlar aslında ama tabi doktorların vardır bir bildiği canım CADIARZU CADIARZU CADIARZU

gunyadin takimim 5 sayfa gecmise baktim amaan amaan saskinim gelmis hosgelmiss canim benim iyi gene cok kilo almamissin opuyorum kocaman Şeniz
cukulatam tv de cikmiss bende gormedim ama gerek gormeme nasil guzel oldugunu tahmin edebiliyorum sesini duymadim ama herkezler cok beyenmis bencede guzel olmasa cikarmazlardi zaten oraya demiiii insallah bidahakine gorurum hem daha incecik olup cikarsin gel senide bir opeeeeem ohhhŞeniz ayrica eslerimiz ayni sanirim dun oda beni sinir etti kendisi 2 kilo verdi bu 2 gunde bende hala tik yok ama inceliyorum ben hissediyorum sen yapamazsin veremezssin dedi bana bekle de gor dedim sen dedim 4 cocuk dogurmadin bi kerem dedim onaa bir bagirdim :mymeka: tamam ya ne bagiriyon dedi sustu

günaydın canım nasılsın bakalım ????zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

şükür canım yaa iyilik sağlık
biraz da yorgunluk

coco ve kallis.. ..neyse artık,cuma gelsin 2 şer kilo gitsin de mutlu olalım dimiiiiii kaydirigubbakcemile3

amin amin:Saruboceq:

günaydınnn opuyorumnanaktan

...

sana da günaydın hindistancevizli çaklıtııııımm:)[/B]

ŞenizŞenizŞeniz

canım hiç takma sakın kafana.. sen ayalardır diyettesin erkeklerin metabolizması hızlıdır söylemiştim baştan sana ya.. fazlada yese eritiyorlar işte.. seninde birden gider sakın bozma canım benim laf söyletme o delilere

asya iyi etmişsin bağırmışsın,gel anam gel benimkine de bağır da görsün,
zayıflayalım şu kocalara inatt kız
teşekkür ederim cnm,kallisim bulmuş git izle..

sonra bijomunda dis gunu bugun hayirlisiyla hadi insallah
bhk cigim sen listeye tam uymuyorum diyosun ama yediklerin iyi canim tabi kucuk cocuk olunca hersey tam zamani yada ayni olmayabiliyo butun ilgiyi onlara gosterdigimiz icin kendimizi fazla vakit ayiramiyoruz demiii olsun saglik olsun canim devam et sen boyle kaydirigubbakcemile5
baska mehalim de ugrayamamis babaannenin yaninda kalacakti demiii insallah iyidir biraz bugun
baska cococum hindistan cevizim sportim tabum kallisim canzim reyhan ablam hepinizi gocaaaaaman opuyorum hersey yolunda demiiiŞeniz
ayyy galiba gelini gene unuttum gelinim gel senide opemmŞeniz

bizde seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım herşey yolunda allaha şükürler olsun erkelere bakmıcaksın canım onlar daha çabuk veriyor bende eşime diyorum ki azcık benim inat etmem için zayıfla de bana diyorum oda bana ben delimiyim sonra üstüme çullan benim diyor ben seni kilolu sevdim benim için no problem diyor kendin istiyorsan yap diyor aslında öyle deyince sevinmiyorda değilim yanii:1rolleyes: :1rolleyes: zemuszemus zemuszemus zemuszemus

günaydın arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir ben bu aralar fazla uğrayamıyorum vakit buldukça geliyorum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

cok ama cok sagol kallisim cukulatayi gordumm soylenecek tek cumle harika cok guzel gurur duyduk kizlarilan
bide amaaan kocanin sozune kim takar benim essiz benzersiz bir takimim var cok mutlu oldum bak simdi ohh be zemuszemus
hic kacamaksiz aynen devaam kizlaar

hehehe=)) dün gece 12 de bindim. sabah 5bucukta burdaydım.. ayın 24ünde veya 28inde dönücem eskişehire.. gögüslerin de güzelleşmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…