- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.281
bijo canzi asya çikolata burdasınız
günaydın canlarım
coco ve kallis.. hakikaten çok sinir oldum..düşünsenize bir merak heyecan içinde gidiyorsunuz,sonuç monuç yok! haydaaa bir daha da muayene..neyse artık,cuma gelsin 2 şer kilo gitsin de mutlu olalım dimiiiiii kaydirigubbakcemile3
sağol canzim,ama bak benim doktorum asla önermiyor o jelleri(genital bölgeleri yıkadığımız jeller) sebep söylemedi ama sakın ! dedi...
evet bijom 1 hafta daha bekleyeceğiz artık,
sana da günaydın hindistancevizli çaklıtııııımm:)[/B]
günaydın canım nasılsın bakalım ????zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
coco ve kallis.. ..neyse artık,cuma gelsin 2 şer kilo gitsin de mutlu olalım dimiiiiii kaydirigubbakcemile3
günaydınnn opuyorumnanaktan
...
sana da günaydın hindistancevizli çaklıtııııımm:)[/B]
ayrica eslerimiz ayni sanirim dun oda beni sinir etti kendisi 2 kilo verdi bu 2 gunde bende hala tik yok ama inceliyorum ben hissediyorum sen yapamazsin veremezssin dedi bana bekle de gor dedim sen dedim 4 cocuk dogurmadin bi kerem dedim onaa bir bagirdim :mymeka: tamam ya ne bagiriyon dedi sustu
sonra bijomunda dis gunu bugun hayirlisiyla hadi insallah
bhk cigim sen listeye tam uymuyorum diyosun ama yediklerin iyi canim tabi kucuk cocuk olunca hersey tam zamani yada ayni olmayabiliyo butun ilgiyi onlara gosterdigimiz icin kendimizi fazla vakit ayiramiyoruz demiii olsun saglik olsun canim devam et sen boyle kaydirigubbakcemile5
baska mehalim de ugrayamamis babaannenin yaninda kalacakti demiii insallah iyidir biraz bugun
baska cococum hindistan cevizim sportim tabum kallisim canzim reyhan ablam hepinizi gocaaaaaman opuyorum hersey yolunda demiiiŞeniz
ayyy galiba gelini gene unuttum gelinim gel senide opemmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?