Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heh şöyle asyacım yaa boşver burdan gerisini takma zaten gerek yok :)))

valla en çok sana üzüldüm gece yattım dedim asyam şimdi veryansın edecek ben izlemedim diye :)) ama buldum bak ciddi gurur duydum benim gözlerimi yaşarttı sesinin güzelliği... defalarca söylerim artık :))

ayyyy canim kallisim benim beni dusunmus dun bende cukultamin tv ye ciktigi saatlerde disardaydim bahcede reyhan ablamin dedigi oyle salindim durdum
diyette zerre fazlalik eksiklik yok yalniz sizlere bisiy soracam hani $u grissini ler varya pazar gunu bir marketten aldik iki cesitti zaten susamli bide sade sadesini aldik bir tanesi 5 gr 22 kalori neyse o paketi bizim kizlaar dun bitirmis e$ime telefon ettim i$ cikisi yine al ondan kalmadi diyee oda carrefour a ugramis ordakilerde daha farkli cok inceler bide daha cok kalorili sanki tr dekiler nasil acaba korkuyorum onlari yemeye kizlar ben en iyisi ilk onceki aldigim yerden alayim demi nedersinizCADIARZU

mersa hoşgeldin canım yaa zaten az geliyorsun geldiğinde bir kaç dakika kal anlat halinizi herşeyinizi öyle git yahu...

canım arkadaşım sizleri çok özledim ama çok yoğun çalışıyorum hiç boş vaktim yok seçimlere hazırlanıyoruz belediye felan değil ha bizim site seçimleri kapı kapı geziyorum oy istiyorum baştaki yönetim bizi sömürdü bitirdi senede 400 000 000 (eski parayla) para topluyorlar artık canımıza tak etti bende aday oldum gece 2 den önce yatamıyorum çok yoruluyorum herkesi aldım karşıma bakalım ne olacak sahte vekaletlerle işi götürüyorlar bakalım bunu aşabilirsem alırız heralde burdan hızımı alamayıp siyasetede atlarsam hiç şaşmayın artık kendimden korktum .sizler nasılsınız çikolatagirl e bayıldım iyiyki o videoyu bulup koymuşsun yoksa kaçırdım diye çok üzülürdüm

ha bu arada kilomu soracak olursanız belki cuma giremem şimdiden söyliyim 83 koşturmaktan yemek yemeyi unutuyorum çokda işime geldi

kızlar grissini olayını açıklıyorum
osman müftüoğlu nun hafifleyin gençleşin kitabının 188. sayfası:

1 dilim ekmek yerine geçenler

galeta: 2 adet
grissini:3 adet

not: arkadaşlar galeta şu kalın olanlar..grissini ise ince...üstelik kepeklisi de değil bu hesaptaki yani düşünün ve kendinizi çok zorlamyın...öyle 1 galeta değil yani 1 dilim ekmek sayılan...

aaa mersacım valla bravooo hihoyyyt daha cumaya 2 gün var aman diyim ne yap et sabah tartıl cuma günü ve bize bildirr :teytey:

yaaa hala açmadı bende video
cococum nasıl açılmaz ya sayfa filan yenilsen açıp kapasan.. bir arkadaş daha yazmış ama sonra oldu demiş..

kızlar buraya katıldığımdan beri verdiğim kilo 13 olmuş :teytey::lepi:delikafaduldenalkisalkisalkis

mersacım maşallah canım seçimlerdede başarılar dileyelim..

kızım alacak pcyide arkadaşıyla görüşmesi gerekiyor acele yazıyorum..

asyacım ince olanlardan olacak canım benim senin önce aldığın galeta olmuş kalorisine bakma carrefourdakilerden alsın eşin hatta italyan grissinisi var carrefourda belki bulursunuz böyle parmak kadar hem ince hem ufak boylu.. onlardan bir tane yerine 5 tane filan yenebiliyor...

tamam cukulatam anladim sagol tatlim oh beee iyi hadi

çikolatam sen de bu cuma 7 li rakamları göreceksin inşallah ay süper çok seviniyorumm :sm_cool:

saolun canlarım çikolatayı kıskandım herkes ona iltifat etmiş ya bende atladım ortaya kilomu söylimde bari accıkta bana maşşallah deyin dedim ay ne kıskanç kadınmışım şaka yaptım ha inanmayın.kızlar aslında 3 gündür 82 çıkıyodum ama bu gün 83 çıktım belki cumaya tekrar 82 olurum giremezsemde yazın arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın

kızlar dilim şişmiş çıkamıyorum bişey daha söyliycem önce aynanın karşısında 1 saat geçirirdim ne giysem dar gelirdi ve sonunda herzamanki formaları giyer çıkardım.
şimdide tam tersi bütün kıyafetlerim bol geliyor bütün dolabı boşaltıyorum bir kapriyle tişört şu anda olan yıkayıp yıkayıp giyiyorum harika bir duygu bu arada hedefimide düşürdüm 70 olacam .artık çıktım by.

evet kallisim ozman sorun yokmus oldu sagol canim sanada kaydirigubbakcemile5

kallisim açılmadı hala denyorum da olmazsa akşama evden de denerim
islemeye kararlıyım yani:jeyyar:

mersacım muhteşemsin 5 kilo mu gitti yani walla harika kız nasıl oldu bu iş amaniin siyasete mi atılsam ne :roflol:

ayyy mersaaaaaaaaaaaaabende seni kiskandimm ne cok vermisin bacim daha ne oldu sen gireli takima yahuuu

Son düzenleme:
mersacım muhteşemsin 5 kilo mu gitti yani walla harika kız nasıl oldu bu iş amaniin siyasete mi atılsam ne :roflol:

haha valla atılsak mı yapsak baksana cococum kilolar gidiyor mersa da 3 er 5 er :roflol:

ay aklıma geldi annem bir ara bademcik ameliyatı oldu hiçbirşey yiyemiyodu tam 10 kilo vermişti kısa zamanda.. tutturmuştum ben de bademcik ameliyatı olucam diye geçen sene :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…