- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.301
mersa ateş almaya mı geldin kız:)
ayyyy canim kallisim benim beni dusunmus dun bende cukultamin tv ye ciktigi saatlerde disardaydim bahcede reyhan ablamin dedigi oyle salindim durdumheh şöyle asyacım yaa boşver burdan gerisini takma zaten gerek yok :)))
valla en çok sana üzüldüm gece yattım dedim asyam şimdi veryansın edecek ben izlemedim diye :)) ama buldum bak ciddi gurur duydum benim gözlerimi yaşarttı sesinin güzelliği... defalarca söylerim artık :))
mersa hoşgeldin canım yaa zaten az geliyorsun geldiğinde bir kaç dakika kal anlat halinizi herşeyinizi öyle git yahu...
cococum nasıl açılmaz ya sayfa filan yenilsen açıp kapasan.. bir arkadaş daha yazmış ama sonra oldu demiş..yaaa hala açmadı bende video
kızlar buraya katıldığımdan beri verdiğim kilo 13 olmuş :teytey::lepi:delikafaduldenalkisalkisalkis
tamam cukulatam anladim sagol tatlim oh beee iyi hadikızlar grissini olayını açıklıyorum
osman müftüoğlu nun hafifleyin gençleşin kitabının 188. sayfası:
1 dilim ekmek yerine geçenler
galeta: 2 adet
grissini:3 adet
not: arkadaşlar galeta şu kalın olanlar..grissini ise ince...üstelik kepeklisi de değil bu hesaptaki yani düşünün ve kendinizi çok zorlamyın...öyle 1 galeta değil yani 1 dilim ekmek sayılan...
evet kallisim ozman sorun yokmus oldu sagol canim sanada kaydirigubbakcemile5cococum nasıl açılmaz ya sayfa filan yenilsen açıp kapasan.. bir arkadaş daha yazmış ama sonra oldu demiş..
mersacım maşallah canımseçimlerdede başarılar dileyelim..
kızım alacak pcyide arkadaşıyla görüşmesi gerekiyor acele yazıyorum..
asyacım ince olanlardan olacak canım benim senin önce aldığın galeta olmuş kalorisine bakma carrefourdakilerden alsın eşin hatta italyan grissinisi var carrefourda belki bulursunuz böyle parmak kadar hem ince hem ufak boylu.. onlardan bir tane yerine 5 tane filan yenebiliyor...
ayyy mersaaaaaaaaaaaaabende seni kiskandimm ne cok vermisin bacim daha ne oldu sen gireli takima yahuuusaolun canlarım çikolatayı kıskandım herkes ona iltifat etmiş ya bende atladım ortaya kilomu söylimde bari accıkta bana maşşallah deyin dedim ay ne kıskanç kadınmışım şaka yaptım ha inanmayın.kızlar aslında 3 gündür 82 çıkıyodum ama bu gün 83 çıktım belki cumaya tekrar 82 olurum giremezsemde yazın arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın
mersacım muhteşemsin 5 kilo mu gitti yani walla harika kız nasıl oldu bu iş amaniin siyasete mi atılsam ne :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?