- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.121
Nerede hayatım sabaha zor bulurum telefondabul beni actim gel
Canım hepimiz tahıllardan alıyoruz tatlıdan alıyoruz.senin kaç kilo oldugunu unuttum canım.isterden yarın akşam tüm gün ne yediğini yaz ve diğer arkadaşlara da bak ne yemişler ona göre değerlendirme yapalım...hergünün sonunda menü yazman lazım okevet yok diyetim gitmedim diyetisyene, eğer mümkünsü isterim tabi canım çok teşekkür ederim.. Yemekten değil tatlılardan alıyorum kiloyu zaafım var, bi gün yemek yemesem ama tatlı yesem daha mutlu olurum mesela : )
4 yumurtayla sporcu olduğunu gösteriyorsun195mesaj...
okunacak elbet...
dunku menu
sabah:2syumurta sarısı 4yumurta akı ıle omlet, ıhlamur.
ogle: 1 tabak ıspanak yemegı, 1kasık muhammara (cevızlı), 1bard elmasuyu.
...1 Trabzon hurması.
aksam: 1ızgara levrek, 2 dılım somon doner, 1/2 kırmızı sogan, yaglı nar eksılı salata.
su: 3lt+
spor: 20dk elıptık, 60dk kurek.
bende anway kullanıyorum tavsiye ederim ama omega 3 de epa ve bir değer daha vardı çok düşük günlük 1000mg alınması lazım onda çok düşük sadece bu ürürnü tavsiye etmemArkadaşlar nutriway ürünleri hakkında ne dusunuyosunuz.yani omega 3-daily d - ekinezya - c vitamini - folik asit gibi bir sürü ürün var...
tebriklerBen dukkani kapattm menumu yazaymm ,:)
İlik limonlu su..
Sabah aci biber domatesli bir yumrtali omlet bir dlm ekmek 1 kk peynir
Ara 1 elma
Oglen az haslanms karnibahar ustne limon siklmis
Ara 1 kirmizi biber bir salatalik
Aksam yesil salata 1 kase corba
1 bardk yesilcay 1 bardk misr pusklu cayi
3 lt su 1 saat yuryus yapacagm birazdan :)
acaba ben ne desemberil---------- hayir
toplight
gunes------------------hayir
callen
hayriye
emine
selin --------------hayir
servey----------------hayir
sanem
dila
emine
luna--------------hayir
Canım çok az yemişsin wawbugunki menum
sabah ev yapımı pide hamurunda yağ yok sadece şekli pideye benziyor yani lahmacun diyebiliriz ortalama 2 lahmacun eder ayda bir sefer izin var 4 erik 5 ceviz
akşam yok
3lt su
Canım kayınvalidem astım ve bir arkadaşı satıyormuş.bu ürünler astım için iyi geliyor demiş bana sordu bende hiçbir fikrim yok dedim o yüzden buraya sormak istemiştim.teşekkür ederim cevap verdiğin için.bende anway kullanıyorum tavsiye ederim ama omega 3 de epa ve bir değer daha vardı çok düşük günlük 1000mg alınması lazım onda çok düşük sadece bu ürürnü tavsiye
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
Günaydın
Iyı pazarlar
ins canm tartilmadm ama yarin bakicam dayanamam bakalim :))Hıımm anladım canım kay için sormuştum.
Canım çok güzel bu menüyle bu hafta birinci olursun.
Ben oy kullanmıyor muyum?
İyi canım sen?
Waay bravo canım
Menün çok güzel canım bende izliyorum
Canım ekmeği kes düzenli beslen kabızlığı hallet haşlama sebze ye vs vs
Çok güzel canım maşallah
Hoş geldin canım
Bende butn gun limon icm disim.limon inankiEsim sutlü nescafe ıstedı yapıyorum ama bu saatte ıcmıyeyım limonlu su içiyorummm
Amaa bu hafta 70 lere inecegimmm :))selin 80 lerde
hayriye 80 kusurle basladi
ben 70 lerdeyim
cok guzell siiir okumayi cok seviyorumservey bu sana gelsin
özdemir asaf canim benim bastacim
KALMAK TÜRKÜSÜ
Daha gidilecek yerlerimiz var
Şu sohbetini dinler gideriz.
Coştukça şarkılar, türküler, sazlar
Rakı mı, şarap mı, içer gideriz.
Geçse de umudun baharı yazı
Gözlerde kalıyor yaşanmış izi
Kimseler kınamaz burada bizi
Ne varsa hesabı öder gideriz.
Söyleyecek sözü olan anlatsın
İsterse içine yalan da katsın
Yeter ki kendinden, bizden söz etsin
Yalanı doğruyu sezer gideriz.
Neler gördük neler bu güne kadar
Daha gidilecek yerlerimiz var
Bizi buralarda unutamazlar
Kalacak bir türkü söyler gideriz.
Sevgiye var olduk sevdik sevildik
Kavgalara girdik öldük, dirildik
Bir anlam fırını içinde piştik
Anlamlı güzeli sever gideriz.
benm kucugm 4.30 a kadr agladi su an pert br vaziyetteym wc ye bile gidemedm dis cikartiyor ondanmi bilmiyotm ams ne basim kaldi ne belim feciyimm beriiiilllhani selinde gelecekti bu gece
acaba nerde simdi servey
ya okumasi xok guzel kim rahatsiz olacak ama actizniz daha guzel olduservey bize bir topik acalim ya
geceleri burayi mesgul etmeyelim belki rahatsiz olan olur.en azindan ben rahatsiz oluyorum boyle.en nihayeti diyet topigi
bu arada serveyyy bak yolarmberilimi elimdenmi aliyon giz sen beniim o benmdir o benm o benmdr ancakbul beni actim gel
Gunaydn canm uykusuz yorgun bitkin siz nasilsinjzz :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
Gunaydin canim :) iyiyiz sen nasilsin ?Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
Gunaydin canm snada iyi pazarlarGünaydın
Iyı pazarlar
ben sahsi olarak yemiyorum arada mutfakta gorunce öyle agzima atiyorumKizlar bu musliyi gunluk ne kadar tüketmemiz gerekiyo güzelmiş bende 1öğün olarak tuketeyim diyorum
napyorsun berilim .kusura bakma dunaksm icin gelcem grlcem dedm ama gelemedmben sahsi olarak yemiyorum arada mutfakta gorunce öyle agzima atiyorum
hazir gida nede olsa
son zamanlarda kuru meyvelri dogruyom, findik ceviz vs...cig kuruyemisi yulafa katiyorum sanki daha besleyici oluyor gibi
yogurtlada yakisiyor sutlede
ne yapiyom yavrum mutfaktayim aksama yemek yapiyom bugun disari cikacazdanapyorsun berilim .kusura bakma dunaksm icin gelcem grlcem dedm ama gelemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?