- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.141
evet az yedim ve açlık hissetmedimCanım çok az yemişsin waw
Allah şifa versin ben genel olarak bu ürünlerden memnunum temizlik ürünlerinide iyiCanım kayınvalidem astım ve bir arkadaşı satıyormuş.bu ürünler astım için iyi geliyor demiş bana sordu bende hiçbir fikrim yok dedim o yüzden buraya sormak istemiştim.teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?[/QUOTE günaydın yeni bir güne daha gözlerimizi açtık çok şükür iyiyiz sen nasılsın
canim bir oylamadan bahsetmistim paylama alaninda yazanevet az yedim ve açlık hissetmedim
Allah şifa versin ben genel olarak bu ürünlerden memnunum temizlik ürünlerinide iyi
okdudum canm okudum :)ne yapiyom yavrum mutfaktayim aksama yemek yapiyom bugun disari cikacazda
olsun biz bayagi yazistik serveyle
bende deterjanini kullaniyorm ellermde egzama var alierjiden oturu ona bi tekbisiy yapmiyor :)evet az yedim ve açlık hissetmedim
Allah şifa versin ben genel olarak bu ürünlerden memnunum temizlik ürünlerinide iyi
can listede adım olmadığı için aslında onu yazdımcanim bir oylamadan bahsetmistim paylama alaninda yazan
sen de ne yazsamki diye bir cevap yazmissin sanirim saka mahiyetli
evetmi hayirmi kararini bildirebilirmisin
egzama için benimde arkadaşim kullanıyor çok memnunokdudum canm okudum :)
bende deterjanini kullaniyorm ellermde egzama var alierjiden oturu ona bi tekbisiy yapmiyor :)
beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
dagyolu
emine
selin --------------hayir
servey----------------hayir
sanem
dila
emine
luna--------------hayir
ldoğru söyliyorsun ama listede hiç adımı görmediğimden beni unuttugunu düşündüm ve gönül işte bu umduğu yere darılırsurekli liste tasindiginda unutulabilir sende bu takimdasin neden oyun olmasinki
Ben yazmıştım ama silinmişsurekli liste tasindiginda unutulabilir sende bu takimdasin neden oyun olmasinki
beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye---------hayır
emine
selin --------------hayir
servey----------------hayir
sanem
dila
emine
luna--------------
iyi pazarllaaar seni gidiiiii......Tunaydın iyi pazarlar meleklerrrr
canm ben tüm mesajları eksiksiz okuyorum o yüzden sabahları burya gec yazıyorum okuyup bitirip öyle geliyorum bide bide cumaları kendi kilomuzu filan alıntıya yazıcagmızı inan bilmiyordum ben orayı kaptanlar dolduruyo sanıyordm öğrendm tamamdr canm bende elimden geldiğince günncellerim istersen sen yeterki görev ver kuzum :)lütfen okuyun
artik cogu mesajin okunmadigini dusunuyorum ve kendimi papagan gibi hissediyorum.her an konuyu tekrarlamak, kisilere teker teker sormak, alintinin yada listeyi doldurun diyerek kendimi papagan moduna soktugumu dusunuyorum.arkadaslar uzerineze alinmayin lutfen. ama gercekten yorucu oluyor bu durum.cuma liste hazirliyorum alintilayarak dolduralim diyorum yok olmuyor acaba benmi kendimi size ifade edemiyyorum.bu an itibariyle acaba okumadilar belki diye guncel konuyu ikide birde son mesajlara tasimayacam.dileyen okur fikrini soyler dilemeyen okumaz.kusura bakmayin ama böyle dusunuyorum.ozellikle cuma gunu 50 kez listeyi guncelliyorum ve bunu takip ettigim kadariyla bizden baskasi yapmiyor.
evet canm diğerleri mahvediyor elimi geçen kış bu zamanlr üzerimi giyinemiyor be ellerimden sebep ufacık bir harekkette kanayıp duruyordu bu sene birz daha iyi allahmaşükürcan listede adım olmadığı için aslında onu yazdım
egzama için benimde arkadaşim kullanıyor çok memnun
kazaklr gelsiiiiin :))evet bugun yine hanımlarla günümüz var ben yine aynı takdiği uygulayacam herkese kolay gelsin
sen berilime demişinkii ben sana yetermmi bak yine bana kaldınmı tam aklmda kalmadı şimdiiii onu diyodum ben şimdiiii eee ..:):)Eee ne dıyorduk kızlarrr
Supersın gunnesh ınsan kendını super hıssedıyorrr alısınca yurumedıgınde mutsuz oluyorsunSelam kızlar
Bu sabah yürüyüş yaptık eşimle 8 km pek bi mutlu oldum ay ne kalabalıktı parkur ah çalışmasam gergin yürürüm ne büyük keyifle
Ne mutlu canm cok guzelms ins hep yapabilirsin :) su pek mumkn degilms sma olsn :)Selam kızlar
Bu sabah yürüyüş yaptık eşimle 8 km pek bi mutlu oldum ay ne kalabalıktı parkur ah çalışmasam gergin yürürüm ne büyük keyifle
canm gecen hafta haftasnu kacamakliydi dimi bu hafta guzel ama bu sefer ulasicaksn bence xanmGectıgımız hafta koydugum hedefe ulasamadum ama yaklastım bu haftaki hedefımı koyuyorum,
Suan 73,3
Bu haftaki hedefım: 71,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?