Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar

Menümü paylaşıyım
Sabah 3 dilim kızarmış kepekli ekmek kk beyaz peynir çeyrek yumurta 3 küçük parça sucuk 3 zeytin yeşillik domates salatalık
Ara. 1 muz
Akşam 3 yk yoğurtlu kabak
2 yk tavuk sote

guzel bence canm sabahki sucugu aksm hafff yiyerrek dengemissn :)

Bendende gelsin o zaman mnuler :)

Sabah 1 dilim ekmek arasi peynrli tost cay Labne 1 tk bal maydanozlu limon

Ara 3 parca ceviz
Oglen yesil salata
Aksam maydanozla berbaer haslanmis 3 dilm tavuk 3 lt su 1 er bardak yesilcay misr puskulu cayi

Sporu bilmiyorm yaparsam yazacagm

İyi aksamlar hanimlar minik tatilimden dondum azonce.tartiya ciktimda sanirim biraz kacamak yapmisim ama hafta ici daha az kaloriyle toparlicam hemen merak etmeyin bu haftaki hedefim yarim kilo zaten.öpüyorum hepinizi

İyi aksamlar hanimlar minik tatilimden dondum azonce.tartiya ciktimda sanirim biraz kacamak yapmisim ama hafta ici daha az kaloriyle toparlicam hemen merak etmeyin bu haftaki hedefim yarim kilo zaten.öpüyorum hepinizi
tamam canım sana güveniyoruz nasıl geçti tatilin iyi eglenebildinmj :)

Merhaba arkadaşlar naber,
Bugün tüm gün ufaklıkla oynadım durdum ve o uyudugunda ıpad ın şarjı yoktu sonra şarj ile sorun yaşadım derken hiç giremedim ara ara telden baktım ama yazamadım.menüler iyi gözüküyor gibi ama sabah ekmekler çok olmuş akşam az yenmiş öğleler atlanmış ve tüm güne baktıgımda gerekli vitamin protein falan filan alınmamış.
Ama herkes mutlu gözüküyor.
Call aklımda aceba ne oldu hastalığı ve bebeği...

Cocuklari yikadm uyuttum oh sesszlik gibisi yok gercekteen ohh sporumu yapaym diye dusunuyorm smdik :)

kiz boyle konusulunca cocuk olayini bi tik daha erteliyorum sankii

tatlım hoşgeldin

toparlarsin tabiki sekerim metme sen

Menum guzeller
2 kayısı ılık su
Sabah tereyagında 1 yumurta, 5 zeytın,1 catal peynır,8 badem,domates,1 pastırma,kk yoğurt,1 kivi
Ara tkahvesı-incir
Aksam tavuklu salata,ayran
Sutlu nescafe
2 lt su , 40 dk yuruyus
Soda limon

Canm ben sabh 1 dilimcik yedim geri kalanida listedeki gibi yaptm tatlm azmi olmuski ne eklemeliydm :/
Hoşbulduk canım naber. Yine boş bırakmamışsın burayı ve yavrularını yıkamışsın ne güzel
evet cnm yikaynca oyle guzel uyugorlarki ferah ferrah :)nolsun canm biraktign gibiym bende :) bicirigi i op benim yerimde :)

Selincim sporunu yap hadi hemen.benim makina şarjda 2-3 saat sonra gelebilirim ancak...
tamam canm basladim zaten 17. Dkdayim

kiz boyle konusulunca cocuk olayini bi tik daha erteliyorum sankii

tatlım hoşgeldin

toparlarsin tabiki sekerim metme sen
yok kuzum niye erteliyorsun rabi yorucu taraflari cok ben dun gece uyuamadm ondan oyle dedim guzel yanlarnn yanibda lafi bile olmaz bunlarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…