Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cococum googla şey yaz tuluhan tekelioğlu boğaziçi programı .. facebooktan çıkıyor...

kaçtım ben canlarım ..

vaaay herkes burdaymış ne güzel,

işler yoğun bu aralar kaçak göçek giriyorum

bijoux'cum zamansızlıktan kısmet olmadı ben canım napalım sağlık olsun diyelim canzicimle güzel vakit geçirin hatta foto çekin de burda paylaşın bari ha bide deniz manzaralı olsun kallis için:roflol:

kalliscim ne güzel video eklemişsin aah ahh onuda göremiyorum kısıtlı internetimiz olduğundan, e napıcaksın firmalar böyle, şükrediyorum da kk yı engellemiyorlar ama heran o da olabilir o zaman yanarım işte :sinifsinif:

:roflol:
hadi darısı başımıza diyelim bijocum:lepi:

cococum googla şey yaz tuluhan tekelioğlu boğaziçi programı .. facebooktan çıkıyor...

kaçtım ben canlarım ..

yaa kallisim verdiğin link açıldııı
oleyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çikolata wala sesin de kendin de harikasın canımcım

kizlaar bende cikayim artikim azcik cocuklarlan ilgilenem oglenede az kaldi
sportimm insallah canim bakalim bu cuma guzel sonuc ciksin cok isiyorum bende
hadin optum herkezi

Selam arkadaşlar ben geldim okuldan geldim evi temizledim çıkmadan sizlere bakayım dedim .

Kallisim aradı çikolatayı haber verdi saolsun dinledim. gerçekten hayran kaldım yaa. gerçekten çok etkilendim. ayy bende pek gurulandım :)) tebrikler çikolatam tek kelime ile harikuladee

Şaşkınım sende hoşgeldin canım .

Arkadaşlar gelnimiz dün gece geldi bende birazdan çıkacam annemlere gidecem 6 aylık hamile çokda tatlı olmuş ayy bende iyice bebek istemeye başladım benimkinin başını etini yüyorum hahahaha .

canziiii:)) yolunda dimi diyetin canım?
ben de çok yorgunum ama bu akşam işim varmış,1 saate kadar çıkacağım .bir bakayım dedim kimseler gelmemiş benden sonra.

kızlar selam
benim mesai bitti canlarım yarına görüşürüz kısmetse
bu arada

çikolatam canzicim selam canlarım öpüyorum sizleri
beyzus da gelmiş hoşgelmiş
öpüldünüza.s.

canziiii:)) yolunda dimi diyetin canım?
ben de çok yorgunum ama bu akşam işim varmış,1 saate kadar çıkacağım .bir bakayım dedim kimseler gelmemiş benden sonra.

canım benimki iyi gidiyor ama ben sizin gibi öyle 2 kilo falan veremiyorum yaaaa senağlama nedense bilmiyorum hergün koşubandında yarım saat yürüyüşte yapıyorum az vericem herhalde toplamda ama olsun ne yapalım ben listenin devamını getirince onada devam ederim artık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar selam
benim mesai bitti canlarım yarına görüşürüz kısmetse
bu arada

çikolatam canzicim selam canlarım öpüyorum sizleri
beyzus da gelmiş hoşgelmiş
öpüldünüza.s.

güle güle canım bizde seni öpüyoruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam benim güzellerimmmmmmm. gecmisi okumadim. bir selam vereyim dedim önce.
yorgunum cok.. isten geldim dogru buraya. diyetler keyifler nasil himmmmmmmm???

ewt gördüm okudum o notu...haklısın sölediklerinde...tşk ederim....

olsun canzi üzülme verirsin..geç olsun da olmamazlık olmasın opuyorumnanaktan

tabuu seni görüyorum nasılsın canım?
tşkler çikolatacım sağol sen nasılsın...ben idare ediyorum...takımsızlık dağıttı beni biraz...
sabah billur sesini duyunca toparlandım cnmcım...maşallah diyorum tekrardan...

eşinin yerinde olsam her akşam 1 saat seni dinlemek isterdim...deşarj eder o ses adamı...muhteşem cnm..muhteşem...

hoşgeldin beyzus cuğum,nasılsın canım??

İyiyim canım sağol.Güzel güzel okurken biraz üzüldüm.Neyse olmamış sayılsın.Bazen hassas olabiliyoruz.

Diyetiniz iyi gidiyorizliyorum.Bu hafta bende de kıpırdama olacak galiba ama;sizden güzel rakamlar gelecek hissediyorum.

Canım;senin konser görüntünü çok merak ettim şimdi.İş yerinden bu görüntüleri kısıtlıyorlar.Akşam eve gidince izleyeceğim.Sabırsızlanıyorum.Şenizopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 hadi birde:içelim:ve de hiç tavsiye etmem ama ben yaparım
:roflol::roflol::roflol:

sağol canım..çok teşekkür ederim.beğendiğine sevindim.inşallah bir daha olur da izlersiniz...
ee sen şimdi takımdasın değil mi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…