- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.321
kallisim açılmadı hala denyorum da olmazsa akşama evden de denerim
islemeye kararlıyım yani:jeyyar:
mersacım muhteşemsin 5 kilo mu gitti yani walla harika kız nasıl oldu bu iş amaniin siyasete mi atılsam ne :roflol:
haha valla atılsak mı yapsak baksana cococum kilolar gidiyor mersa da 3 er 5 er :roflol:
ay aklıma geldi annem bir ara bademcik ameliyatı oldu hiçbirşey yiyemiyodu tam 10 kilo vermişti kısa zamanda.. tutturmuştum ben de bademcik ameliyatı olucam diye geçen sene :roflol::roflol:[/B]
cococum googla şey yaz tuluhan tekelioğlu boğaziçi programı .. facebooktan çıkıyor...
kaçtım ben canlarım ..
kızlar buraya katıldığımdan beri verdiğim kilo 13 olmuş :teytey::lepi:delikafaduldenalkisalkisalkis
Güzel hanımlar sizleri öpmeye geldim.ŞenizŞeniz
canziiii:)) yolunda dimi diyetin canım?
ben de çok yorgunum ama bu akşam işim varmış,1 saate kadar çıkacağım .bir bakayım dedim kimseler gelmemiş benden sonra.
kızlar selam
benim mesai bitti canlarım yarına görüşürüz kısmetse
bu arada
çikolatam canzicim selam canlarım öpüyorum sizleri
beyzus da gelmiş hoşgelmiş
öpüldünüza.s.
ewt gördüm okudum o notu...haklısın sölediklerinde...tşk ederim....Bunlar nasıl sözler güzelim yaalmaz:, gereksiz alınganlık yaptın, uzamaması gerekirken uzadı, bende fevri davrandım:kedi: ama hayatımız zaten takıma bir bakıversenize, hepimizin türlü zorlukları var burada mümkün olduğunca zevkli hale getirmeye çalışalım hep bunu savunuyorum uzun zamandır, kimse kimseye bir konuda imada bulunmasına gerek yok aklına takılan bir şey olursa çıkar karşısına dama gibi şu şu olaydan ben senin fikrine karşıyım dersin olay biter, alındım haketmedim darıldım vs vs bunlar çocukça şeyler, sen-ben gayet olgun insanlarız alınma ve kırılma yada bir konuda imada bulunma olayını geçen yüzyıl gömmüştük unuttumusositososito... takma bence, kimseyide rahatsız ettiğin yok burada herşey eskisi gibi , zaman geçmeden katılımlarına başla bencede yaz geldi bak gelip geçecek biz şişko kalmayalım kaydirigubbakcemile değil mi...
not: gelmeyecekmişsin gibi gittiğin için takımdan çıktı diye gösterdim seni ama notumuda düştüm, eğer gelirse düzeltiriz notumuzu ve geri geldi diye ekleriz dedim bijo şahit... a.s.
tşkler çikolatacım sağol sen nasılsın...ben idare ediyorum...takımsızlık dağıttı beni biraz...olsun canzi üzülme verirsin..geç olsun da olmamazlık olmasın opuyorumnanaktan
tabuu seni görüyorum nasılsın canım?
hoşgeldin beyzus cuğum,nasılsın canım??
tşkler çikolatacım sağol sen nasılsın...ben idare ediyorum...takımsızlık dağıttı beni biraz...
sabah billur sesini duyunca toparlandım cnmcım...maşallah diyorum tekrardan...
eşinin yerinde olsam her akşam 1 saat seni dinlemek isterdim...deşarj eder o ses adamı...muhteşem cnm..muhteşem...
sağol canım..çok teşekkür ederim.beğendiğine sevindim.inşallah bir daha olur da izlersiniz...
ee sen şimdi takımdasın değil mi canım??
hoşgeldin beyzus cuğum,nasılsın canım??
kızlar selam
benim mesai bitti canlarım yarına görüşürüz kısmetse
bu arada
çikolatam canzicim selam canlarım öpüyorum sizleri
beyzus da gelmiş hoşgelmiş
öpüldünüza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?