Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beyzus inşallah verirsin aman yavaş olsun ne acelemiz var...
ama benim var,valla şu kocaya günün göstermem lazım lmaz:

tabu söylediklerine aynen katılıyorum,çok doğru yazmışsın...

bhk teşekkürler aşşşkıımmm

kızlar ben de çıkıyorum,daha saçlarım bile kabar kabar,dün geceki kuaför abartmıştı biraz..kafam zaten kocaman oldu ekranda sinir oldum.duş alıp çıkacağım,çalışıyorum bu akşam...
hepinizi çoook seviyorum,moral meleklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...rlumuz-bakanimiza-bogazda-sarki-soyletti.html

reyhan ablacım bunu senin için getirdim kaçırmadın bak çikolatatın konusu ..salıncakta dinlenirsin çikolatın sesiylede huzur bulursun :))

arkadaşlar yazılanları tümüyle okuyamadım ama lütfen lütfen rica ediyorum okuyup gelen olursada tek kelime yazmasın, inceleme gereği duydum, bir saygısızlık varsa özrümüzü dileriz... Eğer tüm yarışmanın kapanmasını takımın kilitlenmesini istemiyorsanız yorum yapacak olanda yapmasın şu saatten sonra lütfen tekrar rica ediyorum... okuyayım kuduktan sonra ben arkadaşlarımızla görüşürüm duruma bir bakalım ne varmış...

aaa mersacım valla bravooo hihoyyyt daha cumaya 2 gün var aman diyim ne yap et sabah tartıl cuma günü ve bize bildirr :teytey:

maşallah mersa süpersin...
canım harikaydın bu arada tekrar söylemeden duramıycam.

kızlar teşekkür ederim bu gün diyetisyene gittik benim kızın kilosu durdu ben tam gaz devam ediyorum allahım hızımızı kesmesin inşallah bebişimde başlıycak tekrar diyetisyenine söz verdi ben buraya başladığımdan beri 13 toplamda 15 kilo verdim 2 kilosunu sizleri tanımadan önce vermiştim .

harikasın mersacım ya daha ne olsun vallaha kendinle ne kadar guru duysan azdır . Kızımızda inşallah devam eder.o daha hayatının başında

bijom canım senide görüyorum sen nasılsın dişini yaptırdın mı :9

saolasın canım valla ne yalan söyliyim çok hoşuma gidiyor helede görenlerin sana nolmuş nasıl zayıflamışsın dediklerinde havamı görmeyin gerçekten başardım galiba kendi rekorumu kırdım daha çok var biliyorum ama şu anda yıllardır olmadığım kilodayım sizlerin desteğiyle oldu bu sizi çok seviyorum.

canim kallisim:: cokkkkk tesekkür ederim beni düsündügün icin.. birtanesin sen birtane.Şeniz
cikolatam oyyyy seker bebegim. bayildim ben yaa. komaya girdim.. öyle duygulandim aglamisim dinlerken farketmedim .kizim diyor hayirdir ilk defami dinliyorsun bu sarkiyi. yok ama cikolatami ilk dinliyorum dedim.. sahane cikolatam diyecek laf bulamadim gururlandim.
heyyyyyyyyttttt beeee takima bak masallah.:lepi:

mersa cok iyi gidiyorsun canim gercekten övgüyü hakediyorsun. insallah devami gelir. ki ben gelecegine inaniyorum. cünkü aliskanlik yapiyor bu. insan her kaybettigi kiloda daha bir cosuyor hirslaniyor. tebrikler canim..a.s.

ya kallisim hani insan evladini bir piyeste oynarken falan izlerde duygulanirya öyle duygulandim canim cikolatam melek gibi bebek gibi hele o ses bayildim gercekten tutamadim kendimi.. ben cok mutlu oldum..
kallisim demek ictigimiz caylar ayni bende yanlis cay aldim sandim

dün müthis yorgundum hemen yattim. dün 14400 adim yaptim 82 gr yag yaktin. 670 kalori harcadin diyor.
bugün yine gittim ormana 13000 adim yaptim630 kalori74 gr yag diyor. ben bu ara yürüyüse agirlik verdim bakalim insallah faydasini görürüm

Son düzenleme:
Ya annem varya senin şu azmine hayranım yemin ederim . keşke sendeki azmin yarısı bende olsa yaa. ben senin yaşına geldiğimde böyle köşe yastığı gibi olurum gibi geliyor yerimden kalkmayı canım istemez sanırım . süpersin yaa.

taş gibi htun bijom :)) maaşallah diyorum sana :))

Ya ben çikolatayı pek bi kıskandım bu ses bu güzellik birde utanmadan boğaza nazır saz eşliği,nde döktürmüş off off:))

iyi geceler fıstıklar..
bu saat oldu ancak uyutabildim benim bızdığı.
mızık mızık...
diş mi geliyor ne

geçmişi okumaya calışca birazdan...

bu arada bugün yediklerim:

sabah:1 bardak süt, yarım avuç kadar kuru üzüm

öğle: kocaman bir kase börülce haşlaması

1 bardak cappicino (kafede keyif yaptık kızımla :jeyyar:)

ikindi: yok

akşam: 1 kaşık nohut yemeğinden, 1 kaşık da yayla çorbasından tattım..
1 tane yeşil elma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…