- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.481
Hemen o fazla 7 yi verip üstüne de biraz versen 10 numaraburda 7 kilo zayifim suan
yatiyomusun kuzumkizceler iyi geceler
Hanimlar ben bu aralar giremiycem beni idare edin aile sorunlari var ortalik karisik biraz cepde internttde bitmek uzere cumaya donebilirim inşallah. Dualarinizi bekliyorum
Canm allah kolaylik versin anlatrsan burdayiz hepimiz skma kendini sen gecer hepsi mersk etme kendne dikkat et olurmuouyhhhh aksamdan berı bılg acık...ekranda sız.. ıs yapıyorum gelıyorum bı mesaj okuyorum..oyle oyle 4-5saattır okuyorum... bı yazmayın yaaa; tutun parmaklarınızı bakem
Aynen be canm elimizden geldigini yapalimda :))Hayriyecim dualarım seninle kendine dikkat et
Kızlar haksızlık etmeyin kendinize hepimiz kendimizi seviyor ve daha iyi olmak için mücadele veriyoruz onun için burdayız
Istesek Miranda olamazmıyız yani oluruz en azından uğrunda ölürüz be
heralldee sen bin bassarsin yavriumben mirandada daha seksiyim
havaliyim
cilveliyim
fettanim
vs...........
kiz dedigini anlamadim benkılolu berıl bu mu
ya benım karsıma sarı kulak altı hızada sacı olan bı Berıl cıkacaktı.
hakket beyın neden hemen onızleme yapıyor yahu
sen kadar degil yawwwwwwkiz balina etli kadinlar kadinin dibi hasi olamiyor muu aaa yerin dibine soktun kendini
asalet var kiz sende masallah tütütü
Doğru görmüşüm dövmeler de süpernasil yani anlamadim
dovmelerim var
hasan yazar
elif eylül yazar
gobekte var hasan
sirtta kizlar var
resimden 7 kilo zayifim bacimHemen o fazla 7 yi verip üstüne de biraz versen 10 numara
senin basina belayim amayatiyomusun kuzum
Canm allah kolaylik versin anlatrsan burdayiz hepimiz skma kendini sen gecer hepsi mersk etme kendne dikkat et olurmu
Aynen be canm elimizden geldigini yapalimda :))
heralldee sen bin bassarsin yavrium
Doğru görmüşüm dövmeler de süper
ayyapma ne olur gecen gece serveyle neler yasadik silene kadarBende bi foto çekip koyacak da biraz beceriksizimdie sonra da nasıl siliniyor onuda bilmiyorum
kiz dedigini anlamadim ben
sen kadar degil yawwwwww
ayyapma ne olur gecen gece serveyle neler yasadik silene kadar
kalbim dayanmaz
sende dovme varmiDoğru görmüşüm dövmeler de süper
40 a dayandim demioyle deme kizz aramizda yas farki var kaldiki sen bir annesin bu bakimdan dusundugun zaman asil benim senin kadar olmadigimi anlarsin kuzumm
gectiyavb bi resimler siniliyor mu yavv bende gecen koydugumu sileyimm
anladim kiz jeton yeni dustukılolu berıl bu mu
ya benım karsıma sarı kulak altı hızada sacı olan bı Berıl cıkacaktı.
hakket beyın neden hemen onızleme yapıyor yahu
bende aynen canm adriana birdeVictoria secret meleklerinden en çok ta mirandayı beğenirim muhteşem gerçekten
ben sevdm daha cok hareketlendirr bizi hem :)bu ceza olayina alisin artik 5. takimin yeni trendi
ota b..a ceza kesmek
maksat spor olsun
yaaaa ben goremeedmmm ozelden gosteert barii :))5. takima sevgiler
Ne diyorsun ! Süpermiş ters anlamışım ben harika o zaman fazlalıklar gitmiş ince ayar kalmış yaniresimden 7 kilo zayifim bacim
senin basina belayim ama
Direkt vazgeçtim mademayyapma ne olur gecen gece serveyle neler yasadik silene kadar
kalbim dayanmaz
spor lazim plates lazim aslindaNe diyorsun ! Süpermiş ters anlamışım ben harika o zaman fazlalıklar gitmiş ince ayar kalmış yani
eminmisin gelcen yaniKizlar esim geldi uyutaym gelecegemm :))
sende dovme varmi
40 a dayandim demi
ahhhhh genclik diyecem hatta agliyacam ya
gecti
yarim saat suresi var mesaj duzeltmeye basip ordan temizliyom yoksa silmek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?