Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizceler iyi geceler
yatiyomusun kuzum

Hanimlar ben bu aralar giremiycem beni idare edin aile sorunlari var ortalik karisik biraz cepde internttde bitmek uzere cumaya donebilirim inşallah. Dualarinizi bekliyorum

ouyhhhh aksamdan berı bılg acık...ekranda sız.. ıs yapıyorum gelıyorum bı mesaj okuyorum..oyle oyle 4-5saattır okuyorum... bı yazmayın yaaa; tutun parmaklarınızı bakem
Canm allah kolaylik versin anlatrsan burdayiz hepimiz skma kendini sen gecer hepsi mersk etme kendne dikkat et olurmu

Aynen be canm elimizden geldigini yapalimda :))
ben mirandada daha seksiyim
havaliyim
cilveliyim
fettanim
vs...........
heralldee sen bin bassarsin yavrium

kılolu berıl bu mu
ya benım karsıma sarı kulak altı hızada sacı olan bı Berıl cıkacaktı.
hakket beyın neden hemen onızleme yapıyor yahu
kiz dedigini anlamadim ben
kiz balina etli kadinlar kadinin dibi hasi olamiyor muu aaa yerin dibine soktun kendini

asalet var kiz sende masallah tütütü
sen kadar degil yawwwwww

Hemen o fazla 7 yi verip üstüne de biraz versen 10 numara
resimden 7 kilo zayifim bacim

yatiyomusun kuzum

Canm allah kolaylik versin anlatrsan burdayiz hepimiz skma kendini sen gecer hepsi mersk etme kendne dikkat et olurmu

Aynen be canm elimizden geldigini yapalimda :))
heralldee sen bin bassarsin yavrium
senin basina belayim ama

Doğru görmüşüm dövmeler de süper

gunes ska canim resim ekleyine ben yarim saat icinde silip yerine baska birsey yaziyom

sende dovme varmi

40 a dayandim demi
ahhhhh genclik diyecem hatta agliyacam ya

bende 25 bebisim .. aradaki farki agla diye degil yasina gore genc ve fit oldugunu hissetmen icin soyledim sekerim

gecti
yarim saat suresi var mesaj duzeltmeye basip ordan temizliyom yoksa silmek yasak

evet canim simsi caktimm tuh neyse kalsin orda napalimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…