- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.441
Şekerim benim kaçacağım değil pasta firmanın Gönderdiği pakette varPASTA olmamis Canim
canm menu guzel sevdm pastayida nefsini korledin sanrsam pasta kalmis olsaydi kesn bende yicektm ama neyseki oglumla esim huplettiİyi skşamlar fıstıklar
Beril yine olay yapmışın ay ne güldüm alemsim
Tam okuyamadım ama 4 takımdaki harun pek bi atarlanmış okuycam hepsini bir ara
Bu arada bugünkü menümü bildireyim
Sabah. Yağsız sütlü müsli
Ara 1 portakal
Öğle. Fırında yağsız 1 karnıyarık cacık
Ara. İncecik mozaik pasta 2 çatal kadar
Akşam 3 yk ıspanak 1 yağsız fırında baget but
Valla açım ama napıyım dayanıyorum
Bu arada hayriye de tok ortlarda onu yenicem diye daha bi dikkat ediyorum
Hiii unuttum kizŞekerim benim kaçacağım değil pasta firmanın Gönderdiği pakette var
O Yüzden müsterihim
yaaaa hayiiir gitme ne guzel bulustuuk daha doyamadmm sohbetimizee :)) guzl kilo veriyor ya listelerini takip ediyorm ondan sordm gulum :))Hihhhhh hayriyeni bekle sen bende gidiyommmmm
Ask bocekleriii siziiii sizi gidi siziiisizin cocugnuz asktan zaten nasil bir
Yemezleryaaaa hayiiir gitme ne guzel bulustuuk daha doyamadmm sohbetimizee :)) guzl kilo veriyor ya listelerini takip ediyorm ondan sordm gulum :))
baak ksknanıyruum banane kustum servey nerede hani yok yk baktıım aa yine yook benimsiiiinnnihaaYemezler
Serveyyyyy asktommmmm kusummmm böcügümmmmm
iyi hadi barisak seninhayriye gelene kadarbaak ksknanıyruum banane kustum servey nerede hani yok yk baktıım aa yine yook benimsiiiinnnihaa
ay nasil yapiyorlar yaEki Görüntüle 1313273 Eki Görüntüle 1313274 öncesi snrası gelsiin kızlaarr :)
dünyda 1 kşi bile bunu yapabiliyorsa biz neden yapamayalımm...
hiç küsmeyeliim bak melek olduumm sen benim psikoloğum sun canım benim :)iyi hadi barisak seninhayriye gelene kadar
100 mekik cek yarin barisakhiç küsmeyeliim bak melek olduumm sen benim psikoloğum sun canım benim :)
ay moralim bozuldu yawwwwwwwEki Görüntüle 1313281 Eki Görüntüle 1313280 vee mirandaaaa kerr
Tamam kuzum anlastik sooz ama yarim mekikdimi ayaklarimada oglumu koyarm hemkarin kaslarmda bi depresir100 mekik cek yarin barisak
olsun ben sevdim sahsenceza vermek icin bahaneye bak cay demle
asil.ben neyim.bben ben bu kadr bakiyorm eslermz olsa napar kimbiliiiray moralim bozuldu yawwwwwww
bunlar kadinsa ben neyim ki simdi
benim herif bulamaz oyarim o gözunuuuuuuuuuuuuTamam kuzum anlastik sooz ama yarim mekikdimi ayaklarimada oglumu koyarm hemkarin kaslarmda bi depresir
olsun ben sevdim sahsen
asil.ben neyim.bben ben bu kadr bakiyorm eslermz olsa napar kimbiliiiryuzeyinki kesin bakmaz o yuzeyn askindan biyeri gormuyor bencee dimi yuzey :))
benmkde ay baksa bile soyler bana dayanamaz ama bakmasi icin onunde olmasi lazm tabibenim herif bulamaz oyarim o gözunuuuuuuuuuuuu
keserim kulagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?