- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.461
merak ederim onemli birsey degildir insallahHanimlar ben bu aralar giremiycem beni idare edin aile sorunlari var ortalik karisik biraz cepde internttde bitmek uzere cumaya donebilirim inşallah. Dualarinizi bekliyorum
tovbeeee kız vermesın vermesınnallah belami versin simdi yaptim geldim sana yazacaktim
Allah yardımcın olsun o zaman... s.o.s. durumları ıcın rahatlatıcı bıseyler planla. sakın sakın yandan yandan atlat bu donemı ınsaellah.Simdi...
Kizlar ben cagri merkezinde egitmen ve kaliteden sorunlu olarak calisiyorum yani egitim kalite müdürüyum. bir airkete bagli bir cok firmanin cagri merkezi var biz bu firmalara proje diyoruz yanii dsmart mediamarkt google firmalarinin cagri merkezleri gibi...
benim bulundugum projede bitti bizler sirkete bagli caliatigimizdan bi proje biter farkli bi projede devam edebilirz ancak bizi yeni baslayacak olan bi banka projesine almak istediler ama bu proje 1 aydir gemedi halada mechul...
bugun 17 kisinin tazminatlari verilerek cikarildi (cuma gununun devami yapildi) 6 kisi ve 4 yonetim ekibi devam ediyoruz. personellere ucretli izin verildi ncak biz yoneticiler sirkete bos bos gelip gitmeye devam edecegiz ve projenin ne zaman baslayacagini bilmeden. bugun reglin verdigi de bi nedenden dolayi oldukca sinirliym.
elbette is sorunum cok onceye ve agir aeylere dayaniyor ancak suan sorun bu. neyseki coguna tazminat verildide mutlu oldular insallah bizim icinde hayirlisi olur
kadının dıbısınnnn :) ...aman yaaaa...ay moralim bozuldu yawwwwwww
bunlar kadinsa ben neyim ki simdi
sen beni gordunmu bacim ecik balina etli bir kadinin dibiyim sankiaaa ne oldu Hayrıye?...hayırlısı olsun..kolay gelsın.
tovbeeee kız vermesın vermesınn
Allah yardımcın olsun o zaman... s.o.s. durumları ıcın rahatlatıcı bıseyler planla. sakın sakın yandan yandan atlat bu donemı ınsaellah.
kadının dıbısınnnn :) ...aman yaaaa...
ben mirandada daha seksiyimHayriyecim dualarım seninle kendine dikkat et
Kızlar haksızlık etmeyin kendinize hepimiz kendimizi seviyor ve daha iyi olmak için mücadele veriyoruz onun için burdayız
Istesek Miranda olamazmıyız yani oluruz en azından uğrunda ölürüz be
Victoria secret meleklerinden en çok ta mirandayı beğenirim muhteşem gerçektenEki Görüntüle 1313281 Eki Görüntüle 1313280 vee mirandaaaa kerr
o zaman 500 ziplayarak ip atla iki ayak hoppppp bas iki ayak havaya hoopppmekıkkk bennnnn
basımı agrıtıyor o:)
ıp atlayayım...olur mu..huloloplanayım
Nerdeeben kendimi ekliyom bakin silecem tamami
burda 7 kilo zayifim suanValla Beril burdaki halinle görüntün tam örtüşüyor diyebilirim Süpersin
Kollarda Dövme var gibi gördüm doğrumu
sen beni gordunmu bacim ecik balina etli bir kadinin dibiyim sanki
nasil yani anlamadimValla Beril burdaki halinle görüntün tam örtüşüyor diyebilirim Süpersin
Kollarda Dövme var gibi gördüm doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?