- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.361
mersa cok iyi gidiyorsun canim gercekten övgüyü hakediyorsun. insallah devami gelir. ki ben gelecegine inaniyorum. cünkü aliskanlik yapiyor bu. insan her kaybettigi kiloda daha bir cosuyor hirslaniyor. tebrikler canim..a.s.
dün müthis yorgundum hemen yattim. dün 14400 adim yaptim 82 gr yag yaktin. 670 kalori harcadin diyor.
bugün yine gittim ormana 13000 adim yaptim630 kalori74 gr yag diyor. ben bu ara yürüyüse agirlik verdim bakalim insallah faydasini görürüm
sırnaşık şey görünüyo muuuiyi akşamlar hepinize... bijocum dişini göster bakimmm:roflol:
evet ama taş var taş var gördük senin de resimlerini :jeyyar:taş gibi htun bijom :)) maaşallah diyorum sana :))
ŞenizŞenizheeyyyyt tutmayın bijomu :jeyyar:
teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan
bijomun yeni dişini tebrik ederim
yok canım canzi ile görüşemedik malesef hem de o kadar saçma bi nedenden dolayı ki! ikimiz de acıbademdeydik ama tam numarasını ararken şarjım bitti! of of çok kısmetsizim :çok üzgünüm:günaydınlar !
bijoux cum dişin hayırlı olsun canım, kendini nasıl da iyi hissediyorsundur şimdi değilmi?
canziyle buluştunuzmu, kısmet olmadı görüşmemiz inşallah iyi vakit geçirmişinizdir
Bijom gözlerim kamaştı ekrana bakmadan yazıyorum:roflol:
hepinize günaydın fıstıklar, buluşamadığınıza çok üzüldüm ben yaaaamafoldumben
aklında kalanlar vardır mutlaka geçende bir konudan bahsetmiştim alkisalkisalkis hani ablamlar ve benimle ilgili opuyorumnanaktan o iş oldu ve bitti, dükkanımız satıldı dün :teytey:
Reyhan ablamın adını renkli yazıyımda konuyu görsün o merak etmişti:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?