Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mersa cok iyi gidiyorsun canim gercekten övgüyü hakediyorsun. insallah devami gelir. ki ben gelecegine inaniyorum. cünkü aliskanlik yapiyor bu. insan her kaybettigi kiloda daha bir cosuyor hirslaniyor. tebrikler canim..a.s.

kesinlikle katılıyorum ben de..
aynı duygu bende de var..

ben de 3.5 ay gibi bi zamanda 13 kilo verdim,
coştukça coştum :jeyyar:

bu arada mersayı ben de gönülden ebrik ediyorum

mutlaka görürsün faydasını bence kaydirigubbakcemile5

selamlar canlarım sizlere bir selam vereyim dedim
yarın işbaşı malum fazla kalamıycam
malum sabahın köründe uyanmam gerek:roflol:
hepinizi kocaman kocaman öper
bijomun yeni dişini tebrik ederim
reyhan ablam yine yolların fatihi olmuş
yürümüş bolca öpüyorum onu
mersacımı tebrik ediyorum
BHKcımın güzel kızının dişi mi geliyor ne.. hadi hayırlı olsun ağrısız atlatsın yavrumuz
sporticim öptüm canım seni de
kallisim canım öpüldünvereliniortak
mehalim iyi olma yolunda çook sevindim
tabucum a da merhabalar

ay unuttuğum varsa affedin hadi uykulu coco gider kafamçokkarıştı

Mehalim , Reyhan ablam..beğendiğinize sevindim.
kallisim sagolsun,yoksa ben bile izleyemeyecektim.
ben de yeni geldim ,çok yorgunum...biraz bakınıp çıkacağım..
kallis sultan ne yapıyorsun buralarda sen bakıym??

çikolatım hoşgeldin.. gözlrim çıktı ne yapacağım saçmalık temizliyorum, her gelenle uzamasın diye, herkes içini dökmüş nasıl olsa ortalığı temizlemekte bana kalmış...

iyi geceler dilerim canım...

Arkadaşlar bu saate dek mesaj temizliği yaptım beynim ve gözlerim yerinden çıkıyor, 7. takım adına bundan sonra yorumda bulunmamanızı rica ediyorum yanlış anlaşılabilecek mesajlar olmuş evet ama arada endişelenen arkadaşlarımızında mesajları katılmış üzücü durum çıkmış ortaya.. Sadece takım içi yazışmakta fayda olduğunu diğer konuların zarar verebileceğini gördünüz bundan sonra dikkat edelim..Zevkli paylaşımlar olsun dilerim..a.s.

iyi akşamlar hepinize... bijocum dişini göster bakimmm:roflol:
sırnaşık şey görünüyo muuu

taş gibi htun bijom :)) maaşallah diyorum sana :))
evet ama taş var taş var gördük senin de resimlerini :jeyyar:

heeyyyyt tutmayın bijomu :jeyyar:
ŞenizŞeniz

bijomun yeni dişini tebrik ederim
teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

günaydınlar !

bijoux cum dişin hayırlı olsun canım, kendini nasıl da iyi hissediyorsundur şimdi değilmi?

canziyle buluştunuzmu, kısmet olmadı görüşmemiz inşallah iyi vakit geçirmişinizdir

herkese günaydın a.s.
akşam yemedim ya, o kadar acıkmışım ki rüyamda bir tepsi kurabiye yapıp dayanamayıp yiyodum :roflol::roflol: uyanınca oh be rüya dedim sonra da güldüm kendime :roflol::roflol:

dün yediklerimi yazim:
sabah: 2 dilim kepek ekmek, peynir, salatalık, eytin
ara: k-bar (doktora sordum k-bar yerken gitti diye yok o masum porselen dişinde sorun varmış dedi :roflol:)
öğlen: 1 etli patlıcan dolması, 1 dilim ekmek
ara: yok
akşam: 1 küçük starbucks diyet latte kahve (90 kaloriymiş)

günaydınlar !

bijoux cum dişin hayırlı olsun canım, kendini nasıl da iyi hissediyorsundur şimdi değilmi?

canziyle buluştunuzmu, kısmet olmadı görüşmemiz inşallah iyi vakit geçirmişinizdir
yok canım canzi ile görüşemedik malesef hem de o kadar saçma bi nedenden dolayı ki! ikimiz de acıbademdeydik ama tam numarasını ararken şarjım bitti! of of çok kısmetsizim :çok üzgünüm:
dişimden dolayı da artık kafam rahat en azından canım. çıkıcak fırlicak of diş kliniğine gitmem lazım nolcak netcek diye düşünmüyorum hakatten de çok rahatladım :1rolleyes:

Son düzenleme:
Bijom gözlerim kamaştı ekrana bakmadan yazıyorum:roflol:

hepinize günaydın fıstıklar, buluşamadığınıza çok üzüldüm ben yaaaamafoldumben

aklında kalanlar vardır mutlaka geçende bir konudan bahsetmiştim alkisalkisalkis hani ablamlar ve benimle ilgili opuyorumnanaktan o iş oldu ve bitti, dükkanımız satıldı dün :teytey:

Reyhan ablamın adını renkli yazıyımda konuyu görsün o merak etmişti:1hug:

bijoux cum oh şükür rahatladın ne güzel,

bak işte kısmet olmayınca olmuyor napalım herşeyde vardır bir hayır diyelim, başka zaman hepbirlikte buluşuruz inşallah.

canım ben 55 kiloyum iki gündür biliyormusun acayip mutluyum artık 36 beden pantolonumu giyebiliyorumzemuszemus

kalliscim günaydın,

ne güzel haber harika, hayırlı olsun canım zemuszemus

kalisim meseleyi tam bilmiyorum ama gözün aydın canım
sporticim de 36 bedenlik çıtır olmuş tebrikler kocaman kocamaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…