- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.381
biri starbucks mu dedi-tatlicadiarzu-
kalisim meseleyi tam bilmiyorum ama gözün aydın canım
sporticim de 36 bedenlik çıtır olmuş tebrikler kocaman kocamaaann
anamm benim kızlar bile 38 beden :kedi: şimdi sen onlardan incemi oldun aynı kilodasınız ama traktörlerin etkisi galiba :roflol::roflol:bijoux cum inşallah.
canım ben 55 kiloyum iki gündür biliyormusun acayip mutluyum artık 36 beden pantolonumu giyebiliyorumzemuszemus
kalliscim günaydın,
ne güzel haber harika, hayırlı olsun canım zemuszemus
canım çok sağol, darısı başına bitanem, seninde şurda ne kaldı değilmi ?
yaa buluşamamak hem çikolata ve sportiyle hem de caniyle tamamen benden kaynaklandı :çok üzgünüm:Bijom gözlerim kamaştı ekrana bakmadan yazıyorum:roflol:
hepinize günaydın fıstıklar, buluşamadığınıza çok üzüldüm ben yaaaamafoldumben
aklında kalanlar vardır mutlaka geçende bir konudan bahsetmiştim alkisalkisalkis hani ablamlar ve benimle ilgili opuyorumnanaktan o iş oldu ve bitti, dükkanımız satıldı dün :teytey:
biri starbucks mu dedi-tatlicadiarzu-
gunaydın herkese dondum ben dun gece gecmısı okuyum gelıyorum
oyy 36 beden miii :teytey:bijoux cum oh şükür rahatladın ne güzel,
bak işte kısmet olmayınca olmuyor napalım herşeyde vardır bir hayır diyelim, başka zaman hepbirlikte buluşuruz inşallah.
canım ben 55 kiloyum iki gündür biliyormusun acayip mutluyum artık 36 beden pantolonumu giyebiliyorumzemuszemus
bennnbiri starbucks mu dedi-tatlicadiarzu-
haha ben değil de kızkardeşim komikti. çocuğa dedim ki diyet bişeyleriniz var mı, evet hanfendi diyet lattemi var 90 kalori dedi. alayım o zaman dedim. kızkardeşim de diyo ki ordan aaa ben de bilmemne bilmemne içicem o kaç kaloriiiiiiii :roflol::roflol::roflol: çocuk baktı ben ne bileyim gibilerinden çok komikti yaaa :roflol::roflol::roflol:ay ne güldüm bijoux ma starbucks da kahve içmiş birde kalorisini sormuş galiba, öyle bir sahne canlandı gözümde
:roflol::roflol::roflol:
sportiem tebrim ederim ya,
36 beden oldun demek,
süper:lepi:
BHK iyi yapmışsın walla starbucks buldun mu kaçırmıycan:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?