Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijoux cum inşallah.

canım ben 55 kiloyum iki gündür biliyormusun acayip mutluyum artık 36 beden pantolonumu giyebiliyorumzemuszemus
anamm benim kızlar bile 38 beden :kedi: şimdi sen onlardan incemi oldun aynı kilodasınız ama traktörlerin etkisi galiba :roflol::roflol:

kalliscim günaydın,

ne güzel haber harika, hayırlı olsun canım zemuszemus

sağol canımın içüüü Şeniz inşallah hayırlı olur...

Bu sayede yıllardır kullanım dışı olan otel tadilat yapılıp bir an önce açılabilecek inşallah :Saruboceq: çikolatım iş tekliflerine açık ol canım vereliniortakopuyorumnanaktan

yaa buluşamamak hem çikolata ve sportiyle hem de caniyle tamamen benden kaynaklandı :çok üzgünüm:

dün kızkardeşim fotomu çekti çok baygın bir acayip çıkmışım ama dayanamicam eklicem bakın bakalım önceki bijo ile fark var mı kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
cocoum bir iflas durumu vardı yıllardır, ıstanbulda ablamların oteli var onu işletme durumu yoktu şimdi herşey temizlendi en son beklenen paraydı onuda dükkan sayesinde aldık inşallah ve otel yeniden işletilmek üzere tadilata başlıyor durum bundan ibaret canım... teşekkür ederim ayrıca ...

anamm benim kızlar bile 38 beden şimdi sen onlardan incemi oldun aynı kilodasınız ama traktörlerin etkisi galiba

valla oldum şekerim 36 beden
hemen ölçülerimi revize ediyim
göğüs: 88 cm
bel: 63 cm
basen: 95 cm
boy 168 cm
kaydirigubbakcemile3

biri starbucks mu dedi-tatlicadiarzu-

evet evet dedi galiba :bbo:

9 aylık hamileyken bile starbucksta kahve keyfi yaptığımı hatırlıyorum bi kaç kez..

eşimin yüksek müsaadesiyle tabi..opuyorumnanaktan

size kafeinsiz yapalım isterseniz falan demişlerdi kaydirigubbakcemile3

oyy 36 beden miii :teytey: asla göremeyeceğim bir beden hem göğüsler hem de kemik yapısından dolayııı. maşallah canım

biri starbucks mu dedi-tatlicadiarzu-
bennn muffinlerine bayılıyorum yaa cokacimcoook

ay ne güldüm bijoux ma starbucks da kahve içmiş birde kalorisini sormuş galiba, öyle bir sahne canlandı gözümde
:roflol::roflol::roflol:
haha ben değil de kızkardeşim komikti. çocuğa dedim ki diyet bişeyleriniz var mı, evet hanfendi diyet lattemi var 90 kalori dedi. alayım o zaman dedim. kızkardeşim de diyo ki ordan aaa ben de bilmemne bilmemne içicem o kaç kaloriiiiiiii :roflol::roflol::roflol: çocuk baktı ben ne bileyim gibilerinden çok komikti yaaa :roflol::roflol::roflol:

kallisim alıntı yaptım ama yazmayı unutmuşum. işinizin olduğuna çok sevindim. aslında aklımdaydı ama sormak istemedim olmadıysa canın sıkılmasın diye mafoldumben

Kallisim hadi bakalım işleriniz açık olsun yolunda olsun :Saruboceq:

Bijocum önceki halini görmedim canım ama şu fotoda muhtşem görünüyorsundelikafadulden
BHK iyi yapmışsın walla starbucks buldun mu kaçırmıycan:roflol:

BHK iyi yapmışsın walla starbucks buldun mu kaçırmıycan:roflol:

hehe evet hayat felsefem zaten :1ninca:

tüm kışı avmlerde geçirdiğimiz için bu sene,
artık gitmeden önce seçiyordum,
starbucks varsa gidiyordum vs kaydirigubbakcemile3

bi gün senle de içelim cocom yaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…