Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom aşkol yaaaamafoldumben sodanı içtinmi diye sormadığın gibi lak lak edip spora geç kalıyosun çık git bile demiyorsun mafoldumben

kaçtım fıstıklar... hoşkalın...a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çook güzel bir fikir bu
sen de buraya gel de
ben seni tiritçi mithata götürcem :roflol:
şaka bir yana parmaklarını bile yiycen bak inan banananiknanik

yediklerimi görüyorsunuz kızlar,
ama benim tartıda hala oynama yok gibi..
gerçi günlerdir daha wcye de cıkamadım ama,
en fazla gitse bile yarım kilo gider diye düşünüyorum yarına kadar...

bi kaç günlük bi şok diyet mi yapsam ne,
harekete gieçirmek adına..

cok sağlıksız olmayan bi önerisi olan var mı:jeyyar:

evet evet evettttt öncekinden farklı çiçeklere az kalmışopuyorumnanaktan
teşekkürler kallisim kaldı di mi :1rolleyes:

bijom fıstık gibisin maşallah ya
canım sağol çok incesin a.s.

bijoux cum maşallah sana bitanem harika görünüyorsun dişler de olmuş bir inci
gözlerim kamaştı valla:smiley-cool:
oyy şiştim :roflol: teşekkürler..

Bijocum önceki halini görmedim canım ama şu fotoda muhtşem görünüyorsundelikafadulden
canım çok sağol değişim için koymuştum ara sıra koyuyorum böyle, bana da motive oluyor.. -tatlicadiarzu-

bijocum teşekkür ediyorum, şimdi kocayı boşayıp mehalime gideceğimopuyorumnanaktan paralanınca gel demişti :roflol: :roflol:
aaa ben de geliyorum :roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çook güzel bir fikir bu
sen de buraya gel de
ben seni tiritçi mithata götürcem :roflol:
şaka bir yana parmaklarını bile yiycen bak inan banananiknanik

Bak tam gidiyorum ki yeni mesajo görünce döndüm geç kalma pahasınada olsa :roflol: arkamdan konuşuyorsunuz sandım :roflol::roflol:

BHKcım sen daha ne şoku yapcan canım yaa:1shok:
bişey yemiyorsun ki
bence birkaç gün karnını iyice doyur
sonra bu şekilde yemeye devam et şaşırsın vücudunvereliniortak

aboww..
hadi ya :lepi:
neden olmasın :jeyyar:

tamam
kiloları verelim de
gel gidelim :içelim:

Bak tam gidiyorum ki yeni mesajo görünce döndüm geç kalma pahasınada olsa :roflol: arkamdan konuşuyorsunuz sandım :roflol::roflol:

ayol sen de katıl gel seni de götüreyim tiritçiyeee:jeyyar:

anaaam bayanlar tartıldım geldim. bu sabah regl olamama ragmen 66.9 çıktım :teytey: 4 yıldır görmediğim bir kilo. ağlamak istiyorum sayın seyirciler mafoldumben

BHKcım sen daha ne şoku yapcan canım yaa:1shok:
bişey yemiyorsun ki
bence birkaç gün karnını iyice doyur
sonra bu şekilde yemeye devam et şaşırsın vücudunvereliniortak

ay evet,
asıl şok bu olur bana heraldekaydirigubbakcemile3

yarın hazır cuma günüyken,
bişeyler mi söylesem eve :jeyyar:

anaaam bayanlar tartıldım geldim. bu sabah regl olamama ragmen 66.9 çıktım :teytey: 4 yıldır görmediğim bir kilo. ağlamak istiyorum sayın seyirciler mafoldumben

Bijoux cum maşallah sana canım nazarlar değmesin süper:lepi:
yarın listemiz yine yüzümüzü güldürecek desene:dance::dance::dance:

Kontörü olanlar bana burada yazılan mesajları tek tek sms ile bildirsin bugün çıkamadım niyeyse:roflol: vallaha gidiyorum :roflol:, kontörü olupta mesaj atmayan 100 kilo olsun :roflol::roflol:

Kontörü olanlar bana burada yazılan mesajları tek tek sms ile bildirsin bugün çıkamadım niyeyse:roflol: vallaha gidiyorum :roflol:, kontörü olupta mesaj atmayan 100 kilo olsun :roflol::roflol:

hönk -tatlicadiarzu-:1shok:kafamçokkarıştı
neyse ki telefonum kontörlü değil :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: neyse ki hakatten benim de kontörüm yok, yırttık :roflol:

canım ya haklısın bende bijonun işi bitmedi herhalde dedim aramadığına göre ama ne yazııkki şarjı bitmiş nasip olmadı kısmettt:1no2: artık bakarsın tüm takım buluşma imkanımız olur zemuszemus
dükkan mevzunu ben bilmiyorum ama senin için hayırlı olsun inşallah canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım haklısın kısmet olmayınca olmuyor inşallah birdahakine hep birlikte buluşuruz canım

canım ya canını sıkma lütfen bende eve erken gelip msjı görmüş olsaydım seni arardım eve girdim 10 dk falan oyalandım sonra çıktım kadıköye gittim belkide yolda falan karşılaştık ama tanımadığımız için birbirimiz göremedik tabiii:kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım valla ben tek çözümü organik kuru kayısı da buldum öyle 1-2 tane değil ama şimdiye kadar 4 tane yedim, ufak ufak iyice çiğneyerek yiyorum iki lokmada birde üzerine su içiyorum.
gün boyunca 15 tane falan oluyor 1 kayısı 1 su
ancak öyle çözdüm bu işi

kayısı da yiyemezken bir de wc ye nasıl gidecem bilsem:uhm:

ya da bilenler bana anlatsa

sportiem gün boyu 10 tane yesek kaç kalori oluyor. ben de berbat durumdayım bana bir çözümmmmkafamçokkarıştı

valla bu soruna rağmen zayıflayabilenlere de ayrı bir tebrik lazım bence -tatlicadiarzu-

kayısı işi iyi de canım yaa şimdi listede yok ya:uhm:

bijom haklısın yaa bu soruna rağmen kilo vermek bir olay yani vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…