- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.401
hehe evet hayat felsefem zaten :1ninca:
tüm kışı avmlerde geçirdiğimiz için bu sene,
artık gitmeden önce seçiyordum,
starbucks varsa gidiyordum vs kaydirigubbakcemile3
bi gün senle de içelim cocom yaŞeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çook güzel bir fikir bu
sen de buraya gel de
ben seni tiritçi mithata götürcem :roflol:
şaka bir yana parmaklarını bile yiycen bak inan banananiknanik
teşekkürler kallisim kaldı di mi :1rolleyes:evet evet evettttt öncekinden farklı çiçeklere az kalmışopuyorumnanaktan
canım sağol çok incesin a.s.bijom fıstık gibisin maşallah ya
oyy şiştim :roflol: teşekkürler..bijoux cum maşallahsana bitanem harika görünüyorsun dişler de olmuş bir inci
gözlerim kamaştı valla:smiley-cool:
canım çok sağol değişim için koymuştum ara sıra koyuyorum böyle, bana da motive oluyor.. -tatlicadiarzu-
Bijocum önceki halini görmedim canım ama şu fotoda muhtşem görünüyorsundelikafadulden
aaa ben de geliyorum :roflol::roflol:bijocum teşekkür ediyorum, şimdi kocayı boşayıp mehalime gideceğimopuyorumnanaktan paralanınca gel demişti :roflol: :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çook güzel bir fikir bu
sen de buraya gel de
ben seni tiritçi mithata götürcem :roflol:
şaka bir yana parmaklarını bile yiycen bak inan banananiknanik
yediklerimi görüyorsunuz kızlar,
ama benim tartıda hala oynama yok gibi..
gerçi günlerdir daha wcye de cıkamadım ama,
en fazla gitse bile yarım kilo gider diye düşünüyorum yarına kadar...
bi kaç günlük bi şok diyet mi yapsam ne,
harekete gieçirmek adına..
cok sağlıksız olmayan bi önerisi olan var mı:jeyyar:
aboww..
hadi ya :lepi:
neden olmasın :jeyyar:
Bak tam gidiyorum ki yeni mesajo görünce döndüm geç kalma pahasınada olsa :roflol: arkamdan konuşuyorsunuz sandım :roflol::roflol:
BHKcım sen daha ne şoku yapcan canım yaa:1shok:
bişey yemiyorsun ki
bence birkaç gün karnını iyice doyur
sonra bu şekilde yemeye devam et şaşırsın vücudunvereliniortak
anaaam bayanlar tartıldım geldim. bu sabah regl olamama ragmen 66.9 çıktım :teytey: 4 yıldır görmediğim bir kilo. ağlamak istiyorum sayın seyirciler mafoldumben
anaaam bayanlar tartıldım geldim. bu sabah regl olamama ragmen 66.9 çıktım :teytey: 4 yıldır görmediğim bir kilo. ağlamak istiyorum sayın seyirciler mafoldumben
Kontörü olanlar bana burada yazılan mesajları tek tek sms ile bildirsin bugün çıkamadım niyeyse:roflol: vallaha gidiyorum :roflol:, kontörü olupta mesaj atmayan 100 kilo olsun :roflol::roflol:
Kontörü olanlar bana burada yazılan mesajları tek tek sms ile bildirsin bugün çıkamadım niyeyse:roflol: vallaha gidiyorum :roflol:, kontörü olupta mesaj atmayan 100 kilo olsun :roflol::roflol:
Bijom gözlerim kamaştı ekrana bakmadan yazıyorum:roflol:
hepinize günaydın fıstıklar, buluşamadığınıza çok üzüldüm ben yaaaamafoldumben
aklında kalanlar vardır mutlaka geçende bir konudan bahsetmiştim alkisalkisalkis hani ablamlar ve benimle ilgili opuyorumnanaktan o iş oldu ve bitti, dükkanımız satıldı dün :teytey:
Reyhan ablamın adını renkli yazıyımda konuyu görsün o merak etmişti:1hug:
canım haklısın kısmet olmayınca olmuyor inşallah birdahakine hep birlikte buluşuruz canımbijoux cum oh şükür rahatladın ne güzel,
bak işte kısmet olmayınca olmuyor napalım herşeyde vardır bir hayır diyelim, başka zaman hepbirlikte buluşuruz inşallah.
canım ben 55 kiloyum iki gündür biliyormusun acayip mutluyum artık 36 beden pantolonumu giyebiliyorumzemuszemus
yaa buluşamamak hem çikolata ve sportiyle hem de caniyle tamamen benden kaynaklandı :çok üzgünüm:
dün kızkardeşim fotomu çekti çok baygın bir acayip çıkmışım ama dayanamicam eklicem bakın bakalım önceki bijo ile fark var mı kaydirigubbakcemile
yediklerimi görüyorsunuz kızlar,
ama benim tartıda hala oynama yok gibi..
gerçi günlerdir daha wcye de cıkamadım ama,
en fazla gitse bile yarım kilo gider diye düşünüyorum yarına kadar...
bi kaç günlük bi şok diyet mi yapsam ne,
harekete gieçirmek adına..
cok sağlıksız olmayan bi önerisi olan var mı:jeyyar:
kayısı da yiyemezken bir de wc ye nasıl gidecem bilsem:uhm:
ya da bilenler bana anlatsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?