- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.161
kizin kac yasinda canim plates yapiyor ya merak ettimİyi aksamlar kizlar bugun izmirde hava kotuydu spora diye ciktik kizimla apartmandan geri donduk
Menume gelince
Sabah kayisi ve su
Kahvalti misir gevregi 1 yumurta
Ara 1tam ceviz
Oglen tavuklu salata corba yogurt
Ara 5 badem
Aksam barbunya yogurt corba
Spor 3 mil lesli
4 litre su
1 bardak dogadan 7 otlu cay
tatlim senden once bu konularda bir kritik yaptik aramizda bugun oyle gergin bir gune geldinki seninlede ilgilenemedik.yazdiklarin icin tesekkurler dagyolu diye bir arkadasta karatay yapiyor hatta callen de yapmaya niyetliydi.bende cok merak ediyorum ama bir turlu okuyamadim kitabi.senin bilincli bir karatayci olmana cok sevindim,en azindan menuleinle ve paylasiminla belki bilgi edinebilirim.sahi ben sana kendimi tanitmadim yateşekkür ederim düşüncelerine saygı duyuyorum epey kilo vermiş olmanı da takdir ediyorum ama yazılarından 'karatay diyeti' kitabını okumadığın anlaşılıyor. karatay kitabında sağlıklı yaşamı ve sağlıklı zayıflamayı bilimsel verilere ve 50 yıllık kalp ve iç hastalıkları hekimliğine dayanarak çok anlaşılır ve açık bir şekilde yazmış. ve bu şekilde zayıflayan ve verdiği kiloları geri almayan ve muzdarip olduğu hastalıklardan kurtulan binlerce kişi var. ben şu an bu diyeti (karatay yaşam tarzını) birebir uyguluyorum. karatayın önerileri doğrultusunda 6 ayda 60 ;90 günde 20; 75 günde 15 gibi kilolar veren çok sayıda insan var ve bu yaşam tarzını uygulayarak hastalıklarından kurtulmuşlar (şeker,kolestrol,hemoroid,migren vb). buraya diyet önerisi almaya gelmedim çünkü karatayın kitabını okudum ve sağlıklı beslenerek kilo vermenin bu şekilde olduğuna yeterince ikna oldum. burda bulunma amacım karşılıklı paylaşımlarla motive olmak. tekrar teşekkür ederim. iyi akşamlar
farkettim ama zaten ilk mesajda inanmamistim kiIkramları yemedım fındıgımm
Nasıl gıdıyorduk kucaklayıp goturseneeeeefendim servey özel konusacaksak bizim topige gidelim
hopla bakiyim sirtima koca bebek siki tutNasıl gıdıyorduk kucaklayıp goturseneeee
Kizim 5,5 aylik o benimle geliyor orda ona bakiyorlar ben sporumu yapiyorum cnm.kizin kac yasinda canim plates yapiyor ya merak ettim
menude barbunya ozellikle olmamis kh degeri cok yuksek miktari yazmamissin ama
kahvaltidaki misir gevrgi spor yapsaydin goze batmazdi canim
ayyyyyyy desene bende diyom kizi kac yasindaKizim 5,5 aylik o benimle geliyor orda ona bakiyorlar ben sporumu yapiyorum cnm.
Ama hava soguk olunca evde 3 mil leslie yaptim kizim uyuyunca biraz daha spor yapabilirim.barbunya 4 yemek kasigi yedim canim. Hafta sonu kacamak yaptim hala tarti yuzumu gulmedi zaten
Valla dikkat ediyorum ama bende cok umutlu degilim bu hafta insaallah yarin hava guzel olurda sporumu yaparimayyyyyyy desene bende diyom kizi kac yasinda
ne guzel bir uygulamaymis ya
4 kasik cok degilmis afiyet olsun
aman bu hafta takim gume gitmesin firemiz cok canim
evet farkettim müdahil olmak istemedimtatlim senden once bu konularda bir kritik yaptik aramizda bugun oyle gergin bir gune geldinki seninlede ilgilenemedik.yazdiklarin icin tesekkurler dagyolu diye bir arkadasta karatay yapiyor hatta callen de yapmaya niyetliydi.bende cok merak ediyorum ama bir turlu okuyamadim kitabi.senin bilincli bir karatayci olmana cok sevindim,en azindan menuleinle ve paylasiminla belki bilgi edinebilirim.sahi ben sana kendimi tanitmadim ya
ben beril canim 37 yasindayim,3 sipam var.118 kilodan geldim simdi 71 cekiyom tartida
bence bugunu hepimiz unutup ain sifirdan baslayabiliriz herseye
tamam canimevet farkettim müdahil olmak istemedimmerve 22ben de ablacım memnun oldum. Allah bağışlasın ben bi tanesinin hakkından gelemiyorum azimli olduğun 3 çocuktan belli:) maşallah çok da güzel kilo vermişsin darısı başıma. bi de konuya netlik getireyim bilgisayar genellikle açık oluyor ama ben başında olamıyorum. burda ama cevap vermiyo izlenimi olmasın iyi geceler
ay yok germeyin daha iki gun var hadi pozitif dusunelimValla dikkat ediyorum ama bende cok umutlu degilim bu hafta insaallah yarin hava guzel olurda sporumu yaparim
evey canm kesnlklee :)A yay burcusun.sevecen arkadaş canlısı
Tabi tabi bizde yediikKızlar 2buyuk parca borek,2elmalı pata,1kase karısık cerez.gumlefım gıttı
Saka hayatım olur mu hıcccv
Oyle yaparsam duvardan duvara carp benı meltem,o zaman ne işim var burada dımı,
Boregın kenarından iki parmak inceliğinde kestım, o kadar.cerez,elmalı pasta,borekler,meyvasuyu elimi surmedımm.tabagı goturup mutfaga koydugumda hepiniz alkışladınız benı duydummm.onu da yemıyecektım ısrar yuzunden en minimum o olduy
Aupersiiin kocaman bi opucuk aldiin:)(Spor yapsmadım sadece yaaas
İyi geceler canm :)Kızlar iyi geceler diliyorum hepinize ben kaçar
Hic sorma canm kim kem gozle bakti ya bize vallhi ne deyim bilemedmm...Allahım bugun bıtsın yalvarırım, bırı ah mı ettı 5.takıma yahuu
Bende simdi evdekileri uyuttm geldimBen geldım herkes gıttı mıııı
İyi geceler canm superniz yaIyi Akşamlar kızlar gene cene yapıyorsunuz diye geldim ama geç kalmışım güneş foto koymuş ben herkesi olduğu gibi onu da göremedim neyse bende akşam arkadaşımla sohbet ettim pastanede buluştuk arkadaş pastaları götürdü ben sadece kahve içtim eve gelince 1 avuç beyaz leblebi ve 2 dilim portakalla Akşamı kapattım neyse size iyi geceler
of bunu bende yapmak isyyorm ama ya kendme yenilrsem.diye korkuyorm ama ypp yemedim diye buraya yszmak istyormm :))Supersin benimde misafirim vardi sadece cay ictim o karsimda ikramlari goturdu
ayy hadi inşallah.. ikiz mi ne güzel bi anda iki çocuğu aradan çıkarmışsıntamam canim
inanki su lohusaligin gecsin daha bir hizli gidecek kilolar
bebisin ne guzel kokuyordur ya
sen niye uyumuyon o yatarken dinlenmelisin
benimkiler buyudu ikizlerim var 15 yasinda kucukte 2,5
Haklısın bebişim uyudu bende spor yapayım bari öpüyorum iyi geceleray yok germeyin daha iki gun var hadi pozitif dusunelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?