Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sportiem gün boyu 10 tane yesek kaç kalori oluyor. ben de berbat durumdayım bana bir çözümmmmkafamçokkarıştı

valla bu soruna rağmen zayıflayabilenlere de ayrı bir tebrik lazım bence -tatlicadiarzu-

canım bir kayısı 17-20 kalori arası değişiyor, benim yediklerim yoğun ve ballı olanlarından o yüzden bir tanesi bile insanın içini bayıyor ama hemen üstüne su içiyorum.
maşallah diyim bu sistemle tam 10 gündür devam ediyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum şükür ve farkettiyseniz kilo da gidiyor.
günlük aldığımız kalori çok düşük, ama kayısı yiyince hem kanşekerin düşmüyor, hem kuvetten düşmüyorsun hemde cilde parlaklık veriyor hemde kilo gidiyor, şişlik falan yok, kızlar ben 55 kiloyu en son 7 sene önce görmüştüm.
keşke kuru kayısı pazarlıyor olsaydım kumaş yerine :roflol::roflol::roflol:

tekrar selam kizlar geldim ben ben gelene dek epey kaynatmisinizda $u starbucks bide tiritci neydi onlar ne allah askina
kallisim hayirli olsun canim ablanlarin isi olmus insallah bu sene olmazya birdahaki tr ye gelisimde efe soyle gezebilecek kadar buyusun istanbula gelirsem ablanlarin otel adresini alarim o vakit oldumu esim 13 yil once gezmis istanbulu her izine gittigimizde sizi istanbulu gezdirecem der ama ben ya hamile giderim izine yada yeni dogmus bebekle onun icin bir turlu nasiip olmadi demek allah once kalacak yerin tamir olmasini bekliyo sonra nasiiip edecek gerci simdi istanbulda cok tanidigim arkadaslarim oldu artik sporti var cukulata var saskinperim var varoglu var canzide var ekallisimde bijomda gelir tam olur valla mehalimle reyhan ablamda gelse herkez gelse allllah nasil guzel olur cukulatam sarkilar soyler vay be ne guzel ruya demi kizlar

ayyy canım inşallah bitanem..... sen hiçmi görmedin istanbulu ???:uhm:
artık tam tamına 5.takım toplantısı olur

sportim sen kumasmi pazarliyon gii
iki gundur sokak sokak kumas satan yer tarif ediiler kallisimlen cukulatam sizin adresi versene nasil kumaslar onlar hele bi deyiver bakem arayip durmasinlar e mehalimde dikis isine giristi biliyon kolaylik olur onlara

canımmm biz mayoluk iç çamaşırlık kumaşlar satıyoruz hatta fransaya bile satıyorum
tüm mayocular bizden alır kumaşlarını :smiley-cool:

onların aradıkları kumaşlardan bizde yok maalesef
:sinifsinif:

gordum buraya gelecegim vakit vize almaya geldiydim ama gezemedik cunku ertesi gun izmire hava limanina gidecektik vakit yoktu once koye gidip bizimkilerlen vedalasip valizleri alip hemen izmire yola cikacaktik oyle ruya gibi accik gordum canim da gezmek lazim bir demii

canım hayalin gerçekten çok güzel ama birgün gerçek oluverir bakarsın çokkk ta güzel olur valla zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım sen aslen izmirlimisin bene manisalıyım merkezden CADIARZU CADIARZU

oylemi iyi oda guzel bende duymustum fransiz televizyonundan cogu modacilar kumaslari tr den getirtiyolarmis kumaslari hatta max azria diye bir modaci var yeni magza acti burda butun kumaslari tr mali orda calisan bir bayan soylemisti ne guzel yaa

yok canzicim denizliliyim canim
gercekten nasil guzel olurdu demi bu bulusma ama belli olmaz oluvevrir bakarsin ayy insallah olur

sportie canım önerilerin işimize yarıycak kayısıyla ilgili sağolasın
bu arada tickeri yenilemişsin:jeyyar:

asya canzi selam canlarım
öpüyorum sizleri de

eh ben cikayim artik kizlar gobus takimima sporlarimi yazdim bugunkunu yapmadim henuz hem onu yapacam hemde ciceklerimi sulayacam oglenede cocuklara bisiyler hazirlayacam epey isim var gelirim yine insallah gelmezsem gece gelirim
aaah cedric cigimi unutuyodum hosgeldin canim nasil gecti gunlerin anlat bide saskinperide geldi takim tam artik hadin hep beraber yikalim $u kilo duvarini incelelim artik
gorusuruz canlar

selamlar ve de tünaydınlar güzel takımım ,

yahu biraz geçmişi okuyayım dedim,sabah sabah coşmuşsunuz,10 sayfa geçmiş mi olur yafuuuuu kafamçokkarıştı
hayır kıskanıyorum yani,bir muhabbet bir muhabbet :umursamaz:

sportiem 36 beden oluvermiş,kocamaaaaann alkışlar benden canımmmm alkisalkisalkis
bijom yeni dişler hayırlı uğurlu olsun,buluşamamışsınız ona da üzüldüm valla...biz sportiemlen buluştuk ya çok zevkliydi,konuş konuş doyamadık vallahii
mehalim bir selam vermiş,susmuş...bir sorun yok dimi canım??
kallisim kontorlerimize göz dikmiş,Allah tan benim de kontörlü değil yaneee :jeyyar:
cocom hindistancevizlim diyet nasıl gidiyor?
bhk m şişmiş,hayatım günkurusu yesene(malatyalıyım ya,şimdi belki bilmeyenler olur .. günkurusu:siyah kurutulmuş kayısı) o seni çözer...
asyam ne güzel bir rüya o öyle..zaten kim beni görse ben hep şarkı söyler pozisyondayım :roflol:
aklıma bu kadar geldi valla,dur geldikçe yazarım

kızlar bence yarın patlama yapacağız,çok kilo gidecek öyle hissediyorum ve genelde doğru hissederim :lepi:

bu arada sportiem dün seni aramadım çünkü çalışıyordum canım,o yüzden yürümeye gelemedim...
bugün ise belli değil

canım sağlık olsun,
bende önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum, yazlığa gidicem o yüzden biraz hazırlık yapıcam bitanem
cumartesi son trekking parkurumu yapıp kardeşimle yazlığa geçicem biraz güneşleniyim dinleniyim diyorum
bu arada orda iyice spor yapıcam bronz 36 beden olarak dönücem aranıza inşallah
zemuszemus

bhk m şişmiş,hayatım günkurusu yesene(malatyalıyım ya,şimdi belki bilmeyenler olur .. günkurusu:siyah kurutulmuş kayısı) o seni çözer...

choclate cım bende aynışeyi yiyorum, kesinlikle katılıyorum birtek o çözdü beni de

bak bhk cim bir malatyalı olarak choclate'ta aynı şeyi söylüyor canm

çikolatacım gelmiş hoşgelmiş
canım yaa diyet iyi gidiyor şükür
yanına bir de sporu koyabilsem çook iyi olacak ama
şimdilik onu yapamıyorum
senin nasıl gidiyor diyet çikolatam?

sporticim de tatile gitcekmiş hadi bakalım güneş kumsal oooh deymeyin sportinin keyfine
yerimize de güneşlen :)

sportiem git dinlen,bronzlaş,mis gibi ooohh..benim yerime de gir denize valla... ben ramazan ayında belki giderim belki gidemem

cocom aynı senin durumundayım...spora bir üşeniyorum ki sorma,evi taşıdığımdan beridir boşladım...evde bant var,bazen onun üstüne çıkıyorum ama dakikaları sayıyorum valla...diyet benim de iyi gidiyor,şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…