- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.261
bu arada hm22 sana nasıl hitap edeyimKızlar, ben de bitki çayımı alıp bir film keyfi yapayım.
Ardından işler var.
Çalışmak lazım.
Görüşmek üzere.
vazgecmek yok :) test yaptinmii :)Geçmiş olsun kaptanım.
Ufaklıklar da gidecek mi?
Sonuna kadar sadığım Selincim.
Senin peşinden koşturacağım bakalım 10 gün. Sonra da devam tabi ..
evet canm sut et yumrta neyve hersey dogal olmali onuda nasil yapacagz hic bilmiyorm :/karatayda herseyin dogalini bulmak zor ya
mesela gezen tavuk yenecekmis nerden bulacan
gecmis olsun canim
bizde oluyor canim cocuklar olmasa almiyacam aslindada
sarjim bitti böcügüm
vaay baya bir ugrasiyorsn desene smdi daha cok merak ettmmGeçmiş olsun kaptan iyi yolculuklar.
A ne güzel canım spor güzeldir
Tamam canım boş birzamanımda çünkü 3 saatimi alıyor
Aman iyi canım geçmiş olsun
Canm engunari annem cok yapardi piserken fexi bi kokusu var ben ondan hic yiyemedm kerevizide bikere denedm hic sevmedm ondan yiyemedmmtatlım boğazın kötüyse adaçayı falanda iç iyi gelir ıhlamur yap içine zencefil at elma kabuğu tarçın karanfil iyi gelir
alıntılama yapamadım hm cim
evet maalesef ufaklıklarda gidecek bu havada aslında evden çıkmamaları lazım da mecburen hep birlikte gideceğiz yolda iyice hasta olmasalar bari
selin cim yaa enginar da kereviz de çok güzeldir yaa kereviz yiyemeyenler yoğurtlu salatasını denediler mi hiç kokusu falan yok tadı da muhteşemdir aynı zamanda enginar da benim büyük hiç yemezdi enginarı şimdi her hafta yap diyorda buzluğa 40-50 tane falan atmıştım kış gelmeden yarıladık
callan cım saol tatlım
Vaay bak dahada merak ettiimTamam kaptancım tek tek bakıcam her şeye ben eşimle haritasına bakarak evlenmiştim tüm dönüm noktalarımızı biliyoruz.hafif geçiyor...
Ay benmde galba ya niye boyle oliyorzki sonra bi anda kedi gibi oluyormÇok iyiymiş Meltemcim.
Sen baya baya anlıyorsun desene.
Benim de regl dönemlerimi biliyoruz en azından
Resmen içimden kurt kadın çıkıyor.
Cok dogru bi analiz :))Kıyafet denerken,
Fransız kadın;
- bir beden küçüğü var mı?
İngiliz kadın;
- bir beden büyüğü var mı?
Alman kadın;
-tam benim bedenim
Türk kadın;
-bunun kalıbı dar! :)
Geçen şuna çok gülmüştüm.
Şaka bir yana ben de severim Canan Hocayı.
Kolay gelsin canm :)herkese iyi günler bugun mutfakta genel temizlik yapacağim herkese kolay gelsin
evet kadn hep ayni yani masllah diyeymKesinlikle mutlu olmak en güzel ilaç
Ne yazık ki her zaman olamayabiliyor.
Ben yoga yapınca çok rahatlıyorum
Teşekkür ederim Güneşcim.
Gerçekten çok güzel bir kadın.
Tarzını da çok beğeniyorum ben.
Maşallah yani ..
Canım bilgileri özelden at. Dogum tarihi dogum yeri ve dogum saati şeklinde...boş bir vaktimde bakıcam eğer yanlış yorumlarsam kötü olur.sakin sessiz ortam lazım yani gece...herkese günaydın !!!
oku oku oku derken yine sayfa doluyor bir türlü mesaja geçemedim.
Meltemmmmmmm şu yıldız haritası aman diyim bak hemen sana veriyorum tüm verileri
doğum : 27/12/73 saat 03.00
yer: istanbul
minettar olurum yıldız haritamı çıkarırsan
canım benim çok öptüm
hm cim öncelikle Allah kavuştursun birde yukardaki fotoya bende bayılıyorum, ben nebo'nun dediğini takip edenlerdenim
Sonuçta profesöre karşı gelicek değilim de , biraz da kendine baksa hani, kuzenim tatilde rastlamıştı ona geçen yaz foto çektirmişler, maşallah göbekteki simiti de kayda değerdi yani.
ama nebo'ya bak bak doyamıyorsun
Hehe dimimeltem evet evet kalıbı dar bunların hepsi küçültmüş kalıpları
Kokay gelsin canım kendini çok yorma...herkese iyi günler bugun mutfakta genel temizlik yapacağim herkese kolay gelsin
Evet ahh ahh yoga uzun zaman oldu özledim ya...Kesinlikle mutlu olmak en güzel ilaç
Ne yazık ki her zaman olamayabiliyor.
Ben yoga yapınca çok rahatlıyorum
Teşekkür ederim Güneşcim.
Gerçekten çok güzel bir kadın.
Tarzını da çok beğeniyorum ben.
Maşallah yani ..
Kolay gelsin canımKızlar, ben de bitki çayımı alıp bir film keyfi yapayım.
Ardından işler var.
Çalışmak lazım.
Görüşmek üzere.
ben de hergün omega3 hapı alıyorum ama bir tane
yakında d vit. seviyeme baktıracağım,d vit. eksikliğinin erken ölüme sebep olmasıyla ilgili makaleler var
dün ben de iki öğün tükettim,inşallah hayat tarzım bu olur
Olsun canım her zaman kilo vereceksin diye bir sey yok...Valla kötü haber bende kilo değişikliği hala yok bu haftadan bende korkuyorum yaa
Canım özelden dogum saati,yeri,tarihi atarsan bakarımevet canm sut et yumrta neyve hersey dogal olmali onuda nasil yapacagz hic bilmiyorm :/
Tamm kuzum
vaay baya bir ugrasiyorsn desene smdi daha cok merak ettmm
Canm engunari annem cok yapardi piserken fexi bi kokusu var ben ondan hic yiyemedm kerevizide bikere denedm hic sevmedm ondan yiyemedmm
Vaay bak dahada merak ettiim
Ay benmde galba ya niye boyle oliyorzki sonra bi anda kedi gibi oluyorm
Cok dogru bi analiz :))
Evet canım ama hangisi daha sağlıklı tartışılır...ben görselliğide önem veririm...Aralsrnda bir yasmi varmiis sok sok sok
Onu bende araştırıyorum canım hap olarak vitamin omga falan...neyse birbirimizi bilgilendirelim...Kizlar vitamn kullananlar zayiflamaya yardmci oliyormuu ve neler kullaniyorsun bren birkac kiside daha okudumda bendemi baslasam ona gore napsam
gazdir o gazherkese günaydın !!!
oku oku oku derken yine sayfa doluyor bir türlü mesaja geçemedim.
Meltemmmmmmm şu yıldız haritası aman diyim bak hemen sana veriyorum tüm verileri
doğum : 27/12/73 saat 03.00
yer: istanbul
minettar olurum yıldız haritamı çıkarırsan
canım benim çok öptüm
hm cim öncelikle Allah kavuştursun birde yukardaki fotoya bende bayılıyorum, ben nebo'nun dediğini takip edenlerdenim
Sonuçta profesöre karşı gelicek değilim de , biraz da kendine baksa hani, kuzenim tatilde rastlamıştı ona geçen yaz foto çektirmişler, maşallah göbekteki simiti de kayda değerdi yani.
ama nebo'ya bak bak doyamıyorsun
iradeli olursa diyet yapar sutu kesilmedigi, kendini yorgun hissetmedigi surecesukker acaba biraz aceleci mi davranıyorsun
yanlış anlamazsan senin bebişin 4 aylıkken, listeye katılmanı kaptanımıza öneriyorum
sen gel buraya gönlünce takıl,kendince bir şeyler yap ama diyet olayına girme
bu 5. mıntıkanın bir üyesi nacizhane fikrim
haydiiiiiiiiii kolay gelsin bu gun isten yana beraberiz.bende beyaz esylari silip dolabimi bir duzenleyecemherkese iyi günler bugun mutfakta genel temizlik yapacağim herkese kolay gelsin
kiz filmi seyredip mayisip kalacan once isi yap sonra filmini seyretKızlar, ben de bitki çayımı alıp bir film keyfi yapayım.
Ardından işler var.
Çalışmak lazım.
Görüşmek üzere.
bende hayata gecirmek istiyorum ama suan olmuyor.omegayi bende kullaniyorum birde multivitamin aliyorum faydasi varmi bilemiyorum ama aliskanlik oldu bendeben de hergün omega3 hapı alıyorum ama bir tane
yakında d vit. seviyeme baktıracağım,d vit. eksikliğinin erken ölüme sebep olmasıyla ilgili makaleler var
dün ben de iki öğün tükettim,inşallah hayat tarzım bu olur
ohhhhhhhhh masallah bu hafta bizeValla kötü haber bende kilo değişikliği hala yok bu haftadan bende korkuyorum yaa
Biz zırol zırıl aglayalım kımse neyın var demesın olur muuuuıkustum sızeee
dusuk kalorili beslenip spor yapiyorsan yediklerinden yeterince vitamin almadigini dusunuyorsan yorgunluk hissediyorsan al.hem bazi kisilerde zayiflayinca sac ve dis dökülmesi yasaniyor vitamin eksikliginden.zarari olmaz ama sen yinede dr.una sorda al.her vitaminide kullanmaKizlar vitamn kullananlar zayiflamaya yardmci oliyormuu ve neler kullaniyorsun bren birkac kiside daha okudumda bendemi baslasam ona gore napsam
nen var sahi sen bugun bicirdamiyon pakBiz zırol zırıl aglayalım kımse neyın var demesın olur muuuuıkustum sızeee
yarin belli olur o zaman toplighte yarin bildirecekToplight ben de cuma yokum yarın kilo bıldırcemmm bu sefer yendın benıııı
Sabahtan berı kımse ılgılenmıyor aglarkennnnnnnnnen var sahi sen bugun bicirdamiyon pak
anlat ablana hai kuzum
bu pasa kahvaltisinda neleri hüplettin anlat bakalimBen de karataycıyımmm mumkun oldugunca uyuyorum bugun ara ogunlerı kaldırdım pasa kahvaltısı yaptımm bakalım artıkkk
iyice zayifladin yaSabahtan berı kımse ılgılenmıyor aglarkennnnnnnn
marin--p kullanıyorum canım ben (ilacın 2 harfini sansürledim :) )Canım bilgileri özelden at. Dogum tarihi dogum yeri ve dogum saati şeklinde...boş bir vaktimde bakıcam eğer yanlış yorumlarsam kötü olur.sakin sessiz ortam lazım yani gece...
Hehe dimi
Kokay gelsin canım kendini çok yorma...
Evet ahh ahh yoga uzun zaman oldu özledim ya...
Kolay gelsin canım
Canım omega 3 bende düşünüyorum.ilacın adı nedir?
Olsun canım her zaman kilo vereceksin diye bir sey yok...
Canım özelden dogum saati,yeri,tarihi atarsan bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?