- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.221
Wayy leslie 2. Aslında çok kolay gibi gözüküyor ama yoruyor insanı dimi.tamam canım bi ara bakıcam yıldız haritana...
.
ama bu benim tercihim bu benim diyet listem
ben 71 kilo 176 boyundayim aclik sinirim yuksek
her beden ayni degilki tatlim
konuyu uzatmayalim dunku negatifligi atalim takimca
benim herifte sabah iki simit bir ekmek almis bak ne aldim diye
koca var koca var
ay o ne guzel kokar ya bende koku manyagiyim
gerci sabahin o saatinde simitler isime yaramadi degil kuzularim kahvaltida taze ekmek gorduMeltemcim şu halimde feci zorluyor. Zor nefes alıyorum valla ama istekliyim çok fazla.
Bekliyorum ben o zaman :)
Adam opsiyonel kaptanım.
Hele ekmek seviyorsan.
Bir ara ben yalnızca zararlı bir yiyecek ile kandırılıyordum.
Bak ne aldım diye gelirdi.
Tek taş alsa gelse sevinmem o kadar.
Artık cıss tabi.
aynen kesinlikle haklısıngünaydın hanımlar güzel günleriniz olsun:)
aminn inşallah.. kız
amin sağolasın. inşallahh dört gözle bekliyorumbakımlarını yapmaktan sevmeye vakit bulunca tatlı olduğunu farkediyo insan
iki ogun esasi var karatayda ona gore guzel bir menu ama bak emziriyorsun bol su icmeyi unutmatabi yazarım ablacım :)
kahvaltı:2 kıymalı yumurta, 1 haşlanmış yumurta, yarımşar domates salatalık biber,yarım avuç içi peynir,yarım çay bardağı fındık fıstık badem, iki yeşil zeytin, 1 bardak süt
ara öğün yok
akşam: iki porsiyon kereviz bol yeşil salata
Canım bende ilk 2 mil ile başladım aynen bende senin gibiydim ama şimdi 10 km koşuyorum....Meltemcim şu halimde feci zorluyor. Zor nefes alıyorum valla ama istekliyim çok fazla.
Bekliyorum ben o zaman :)
.
Afiyet olsun canımtabi yazarım ablacım :)
kahvaltı:2 kıymalı yumurta, 1 haşlanmış yumurta, yarımşar domates salatalık biber,yarım avuç içi peynir,yarım çay bardağı fındık fıstık badem, iki yeşil zeytin, 1 bardak süt
ara öğün yok
akşam: iki porsiyon kereviz bol yeşil salata
beril cim performans yarışmalarında hedef %0,30 biz onu haydi haydi geçeriz valla benim için artık birinci olmak değil barajı aşmak haa birinci olursak ballı kaymak daha ne olsun elimizden geleni yapacağız hepimizyataga gittim emine aklima geldi kizlar acaba geldimi diye malum deneme haftasi bitiyor listeye girecekmi durum ne olacak diye dusunce beni durttu kalktim geldim yok emine yok
cumaya ne ederiz ki bu hafta cok zorlu bir hafta takimlar olabildigine fokurduyor bir zamanlar % 60 larla birinci olurken simdi sonuncular nerdeyse o baremde.
dila var gelirmi bilemiyom
bir kritik yaptim toplight selin ben servey iyi kilo verirsek hayriye diyetini bozmayip bildirim yapars dagyolu gunes haftalik hedefi tuttururlarsa yirtariz gibi
kafayi yedimmi banami oyle geliyor
allah kavuştursun şekerim kendine de dikkat et bol bol nane limon falan içKızlar günaydın..
Eşimi geçirdim, gitti
Geçsin bitsin hadi şu 10 gün bir an önce ..
Şöyle bir geçmişi okudum.
Servey reikiki aldın demek. Ne güzel. Benim de çok merak ettim şeyler. Bizimle de zaman zaman bir şeyler paylaşsan çok hoş olur bence.
Selin, aman eşinden çıkarma. Kıymetini bil şekerim dibinde :)
Amanın ben çok duygusal oldum.
bu arada karatayı uyguladım demişim ama yanlış söylemişim,karatay hanımı tvden takip ettim,kitabına başladım ama bitiremedim,karatay benzeri beslendim diyelimaynen kesinlikle haklısın
bu arada sen emzirdiğin için günde 3000 kcal alarak bile kilo verebilirsin
ben ilk 4 ay öyle yapmıştım..4,5. ayda dikkat etmeye başladım
sakın strese girme rahat ol.mesele ben kendime haftada 100-200 gr verme hedefi koymuştum,100 gr gttiğini görsen bile sevin,yavas yavas hepsi de gidiyor merak etme
ben karatayı gebelikte uyguladım,hem sağlıklıı beslendim,hem de cok kilo almadım,karatayı uygularsan bebeğe de süt olur,mutlu da olursun kilo da verirsin,ek gdaya gecince meltemin menülerini uygulayabilirsin,kolay gelsin tatlım
birlikte güzel kilolar vririz inşallah,daha uzunnn zaman buradayız
muhabbet diyet arkadaşlık hep birlikte götürürüz
kiz caktirmasaydin yagünaydınlarrr
beril cim performans yarışmalarında hedef %0,30 biz onu haydi haydi geçeriz valla benim için artık birinci olmak değil barajı aşmak haa birinci olursak ballı kaymak daha ne olsun elimizden geleni yapacağız hepimiz
allah kavuştursun şekerim kendine de dikkat et bol bol nane limon falan iç
kızlar gece alışkın olmadığım bir saatte 12 ye doğru yattım sonra küçük sıpa biraz rahatsızdı o yüzden onun yanında yattım bugün acaip uykum var kendime gelmeye çalışıyorum
iki dakika dur o zaman belkeeeeeeeeeeeeeehaa aklıma geldi bizim kayınpeder 10 gündür hastanede yatıyor anjiyo yapıldı stend takıldı ben kilo bildirimini yarın yapacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağız bursaya gideceğiz ptesiye kadar yokum haberiniz olsun
gerci sabahin o saatinde simitler isime yaramadi degil kuzularim kahvaltida taze ekmek gordu
Canım bende ilk 2 mil ile başladım aynen bende senin gibiydim ama şimdi 10 km koşuyorum....
Afiyet olsun canım
günaydınlarrr
beril cim performans yarışmalarında hedef %0,30 biz onu haydi haydi geçeriz valla benim için artık birinci olmak değil barajı aşmak haa birinci olursak ballı kaymak daha ne olsun elimizden geleni yapacağız hepimiz
allah kavuştursun şekerim kendine de dikkat et bol bol nane limon falan iç
kızlar gece alışkın olmadığım bir saatte 12 ye doğru yattım sonra küçük sıpa biraz rahatsızdı o yüzden onun yanında yattım bugün acaip uykum var kendime gelmeye çalışıyorum
bende isteriiim haritama bakin bakiym neler vaarBende bi ara reiki konusunu yasemin boranla konuşmuştum ama çok yogunlaşmak lazım oldugu için üzerine düşmemiştim.ama yıldız haritası yorumlama konusunda biraz bilgim var.bi ara herkesin haritasına bakarım...
gunaydiin beriliiim dun ben geldim sen uyudun sonra bende uyudumbu arda gunaydin demeyi unutmusummmmmmmmg
hepinize gunaydin
kesnlkle diyetne sporuna sadik ol o zaman canm esn seni fistik gorsun erisin bitsin :) allah kavustursun kuzum bi cirpida gecicek bak gor :)Valla spora kalkmasam yataktan kalkmam hiç mümkün olmayacak.
En azından spor oluyor. :)
Eşim de ben uyurken post-it kağıtları yapıştırmış bazı yerlere benim için notlar hazırlayıp.
Tekinde çıtır prensesim yazmış yazının
sonuna.
Artık bunu görüp de spor yapmamak olmaz ki ..
canım basit üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdik,bundan ilaca gerek kalmadı şükürWayy leslie 2. Aslında çok kolay gibi gözüküyor ama yoruyor insanı dimi.tamam canım bi ara bakıcam yıldız haritana...
Kolay gelsin canım bu arada söylemeyi unuttum geçen gece fotograf eklemişsin çocuk için uyanmıştım şöyle bir baktım.heralde yanındaki eşindi.çok güzel bir kadınsın maşallah sana...
Canım benim kendine yakışır çok bilimsel bir paylaşımda bulundun.dün biraz gerildik ama takım arası olur öyle şeyler.şimdiye kadar üniversitede olsun normal hayatımda olsun bir çok takım içi çalışmalarım oldu ve hepsinde de başarıya ulaştık keza bu takım gibi...mutlaka takım içi huzursuzluklar olur bu inişler çıkışlar olmasa güç alamayız her şey pembe bir bulut gibi olur...
Günaydın canım hayırlı işler sana o halde :)
Antibiyotik falan kullanmasaydınız canım...doktorlar hemen antibiyotik veriyor ya ben ona karşıyım...
olabilir canım bizler de bu dünyanın birer parçasıyız bazen güneş açar bazen yağmur yağar dimi ama tatlım...
haa aklıma geldi bizim kayınpeder 10 gündür hastanede yatıyor anjiyo yapıldı stend takıldı ben kilo bildirimini yarın yapacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağız bursaya gideceğiz ptesiye kadar yokum haberiniz olsun
bende isteriiim haritama bakin bakiym neler vaar
gunaydiin beriliiim dun ben geldim sen uyudun sonra bende uyudum
kesnlkle diyetne sporuna sadik ol o zaman canm esn seni fistik gorsun erisin bitsin :) allah kavustursun kuzum bi cirpida gecicek bak gor :)
bende kereviz hic yiyemem bide enginaar :/iki ogun esasi var karatayda ona gore guzel bir menu ama bak emziriyorsun bol su icmeyi unutma
kerevizi yiyebildigin icin tebrik ben kokusuna dayanamadigimdan yiyemiyorum canim
kereviz yag yakar
karatayda herseyin dogalini bulmak zor yabu arada karatayı uyguladım demişim ama yanlış söylemişim,karatay hanımı tvden takip ettim,kitabına başladım ama bitiremedim,karatay benzeri beslendim diyelim
başta dağyolu bana neden uygulamyorsun diye sorduğunda kitabını okumadım demiştim,okumadığım için tam nasıl hala bilmiyorum ama şuanda da kızlardan gördüğüm menü ve dinlediklerimle ve kendi doğrularımla karatay benzeri bir diyet uygulamaya basladım
gecmis olsun canimhaa aklıma geldi bizim kayınpeder 10 gündür hastanede yatıyor anjiyo yapıldı stend takıldı ben kilo bildirimini yarın yapacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağız bursaya gideceğiz ptesiye kadar yokum haberiniz olsun
bizde oluyor canim cocuklar olmasa almiyacam aslindadaOhh ne güzel Berilcim.
Ben de evde kalan ekmekleri kedilere köpeklere vereceğim bugün.
10 gün ekmeğe ihtiyaç yok evde.
Yok Meltemcim hastalıktan zor nefes alıyorum.
Yoksa leslie sıkıntı yaratmıyor.
Yürümeyi de koşmayı da çok severim.
Teşekkür ederim kaptanım.
Bir nane limon yapayım bugün.
Başka ne iyi gelir ki? Meyve yasak.
Ben hastayken kendime hiç bakmadığım için ne yapsam bilemedim.
Geçmiş olsun miniğine, heralde salgın falan var.
Bir an önce iyi olur umarım.
sarjim bitti böcügümbende isteriiim haritama bakin bakiym neler vaar
kesnlkle diyetne sporuna sadik ol o zaman canm esn seni fistik gorsun erisin bitsin :) allah kavustursun kuzum bi cirpida gecicek bak gor :)
canmm cokk gecmiş olsunhaa aklıma geldi bizim kayınpeder 10 gündür hastanede yatıyor anjiyo yapıldı stend takıldı ben kilo bildirimini yarın yapacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağız bursaya gideceğiz ptesiye kadar yokum haberiniz olsun
hiç kalori hesabı yaparak kilo vermeyi düşünmedim kendimi Canan teyzeye bıraktımaynen kesinlikle haklısın
bu arada sen emzirdiğin için günde 3000 kcal alarak bile kilo verebilirsin
ben ilk 4 ay öyle yapmıştım..4,5. ayda dikkat etmeye başladım
sakın strese girme rahat ol.mesele ben kendime haftada 100-200 gr verme hedefi koymuştum,100 gr gttiğini görsen bile sevin,yavas yavas hepsi de gidiyor merak etme
ben karatayı gebelikte uyguladım,hem sağlıklıı beslendim,hem de cok kilo almadım,karatayı uygularsan bebeğe de süt olur,mutlu da olursun kilo da verirsin,ek gdaya gecince meltemin menülerini uygulayabilirsin,kolay gelsin tatlım
birlikte güzel kilolar vririz inşallah,daha uzunnn zaman buradayız
muhabbet diyet arkadaşlık hep birlikte götürürüz
iki ogun esasi var karatayda ona gore guzel bir menu ama bak emziriyorsun bol su icmeyi unutma
kerevizi yiyebildigin icin tebrik ben kokusuna dayanamadigimdan yiyemiyorum canim
kereviz yag yakar
teşekkür ederim:)Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun kaptan iyi yolculuklar.haa aklıma geldi bizim kayınpeder 10 gündür hastanede yatıyor anjiyo yapıldı stend takıldı ben kilo bildirimini yarın yapacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağız bursaya gideceğiz ptesiye kadar yokum haberiniz olsun
A ne güzel canım spor güzeldirOhh ne güzel Berilcim.
Ben de evde kalan ekmekleri kedilere köpeklere vereceğim bugün.
10 gün ekmeğe ihtiyaç yok evde.
Yok Meltemcim hastalıktan zor nefes alıyorum.
Yoksa leslie sıkıntı yaratmıyor.
Yürümeyi de koşmayı da çok severim.
Teşekkür ederim kaptanım.
Bir nane limon yapayım bugün.
Başka ne iyi gelir ki? Meyve yasak.
Ben hastayken kendime hiç bakmadığım için ne yapsam bilemedim.
Geçmiş olsun miniğine, heralde salgın falan var.
Bir an önce iyi olur umarım.
Tamam canım boş birzamanımda çünkü 3 saatimi alıyorbende isteriiim haritama bakin bakiym neler vaar
Aman iyi canım geçmiş olsuncanım basit üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdik,bundan ilaca gerek kalmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?