Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wayy leslie 2. Aslında çok kolay gibi gözüküyor ama yoruyor insanı dimi.tamam canım bi ara bakıcam yıldız haritana...
.

Meltemcim şu halimde feci zorluyor. Zor nefes alıyorum valla ama istekliyim çok fazla.
Bekliyorum ben o zaman :)

Adam opsiyonel kaptanım.
Hele ekmek seviyorsan.
Bir ara ben yalnızca zararlı bir yiyecek ile kandırılıyordum.
Bak ne aldım diye gelirdi.
Tek taş alsa gelse sevinmem o kadar.
Artık cıss tabi.

tabi yazarım ablacım :)
kahvaltı:2 kıymalı yumurta, 1 haşlanmış yumurta, yarımşar domates salatalık biber,yarım avuç içi peynir,yarım çay bardağı fındık fıstık badem, iki yeşil zeytin, 1 bardak süt
ara öğün yok
akşam: iki porsiyon kereviz bol yeşil salata

gerci sabahin o saatinde simitler isime yaramadi degil kuzularim kahvaltida taze ekmek gordu

günaydın hanımlar güzel günleriniz olsun:)

aminn inşallah.. kız

amin sağolasın. inşallahh dört gözle bekliyorum bakımlarını yapmaktan sevmeye vakit bulunca tatlı olduğunu farkediyo insan
aynen kesinlikle haklısın
bu arada sen emzirdiğin için günde 3000 kcal alarak bile kilo verebilirsin
ben ilk 4 ay öyle yapmıştım..4,5. ayda dikkat etmeye başladım
sakın strese girme rahat ol.mesele ben kendime haftada 100-200 gr verme hedefi koymuştum,100 gr gttiğini görsen bile sevin,yavas yavas hepsi de gidiyor merak etme
ben karatayı gebelikte uyguladım,hem sağlıklıı beslendim,hem de cok kilo almadım,karatayı uygularsan bebeğe de süt olur,mutlu da olursun kilo da verirsin,ek gdaya gecince meltemin menülerini uygulayabilirsin,kolay gelsin tatlım
birlikte güzel kilolar vririz inşallah,daha uzunnn zaman buradayız
muhabbet diyet arkadaşlık hep birlikte götürürüz

iki ogun esasi var karatayda ona gore guzel bir menu ama bak emziriyorsun bol su icmeyi unutma
kerevizi yiyebildigin icin tebrik ben kokusuna dayanamadigimdan yiyemiyorum canim
kereviz yag yakar

Meltemcim şu halimde feci zorluyor. Zor nefes alıyorum valla ama istekliyim çok fazla.
Bekliyorum ben o zaman :)
.
Canım bende ilk 2 mil ile başladım aynen bende senin gibiydim ama şimdi 10 km koşuyorum....

Afiyet olsun canım

günaydınlarrr
beril cim performans yarışmalarında hedef %0,30 biz onu haydi haydi geçeriz valla benim için artık birinci olmak değil barajı aşmak haa birinci olursak ballı kaymak daha ne olsun elimizden geleni yapacağız hepimiz
allah kavuştursun şekerim kendine de dikkat et bol bol nane limon falan iç
kızlar gece alışkın olmadığım bir saatte 12 ye doğru yattım sonra küçük sıpa biraz rahatsızdı o yüzden onun yanında yattım bugün acaip uykum var kendime gelmeye çalışıyorum

bu arada karatayı uyguladım demişim ama yanlış söylemişim,karatay hanımı tvden takip ettim,kitabına başladım ama bitiremedim,karatay benzeri beslendim diyelim
başta dağyolu bana neden uygulamyorsun diye sorduğunda kitabını okumadım demiştim,okumadığım için tam nasıl hala bilmiyorum ama şuanda da kızlardan gördüğüm menü ve dinlediklerimle ve kendi doğrularımla karatay benzeri bir diyet uygulamaya basladım

haa aklıma geldi bizim kayınpeder 10 gündür hastanede yatıyor anjiyo yapıldı stend takıldı ben kilo bildirimini yarın yapacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağız bursaya gideceğiz ptesiye kadar yokum haberiniz olsun

kizlar emine konusunda fikrimide yazayim
kiz caktirmasaydin ya
bende 100 gr. 100 gr. diye ortaligi kizistiracaktim

iki dakika dur o zaman belkeeeeeeeeeeeeee

gerci sabahin o saatinde simitler isime yaramadi degil kuzularim kahvaltida taze ekmek gordu

Ohh ne güzel Berilcim.
Ben de evde kalan ekmekleri kedilere köpeklere vereceğim bugün.
10 gün ekmeğe ihtiyaç yok evde.

Canım bende ilk 2 mil ile başladım aynen bende senin gibiydim ama şimdi 10 km koşuyorum....

Afiyet olsun canım

Yok Meltemcim hastalıktan zor nefes alıyorum.
Yoksa leslie sıkıntı yaratmıyor.
Yürümeyi de koşmayı da çok severim.

Teşekkür ederim kaptanım.
Bir nane limon yapayım bugün.
Başka ne iyi gelir ki? Meyve yasak.
Ben hastayken kendime hiç bakmadığım için ne yapsam bilemedim.
Geçmiş olsun miniğine, heralde salgın falan var.
Bir an önce iyi olur umarım.

bende isteriiim haritama bakin bakiym neler vaar

bu arda gunaydin demeyi unutmusummmmmmmmg
hepinize gunaydin
gunaydiin beriliiim dun ben geldim sen uyudun sonra bende uyudum

kesnlkle diyetne sporuna sadik ol o zaman canm esn seni fistik gorsun erisin bitsin :) allah kavustursun kuzum bi cirpida gecicek bak gor :)

canım basit üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdik,bundan ilaca gerek kalmadı şükür

Geçmiş olsun kaptanım.
Ufaklıklar da gidecek mi?

Sonuna kadar sadığım Selincim.
Senin peşinden koşturacağım bakalım 10 gün. Sonra da devam tabi ..

karatayda herseyin dogalini bulmak zor ya
mesela gezen tavuk yenecekmis nerden bulacan
gecmis olsun canim
bizde oluyor canim cocuklar olmasa almiyacam aslindada
sarjim bitti böcügüm

canmm cokk gecmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin

hiç kalori hesabı yaparak kilo vermeyi düşünmedim kendimi Canan teyzeye bıraktım bi de benim şu anki kilom biraz fahiş 100-200 gram tatmin etmiyo beni bi an önce gitsin şu kilolar yahu başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bitmiyo teşekkür ederim inşallah hepimize kolay gelsin :)

iki ogun esasi var karatayda ona gore guzel bir menu ama bak emziriyorsun bol su icmeyi unutma
kerevizi yiyebildigin icin tebrik ben kokusuna dayanamadigimdan yiyemiyorum canim
kereviz yag yakar

kitabında üç öğünlük bir haftalık örnek menü vermiş ama yazılarında iki veya üç öğün diyo. zaten iki öğünün sünnet olduğuna da değindikten sonra diyecek söz kalmadı. aslında sofradan doymadan kalkmak da sünnet bi de onu yapabilsem süper olcak :)evet günde 3 litre içmeye çalışıyorum suyu.. teşekkür ederim.

Afiyet olsun canım
teşekkür ederim:)

Geçmiş olsun kaptan iyi yolculuklar.
A ne güzel canım spor güzeldir

Tamam canım boş birzamanımda çünkü 3 saatimi alıyor

canım basit üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdik,bundan ilaca gerek kalmadı şükür
Aman iyi canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…