Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen ben de multivitamin alıyorum,sağlıklı beslenince gerek yok ama bende de bir nevi alışkanlık

bakalım göreceğiz ben uykusuz olunca keyfim yerinde olmuyor bu hafta da hiç tartılmadım çıkacak sonucu merakla bekliyorum bende ama ben beril den bir patlama bekliyorum
canim bugun 70 altiydim
gerisi resimleyince hep beraber gorecez

Biz zırol zırıl aglayalım kımse neyın var demesın olur muuuuıkustum sızeee
Canım ben onu gülüyosun sandım dikkat etmemişim.ne oldu hayırdır serveycim anlatsana

Toplight ben de cuma yokum yarın kilo bıldırcemmm bu sefer yendın benıııı
Neden ne oldu
Ben de karataycıyımmm mumkun oldugunca uyuyorum bugun ara ogunlerı kaldırdım pasa kahvaltısı yaptımm bakalım artıkkk
Evet ara öğünler bencede fazla.wayy pasta kahvaltısı mı nasıl yanii

aynen ben de multivitamin alıyorum,sağlıklı beslenince gerek yok ama bende de bir nevi alışkanlık
yanlis anlamassaniz bir uyari yapayim sitede ilac ismi onermek yasak
ben iki yil once bir vitamin ignesinden bahsetmistim nasil olduysa gormusler uyari almistim
özelden yazisin kizlar
ama dedigini kullaniyom bende eczaci en iyisi bu abla demisti

Berıl sabah tartıldım 73,8 cıktım tartıyı kıracaktım imkanı yok nasıl olur bu hafta aclıktan olecektım yaa haftadonu kacamak yoktuuu

yanlis anlamassaniz bir uyari yapayim sitede ilac ismi onermek yasak
ben iki yil once bir vitamin ignesinden bahsetmistim nasil olduysa gormusler uyari almistim
özelden yazisin kizlar
ama dedigini kullaniyom bende eczaci en iyisi bu abla demisti
sansürledim ilacı

Canım ben onu gülüyosun sandım dikkat etmemişim.ne oldu hayırdır serveycim anlatsana

Neden ne oldu

Evet ara öğünler bencede fazla.wayy pasta kahvaltısı mı nasıl yanii
Ogun bırı pasa kahvaltısı dedı hosuma gıttı ondan oyle yazdım saka yanı ara ogune gerek yok bence organların sınlenmeye de ıhtıyacı var sureklı calısıyorlar rolantıye almalı benzetmek gıbı olmasın kendımı ayılar hakkında yazısı var karatayın leptın hormonu hakkındaKimse yanlış anlamadın sakın insanların hucresı hayvan hucresı ya o bakımdannnn

Berıl sabah tartıldım 73,8 cıktım tartıyı kıracaktım imkanı yok nasıl olur bu hafta aclıktan olecektım yaa haftadonu kacamak yoktuuu
serveycim sen tiroid fonksiyon testlerine bi baktır istersen
tsh t3 t4
bir de kansızlığın var mı
yine de cumaya verirsiin merAk etme

sakin bana yarasa demeeeeeeeeee

serveycim sen tiroid fonksiyon testlerine bi baktır istersen
tsh t3 t4
bir de kansızlığın var mı
yine de cumaya verirsiin merAk etme
bence servey kiloda takiliyor
her hafta kilo verdi
hep ayni sporu yapti vucut aliskanlik yapti buni
yedikleride asagi yaukari ayni
bazi bunyeler takilmiyor ama bazilari takiliyor

odemmi olduki
siskinlik hissediyormusun gaz varmi gazzzzzzz

kimse gormediiiii
Var sanki lavabo problemım yok ama yıne de rahat degılımm nasıl olur yaa bu hafta gunde 3lt den asagı su içmedım ayrıca aksam 7 de dukkanı kapattım gecen gece nasıl acım su bıle ıcmedım kac tane etkınliğe katıldım agzıma degdırmedım ama bu haksızlıklkk

serveyim ağlama canım, sonuçta kaçamak yapmadın, belki vücut direncidir, cumaya kadar çözülebilir dert etme bunu, sen güzel devam ediyorsun,
kabızlık sorunun varmı o da yapabilir

Canım geçen ara öğün yapmamıştın ya galiba senin bünye akşamları depo ediyor bence 3 ana öğüm ve sabah - öğle arası meyve ye.ayrıca biraz spor yapıp verebilirsin ama sen bilirsin...

bence servey kiloda takiliyor
her hafta kilo verdi
hep ayni sporu yapti vucut aliskanlik yapti buni
yedikleride asagi yaukari ayni
bazi bunyeler takilmiyor ama bazilari takiliyor
Kan değerlerım superr dr sasırdı karatay öncesı ben cok az et yerdım kan degerım 13,8 olmus 10 gun regl ye ragmennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…