- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.281
bakalım göreceğiz ben uykusuz olunca keyfim yerinde olmuyor bu hafta da hiç tartılmadım çıkacak sonucu merakla bekliyorum bende ama ben beril den bir patlama bekliyorumToplight ben de cuma yokum yarın kilo bıldırcemmm bu sefer yendın benıııı
aynen ben de multivitamin alıyorum,sağlıklı beslenince gerek yok ama bende de bir nevi alışkanlıkgazdir o gaz
simit hocada ne arar
iradeli olursa diyet yapar sutu kesilmedigi, kendini yorgun hissetmedigi surece
zaten dunde konustuk takim kurallarina uydugu surece bizimle olabilir bence.iki hafta deneme surecinde birbirimizi deniyecegiz.sonucta her iki tarafinda makulune bir karar verebiliriz diye dusunuyorum canim
haydiiiiiiiiii kolay gelsin bu gun isten yana beraberiz.bende beyaz esylari silip dolabimi bir duzenleyecem
kiz filmi seyredip mayisip kalacan once isi yap sonra filmini seyret
bende hayata gecirmek istiyorum ama suan olmuyor.omegayi bende kullaniyorum birde multivitamin aliyorum faydasi varmi bilemiyorum ama aliskanlik oldu bende
ohhhhhhhhh masallah bu hafta bize
dun sanemde hafta sonu kacamagini telafi edemedini soylemisti
hayriye ortada yok bildirim yapacakmi bilemiyorum.mesajima cevap yazmadi
emine listede olmayacak
allah buyuktur daha iki gunumuz var hayirlisi
canim bugun 70 altiydimbakalım göreceğiz ben uykusuz olunca keyfim yerinde olmuyor bu hafta da hiç tartılmadım çıkacak sonucu merakla bekliyorum bende ama ben beril den bir patlama bekliyorum
Canım ben onu gülüyosun sandım dikkat etmemişim.ne oldu hayırdır serveycim anlatsanaBiz zırol zırıl aglayalım kımse neyın var demesın olur muuuuıkustum sızeee
Neden ne olduToplight ben de cuma yokum yarın kilo bıldırcemmm bu sefer yendın benıııı
Evet ara öğünler bencede fazla.wayy pasta kahvaltısı mı nasıl yaniiBen de karataycıyımmm mumkun oldugunca uyuyorum bugun ara ogunlerı kaldırdım pasa kahvaltısı yaptımm bakalım artıkkk
yanlis anlamassaniz bir uyari yapayim sitede ilac ismi onermek yasakaynen ben de multivitamin alıyorum,sağlıklı beslenince gerek yok ama bende de bir nevi alışkanlık
Tamam canım araştırıcammarincap kullanıyorum canım ben
sansürledim ilacıyanlis anlamassaniz bir uyari yapayim sitede ilac ismi onermek yasak
ben iki yil once bir vitamin ignesinden bahsetmistim nasil olduysa gormusler uyari almistim
özelden yazisin kizlar
ama dedigini kullaniyom bende eczaci en iyisi bu abla demisti
odemmi oldukiBerıl sabah tartıldım 73,8 cıktım tartıyı kıracaktım imkanı yok nasıl olur bu hafta aclıktan olecektım yaa haftadonu kacamak yoktuuu
kimse gormediiiiisansürledim ilacı
Ogun bırı pasa kahvaltısı dedı hosuma gıttı ondan oyle yazdım saka yanı ara ogune gerek yok bence organların sınlenmeye de ıhtıyacı var sureklı calısıyorlar rolantıye almalı benzetmek gıbı olmasın kendımı ayılar hakkında yazısı var karatayın leptın hormonu hakkındaCanım ben onu gülüyosun sandım dikkat etmemişim.ne oldu hayırdır serveycim anlatsana
Neden ne oldu
Evet ara öğünler bencede fazla.wayy pasta kahvaltısı mı nasıl yanii
serveycim sen tiroid fonksiyon testlerine bi baktır istersenBerıl sabah tartıldım 73,8 cıktım tartıyı kıracaktım imkanı yok nasıl olur bu hafta aclıktan olecektım yaa haftadonu kacamak yoktuuu
sakin bana yarasa demeeeeeeeeeeOgun bırı pasa kahvaltısı dedı hosuma gıttı ondan oyle yazdım saka yanı ara ogune gerek yok bence organların sınlenmeye de ıhtıyacı var sureklı calısıyorlar rolantıye almalı benzetmek gıbı olmasın kendımı ayılar hakkında yazısı var karatayın leptın hormonu hakkındaKimse yanlış anlamadın sakın insanların hucresı hayvan hucresı ya o bakımdannnn
bence servey kiloda takiliyorserveycim sen tiroid fonksiyon testlerine bi baktır istersen
tsh t3 t4
bir de kansızlığın var mı
yine de cumaya verirsiin merAk etme
Var sanki lavabo problemım yok ama yıne de rahat degılımm nasıl olur yaa bu hafta gunde 3lt den asagı su içmedım ayrıca aksam 7 de dukkanı kapattım gecen gece nasıl acım su bıle ıcmedım kac tane etkınliğe katıldım agzıma degdırmedım ama bu haksızlıklkkodemmi olduki
siskinlik hissediyormusun gaz varmi gazzzzzzz
kimse gormediiiii
dukana filan mı başlasa acababence servey kiloda takiliyor
her hafta kilo verdi
hep ayni sporu yapti vucut aliskanlik yapti buni
yedikleride asagi yaukari ayni
bazi bunyeler takilmiyor ama bazilari takiliyor
Sen muhabbet kusum ask böceğimsakin bana yarasa demeeeeeeeeee
Berıl sabah tartıldım 73,8 cıktım tartıyı kıracaktım imkanı yok nasıl olur bu hafta aclıktan olecektım yaa haftadonu kacamak yoktuuu
Canım geçen ara öğün yapmamıştın ya galiba senin bünye akşamları depo ediyor bence 3 ana öğüm ve sabah - öğle arası meyve ye.ayrıca biraz spor yapıp verebilirsin ama sen bilirsin...Ogun bırı pasa kahvaltısı dedı hosuma gıttı ondan oyle yazdım saka yanı ara ogune gerek yok bence organların sınlenmeye de ıhtıyacı var sureklı calısıyorlar rolantıye almalı benzetmek gıbı olmasın kendımı ayılar hakkında yazısı var karatayın leptın hormonu hakkındaKimse yanlış anlamadın sakın insanların hucresı hayvan hucresı ya o bakımdannnn
Kan değerlerım superr dr sasırdı karatay öncesı ben cok az et yerdım kan degerım 13,8 olmus 10 gun regl ye ragmennnbence servey kiloda takiliyor
her hafta kilo verdi
hep ayni sporu yapti vucut aliskanlik yapti buni
yedikleride asagi yaukari ayni
bazi bunyeler takilmiyor ama bazilari takiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?