- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.241
müsait bir zamanında ben de isterim meltem cim yıldız haritasıGeçmiş olsun kaptan iyi yolculuklar.
A ne güzel canım spor güzeldir
Tamam canım boş birzamanımda çünkü 3 saatimi alıyor
Aman iyi canım geçmiş olsun
Tamam kaptancım tek tek bakıcam her şeye ben eşimle haritasına bakarak evlenmiştim tüm dönüm noktalarımızı biliyoruz.hafif geçiyor...müsait bir zamanında ben de isterim meltem cim yıldız haritası
çocuklar hastalanmasın yaaa biz hasta olalım daha iyi
tatlım boğazın kötüyse adaçayı falanda iç iyi gelir ıhlamur yap içine zencefil at elma kabuğu tarçın karanfil iyi gelir
alıntılama yapamadım hm cim
evet maalesef ufaklıklarda gidecek bu havada aslında evden çıkmamaları lazım da mecburen hep birlikte gideceğiz yolda iyice hasta olmasalar bari
selin cim yaa enginar da kereviz de çok güzeldir yaa kereviz yiyemeyenler yoğurtlu salatasını denediler mi hiç kokusu falan yok tadı da muhteşemdir aynı zamanda enginar da benim büyük hiç yemezdi enginarı şimdi her hafta yap diyorda buzluğa 40-50 tane falan atmıştım kış gelmeden yarıladık
callan cım saol tatlım
Tamam kaptancım tek tek bakıcam her şeye ben eşimle haritasına bakarak evlenmiştim tüm dönüm noktalarımızı biliyoruz.hafif geçiyor...
ben enginari severimbende kereviz hic yiyemem bide enginaar :/
aminnnnnnnnnncanmm cokk gecmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin
aslinda erken kahvalti yapanlar 3 ögunde yapabilirmishiç kalori hesabı yaparak kilo vermeyi düşünmedim kendimi Canan teyzeye bıraktımbi de benim şu anki kilom biraz fahiş 100-200 gram tatmin etmiyo beni bi an önce gitsin şu kilolar yahu başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bitmiyo teşekkür ederim inşallah hepimize kolay gelsin :)
kitabında üç öğünlük bir haftalık örnek menü vermiş ama yazılarında iki veya üç öğün diyo. zaten iki öğünün sünnet olduğuna da değindikten sonra diyecek söz kalmadı. aslında sofradan doymadan kalkmak da sünnet bi de onu yapabilsem süper olcak :)evet günde 3 litre içmeye çalışıyorum suyu.. teşekkür ederim.
teşekkür ederim:)
hayirli yolculuklar simdidentatlım boğazın kötüyse adaçayı falanda iç iyi gelir ıhlamur yap içine zencefil at elma kabuğu tarçın karanfil iyi gelir
alıntılama yapamadım hm cim
evet maalesef ufaklıklarda gidecek bu havada aslında evden çıkmamaları lazım da mecburen hep birlikte gideceğiz yolda iyice hasta olmasalar bari
selin cim yaa enginar da kereviz de çok güzeldir yaa kereviz yiyemeyenler yoğurtlu salatasını denediler mi hiç kokusu falan yok tadı da muhteşemdir aynı zamanda enginar da benim büyük hiç yemezdi enginarı şimdi her hafta yap diyorda buzluğa 40-50 tane falan atmıştım kış gelmeden yarıladık
callan cım saol tatlım
ben enginari severim
aminnnnnnnnnn
aslinda erken kahvalti yapanlar 3 ögunde yapabilirmis
okumak istiyom ama firsat olmadi hiccc
sunneti yerine getirmek ne mumkun
gözumuz doymuyorki
hayirli yolculuklar simdiden
ben her cesidini denedim kerevizin ama yok biz sevisemedik kendisiyle kereviz hamimla
Canım yıldız haritası bize her şeyi söyler yeterki pozitif düşünelim.negatif düşünürsek negatife çevirirz ve her kötü şeyde bir öğrenme vardır.eğer o öğrenmeyi iyi atlatamazsak geriye gideriz.bu felsefe çok kapsamlı ara ara bahsedicem.Çok iyiymiş Meltemcim.
Sen baya baya anlıyorsun desene.
Benim de regl dönemlerimi biliyoruz en azından
Resmen içimden kurt kadın çıkıyor.
Hehehe evet ya çok komik.bende severim canan hocamı.çok net ve bilgili...Geçen şuna çok gülmüştüm.
Şaka bir yana ben de severim Canan Hocayı.
Canım yıldız haritası bize her şeyi söyler yeterki pozitif düşünelim.negatif düşünürsek negatife çevirirz ve her kötü şeyde bir öğrenme vardır.eğer o öğrenmeyi iyi atlatamazsak geriye gideriz.bu felsefe çok kapsamlı ara ara bahsedicem.
Eşim ikizler ben akrep ve normalde anlaşamayız ama ikimizinde yükselen burcu başak oldugu için hayata bakışımız aynı.ayrıca çocugumuzun yükseleni de başak oldugu için her şey aynı ilerlicek.aile içi yükselişler çok olmucak ..... Ohoooo anlatmaya kalksam sayfalar alır canım...
Canım mutlu olmak agrı kesici morfinden 100 kat daha etkiliymiş ben hep bunu düşünürüm ve buna göre davranırım ama elbette hayatta kendimizi ifade etmemiz gereken olaylar olacaktır.neyseki en küçük yara ile atlatmak lazım gelir.Ben de enerjilere çok inanıyorum Meltemcim.
Özellikle bulunan ortamın enerjisine.
Tabi ne kadar iyi düşürsek, ortamlar da bizim enerjimizi alıyor.
can bende karaty kitabını okudum ve taviz vermeden bir süre uyguladım bende ki etkilerini yazayımteşekkür ederim düşüncelerine saygı duyuyorum epey kilo vermiş olmanı da takdir ediyorum ama yazılarından 'karatay diyeti' kitabını okumadığın anlaşılıyor. karatay kitabında sağlıklı yaşamı ve sağlıklı zayıflamayı bilimsel verilere ve 50 yıllık kalp ve iç hastalıkları hekimliğine dayanarak çok anlaşılır ve açık bir şekilde yazmış. ve bu şekilde zayıflayan ve verdiği kiloları geri almayan ve muzdarip olduğu hastalıklardan kurtulan binlerce kişi var. ben şu an bu diyeti (karatay yaşam tarzını) birebir uyguluyorum. karatayın önerileri doğrultusunda 6 ayda 60 ;90 günde 20; 75 günde 15 gibi kilolar veren çok sayıda insan var ve bu yaşam tarzını uygulayarak hastalıklarından kurtulmuşlar (şeker,kolestrol,hemoroid,migren vb). buraya diyet önerisi almaya gelmedim çünkü karatayın kitabını okudum ve sağlıklı beslenerek kilo vermenin bu şekilde olduğuna yeterince ikna oldum. burda bulunma amacım karşılıklı paylaşımlarla motive olmak. tekrar teşekkür ederim. iyi akşamlar
sukker acaba biraz aceleci mi davranıyorsunhiç kalori hesabı yaparak kilo vermeyi düşünmedim kendimi Canan teyzeye bıraktımbi de benim şu anki kilom biraz fahiş 100-200 gram tatmin etmiyo beni bi an önce gitsin şu kilolar yahu başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bitmiyo teşekkür ederim inşallah hepimize kolay gelsin :)
kitabında üç öğünlük bir haftalık örnek menü vermiş ama yazılarında iki veya üç öğün diyo. zaten iki öğünün sünnet olduğuna da değindikten sonra diyecek söz kalmadı. aslında sofradan doymadan kalkmak da sünnet bi de onu yapabilsem süper olcak :)evet günde 3 litre içmeye çalışıyorum suyu.. teşekkür ederim.
teşekkür ederim:)
Canım mutlu olmak agrı kesici morfinden 100 kat daha etkiliymiş ben hep bunu düşünürüm ve buna göre davranırım ama elbette hayatta kendimizi ifade etmemiz gereken olaylar olacaktır.neyseki en küçük yara ile atlatmak lazım gelir.
herkese günaydın !!!
oku oku oku derken yine sayfa doluyor bir türlü mesaja geçemedim.
Meltemmmmmmm şu yıldız haritası aman diyim bak hemen sana veriyorum tüm verileri
doğum : 27/12/73 saat 03.00
yer: istanbul
minettar olurum yıldız haritamı çıkarırsan
canım benim çok öptüm
hm cim öncelikle Allah kavuştursun birde yukardaki fotoya bende bayılıyorum, ben nebo'nun dediğini takip edenlerdenim
Sonuçta profesöre karşı gelicek değilim de , biraz da kendine baksa hani, kuzenim tatilde rastlamıştı ona geçen yaz foto çektirmişler, maşallah göbekteki simiti de kayda değerdi yani.
ama nebo'ya bak bak doyamıyorsun
ben de hergün omega3 hapı alıyorum ama bir tanecan bende karaty kitabını okudum ve taviz vermeden bir süre uyguladım bende ki etkilerini yazayım
kan değerlerim çok düşüktü bunlar kilo vermeyide etkiliyor şimdi b12 dvitamini demirim tavan yaptı hergün 1000 mg omega 3 alıyorsun bununda çok faydasını gördüm bakışlarım bile değişti
sağlıklı yaşam konusunda gerçekten faydalı hoca ama zayıflama konusunda bu beslenme bünyeye göre değişsede uzun zamanda kilo verdiriyor hele ki spor yapılmıyorsa çünkü çok zengin besleniyorsun ben daha hızlı vermek istediğimden biraz yaği azalttım
şimdi biraz değişiklikler yaparak ilerliyorum benim leptin 5 saatte çalışsaydı hergün gram verirdim o yüzden iki öğün ama aralarını daha çok açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?