Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım boğazın kötüyse adaçayı falanda iç iyi gelir ıhlamur yap içine zencefil at elma kabuğu tarçın karanfil iyi gelir
alıntılama yapamadım hm cim
evet maalesef ufaklıklarda gidecek bu havada aslında evden çıkmamaları lazım da mecburen hep birlikte gideceğiz yolda iyice hasta olmasalar bari
selin cim yaa enginar da kereviz de çok güzeldir yaa kereviz yiyemeyenler yoğurtlu salatasını denediler mi hiç kokusu falan yok tadı da muhteşemdir aynı zamanda enginar da benim büyük hiç yemezdi enginarı şimdi her hafta yap diyorda buzluğa 40-50 tane falan atmıştım kış gelmeden yarıladık
callan cım saol tatlım

Hemen kalkıp koyayım da demlensin kaptanım.
Zencefil, ıhlamur ne bulursam atayım içine. Biraz toparlayayım kendimi.
İşler de var, hepsi sıkışacak birden muhtemelen.

Tamam kaptancım tek tek bakıcam her şeye ben eşimle haritasına bakarak evlenmiştim tüm dönüm noktalarımızı biliyoruz.hafif geçiyor...

Çok iyiymiş Meltemcim.
Sen baya baya anlıyorsun desene.
Benim de regl dönemlerimi biliyoruz en azından
Resmen içimden kurt kadın çıkıyor.

bende kereviz hic yiyemem bide enginaar :/
ben enginari severim

canmm cokk gecmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin
aminnnnnnnnnn
aslinda erken kahvalti yapanlar 3 ögunde yapabilirmis
okumak istiyom ama firsat olmadi hiccc
sunneti yerine getirmek ne mumkun
gözumuz doymuyorki
hayirli yolculuklar simdiden
ben her cesidini denedim kerevizin ama yok biz sevisemedik kendisiyle kereviz hamimla

Geçen şuna çok gülmüştüm.
Şaka bir yana ben de severim Canan Hocayı.

Eklentiler

• nebahat-canan_0.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 35
Çok iyiymiş Meltemcim.
Sen baya baya anlıyorsun desene.
Benim de regl dönemlerimi biliyoruz en azından
Resmen içimden kurt kadın çıkıyor.
Canım yıldız haritası bize her şeyi söyler yeterki pozitif düşünelim.negatif düşünürsek negatife çevirirz ve her kötü şeyde bir öğrenme vardır.eğer o öğrenmeyi iyi atlatamazsak geriye gideriz.bu felsefe çok kapsamlı ara ara bahsedicem.
Eşim ikizler ben akrep ve normalde anlaşamayız ama ikimizinde yükselen burcu başak oldugu için hayata bakışımız aynı.ayrıca çocugumuzun yükseleni de başak oldugu için her şey aynı ilerlicek.aile içi yükselişler çok olmucak ..... Ohoooo anlatmaya kalksam sayfalar alır canım...

Ben de enerjilere çok inanıyorum Meltemcim.
Özellikle bulunan ortamın enerjisine.
Tabi ne kadar iyi düşürsek, ortamlar da bizim enerjimizi alıyor.

Ben de enerjilere çok inanıyorum Meltemcim.
Özellikle bulunan ortamın enerjisine.
Tabi ne kadar iyi düşürsek, ortamlar da bizim enerjimizi alıyor.
Canım mutlu olmak agrı kesici morfinden 100 kat daha etkiliymiş ben hep bunu düşünürüm ve buna göre davranırım ama elbette hayatta kendimizi ifade etmemiz gereken olaylar olacaktır.neyseki en küçük yara ile atlatmak lazım gelir.

herkese günaydın !!!

oku oku oku derken yine sayfa doluyor bir türlü mesaja geçemedim.

Meltemmmmmmm şu yıldız haritası aman diyim bak hemen sana veriyorum tüm verileri

doğum : 27/12/73 saat 03.00
yer: istanbul

minettar olurum yıldız haritamı çıkarırsan
canım benim çok öptüm

hm cim öncelikle Allah kavuştursun birde yukardaki fotoya bende bayılıyorum, ben nebo'nun dediğini takip edenlerdenim

Sonuçta profesöre karşı gelicek değilim de , biraz da kendine baksa hani, kuzenim tatilde rastlamıştı ona geçen yaz foto çektirmişler, maşallah göbekteki simiti de kayda değerdi yani.
ama nebo'ya bak bak doyamıyorsun

can bende karaty kitabını okudum ve taviz vermeden bir süre uyguladım bende ki etkilerini yazayım
kan değerlerim çok düşüktü bunlar kilo vermeyide etkiliyor şimdi b12 dvitamini demirim tavan yaptı hergün 1000 mg omega 3 alıyorsun bununda çok faydasını gördüm bakışlarım bile değişti
sağlıklı yaşam konusunda gerçekten faydalı hoca ama zayıflama konusunda bu beslenme bünyeye göre değişsede uzun zamanda kilo verdiriyor hele ki spor yapılmıyorsa çünkü çok zengin besleniyorsun ben daha hızlı vermek istediğimden biraz yaği azalttım
şimdi biraz değişiklikler yaparak ilerliyorum benim leptin 5 saatte çalışsaydı hergün gram verirdim o yüzden iki öğün ama aralarını daha çok açıyorum

sukker acaba biraz aceleci mi davranıyorsun
yanlış anlamazsan senin bebişin 4 aylıkken, listeye katılmanı kaptanımıza öneriyorum
sen gel buraya gönlünce takıl,kendince bir şeyler yap ama diyet olayına girme
bu 5. mıntıkanın bir üyesi nacizhane fikrim

Kesinlikle mutlu olmak en güzel ilaç
Ne yazık ki her zaman olamayabiliyor.
Ben yoga yapınca çok rahatlıyorum

Teşekkür ederim Güneşcim.
Gerçekten çok güzel bir kadın.
Tarzını da çok beğeniyorum ben.
Maşallah yani ..

ben de hergün omega3 hapı alıyorum ama bir tane
yakında d vit. seviyeme baktıracağım,d vit. eksikliğinin erken ölüme sebep olmasıyla ilgili makaleler var
dün ben de iki öğün tükettim,inşallah hayat tarzım bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…