- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.361
hu huuu tamamdır anlaştıkdağyolu sen ve ben üçümüz rakip olalım ama haftayaa
iş başka, aşk başkkaaDemek oleee callancım ben senı bagrıma basayım karatay das dıyeyım sen toplightı secersın heee vay beee
Tesekkur ederim kaptancım.ben bekarken annem için eve plates hocası geliyordu aynı zamanda diyet veriyordu.anneme ideal kilosuna indirene kadar spor yaptırmadı çünkü yağlar kas olursa zor verilir demişti.ben bu mantıkla olabildiğince yağlardan kurtulmaya çalıştım ağır spor yapmadım.sonra yüklendim korumaya geçtim.bence korumaya aldı sen hiç bozma moralini devam et tatlım
güneş cim sana meltem konusunda katılıyorum meltemin bünyesi gerçekten çok farklı yaa maşallah hiç takılmadan kg verdi en az verdiği zaman 1 miy di 1,5 muydu ama o spor u da 60 dan sonra ekledi 60 a kadar yapmadı farklı bi taktik uyguladı
Çok güzel ya tatlı rekabeti severim ben kime versem oyumuhu huuu tamamdır anlaştık
ama şaka falan değil haftaya sizi parçalarım ona göre hazırmısınız
hadiii bakalımmm hodrimeydanhu huuu tamamdır anlaştık
ama şaka falan değil haftaya sizi parçalarım ona göre hazırmısınız
ay cok mantıklıTesekkur ederim kaptancım.ben bekarken annem için eve plates hocası geliyordu aynı zamanda diyet veriyordu.anneme ideal kilosuna indirene kadar spor yaptırmadı çünkü yağlar kas olursa zor verilir demişti.ben bu mantıkla olabildiğince yağlardan kurtulmaya çalıştım ağır spor yapmadım.sonra yüklendim korumaya geçtim.
Çok güzel ya tatlı rekabeti severim ben kime versem oyumu
Katılıyorum callan ilk geldıgı gınlerde surekli aynı seyı soledımm ben de cok hızlı gırıs yaptıııhımmm
hayriye hanım buradan size sesleniyorum
çok düşük kalorili diyete pat diye basladn
acıkcası ben zaten ne zaman patlayacak diye bekliyordum
hayatta adım adım gitmek lazım
lokma lokma azaltmak lazım
insansın sonucta
toparlan gel, daha yüksek kalorili menülerle burada ol
Evet canımay cok mantıklı
Tamam canımbana ver pişman olmazsın bu hafta bende dinlenmedeyim çünkü haftaya fena coşucam ayrıcaaaa haftaya spor yapabilicem bilmem şekerim yine sen bilirsin. Seni mhçup etmeyeceğimden emin olabilirsin
Süper disipline olmak güzelkızlar herkes ideal kilosunu ve beden kütle indeksini yazsıın,sıralama halinde liste yapalım,hem herkes nerede olduğunu görür
http://www.idealkilo.org/
Senin üzerinde negatifliği ben yaratıyorsam buna çözüm bulman lazım.bana güzel ve şaka dolu mesajlar yollayabilirsin mesela.Bu negatiflik ne zaman bitecek bekliyorum
ben başlayayım
ideal kilom,55
bmi:24.1 yani normalin üst sınırı
Evet canım
Tamam canım
Süper disipline olmak güzel
yazdiginiz yazi gercekten suan konuyla yada gunun seyrine pek uymayan bir mesajdi.benim uzerimde ben istemedikce kimse hele sanalda kimse negatiflik yaratamaz.bu nedenlede mesajlarimda bir negatiflik yok dikkat ettiyseniz.benim buldugum cozum küllenen konulari alevlememenizden yana.dunku gerginligi bugunde burda gormek istemyiorum.siz birincilik atesiyle yanabilirsiniz buna saygim var.belki ben cok cevval bir savasci olmayabilirim buda kabul ama pat diye bu yazi yersiz geldi bana.Senin üzerinde negatifliği ben yaratıyorsam buna çözüm bulman lazım.bana güzel ve şaka dolu mesajlar yollayabilirsin mesela.
görüsürüz tatlimkızlar birazdan çıkıcam dışarda önemli bir işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?