Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim kaptancım.ben bekarken annem için eve plates hocası geliyordu aynı zamanda diyet veriyordu.anneme ideal kilosuna indirene kadar spor yaptırmadı çünkü yağlar kas olursa zor verilir demişti.ben bu mantıkla olabildiğince yağlardan kurtulmaya çalıştım ağır spor yapmadım.sonra yüklendim korumaya geçtim.

ay cok mantıklı

Katılıyorum callan ilk geldıgı gınlerde surekli aynı seyı soledımm ben de cok hızlı gırıs yaptııı

Arkadaşlar,
Bazı şeylere açıklık getirmek istiyorum.ben hiçbir zaman birinci olmamız lazım diye diretmedim ama birincilik için savaşalım dedim bu ince bir çizgidir anlayana... Sonuçta burası bir yarışma değil mi ve böyle düşünmem mantıklı değil mi? Yarışma psikolojisine giremiyorsak ne işimiz var cuma takımlarında ki kadınlar klübünde yarışma olmayan bir sürü başlık var oralara gidelim öyleyse dimi ama...
takım olmak o duyguyu içinde yaşabilmek bir ayrıcalıktır.takımda kaptan olur ve yardımcıları olur diğer üyelerin başka görevleri olur herkes arı gibi çalışır.bizim takımda diyet bakımından çok zengin diyorum ayrıca spor konusuda baya iyi yani arı gibi çalışıyoruz...
Mevlananın şöyle bir sözü vardır; nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders,nasibinde yoksa tüm cihan önüne eğilse sana ters...
İnat ile zorbalık ile kimseye bir şey yaptıramayız.bu iş sevgi ile olur.insan mutlu oldugu sürece başarılı olur ve mutlu oldugu sürece çevresini geliştirir.
bu hafta kimse kilo veremeyebilir olabilir diğer hafta da veremeyebilir.sağlık önemli psikoloji önemli... Bu takımda oldugum sürece birincilik için savaşalım dicem çünkü konsepte bu şekilde ayak uyduruyorum kim ne derse desin ben böyleyim...

ay cok mantıklı
Evet canım

bana ver pişman olmazsın bu hafta bende dinlenmedeyim çünkü haftaya fena coşucam ayrıcaaaa haftaya spor yapabilicem bilmem şekerim yine sen bilirsin. Seni mhçup etmeyeceğimden emin olabilirsin
Tamam canım

kızlar herkes ideal kilosunu ve beden kütle indeksini yazsıın,sıralama halinde liste yapalım,hem herkes nerede olduğunu görür
http://www.idealkilo.org/
Süper disipline olmak güzel

Senin üzerinde negatifliği ben yaratıyorsam buna çözüm bulman lazım.bana güzel ve şaka dolu mesajlar yollayabilirsin mesela.
yazdiginiz yazi gercekten suan konuyla yada gunun seyrine pek uymayan bir mesajdi.benim uzerimde ben istemedikce kimse hele sanalda kimse negatiflik yaratamaz.bu nedenlede mesajlarimda bir negatiflik yok dikkat ettiyseniz.benim buldugum cozum küllenen konulari alevlememenizden yana.dunku gerginligi bugunde burda gormek istemyiorum.siz birincilik atesiyle yanabilirsiniz buna saygim var.belki ben cok cevval bir savasci olmayabilirim buda kabul ama pat diye bu yazi yersiz geldi bana.

arkadaşlar pozitifizz
yarışma sohbet devamlılık arkdaşlık hepsini bir arada götürebiliriz
arkadaşlar burayı bırakmak yasakk
kaçırmış olabilriz
ben kaçırdıım ipin ucunu mesela ama neden pes edeyim,tekrar devamm,asla vazgeçmekk yokk
devam devam devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…