Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vovvvv

bu arada hm22 sana nasıl hitap edeyim
ben callan memnun oldum canım
Hm diyebilirsin Calancım.
Ben de memnun oldum.
vazgecmek yok :) test yaptinmii :)

Yok Selincim yapmadım.
Sabah eşimi geçirdim. İçimden gelmedi.
Yarın sabah yaparım artık bakalım.

Ay benmde galba ya niye boyle oliyorzki sonra bi anda kedi gibi oluyorm

Eşim anlatmıştı zamanı geçince.
Ben fark etmemişim.
Biliyor o dönemde çatacak yer ararım.
Her şeye tamam aşkım tamam hayatım diyor.
Ben, sen beni niye ciddiye almıyorsun da herşeye tamam diyorsun diye cırlamışım.

Aralsrnda bir yasmi varmiis sok sok sok

Evett :)

Ben de atayım mı Meltemm?

Hiç havam yoktu valla çalışmalık.
Size de yazıp, çalışmaya gömüleceğim.

kızlar allahtan fazla yazmayın dedim haa size yürüyüşe giderken ne olmuş gene karışmış
bu konu ile ilgili bişeyler yazacaktım ama yazmıyorum millet işi gücü bırakmış anlaşılan altta da prolar hariç kimse görmüyor diye bizim takımı okuyorlar o yüzden lütfen herkes sakin olsun

servey ben A sınıfı İSG uzmanıyım ben seni döverim haaaa

Bu arada 5 km yürümeyeceğim demiştim ama 4,72 km yürümüşüm ama şimdi de oda bi soğuk inşallah hastalanmam

dukana filan mı başlasa acaba

Dukan Candır.

Aa benim listeye girmem konuşuluyor ..

kızlar herkes ideal kilosunu ve beden kütle indeksini yazsıın,sıralama halinde liste yapalım,hem herkes nerede olduğunu görür
http://www.idealkilo.org/

http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
Ben buradan her gün yapıyorum Callan.
Ucu ucuna düştüm artık obez sınıfından.
Çok sinir bozucuydu.

Meltemcim olur mu hiç öyle şey?
Çok uzun zamandır buradasın. Çok çok fazla şey paylaştık beraber.
Lütfen gitme.
Seni çok seviyorum ve her daim burada olmanı istiyorum.

Kişisel gelişim konusu ile çok ilgileniyorum Servey. Heyecanla bekliyorum.

Burcun ne şekerim?

neye çalışıyorsun hm

Web tasarımı ile uğraşıyorum Callan.
Home ofis çalışmanın keyfini sürüyorum.

Bu arada 5 km yürümeyeceğim demiştim ama 4,72 km yürümüşüm ama şimdi de oda bi soğuk inşallah hastalanmam

Harikasın kaptanım.

pc mühendisi misin
home ofis harikaa

tatlım sen dikkat et yediklerine yarınki duruma göre bakacaz

tatlım sen dikkat et yediklerine yarınki duruma göre bakacaz

Dikkat ediyorum kaptanım.
Kaçamak sıfır ama başım dönüyor şimdi.
Kahve içeceğim. Olmazsa biraz tuzlu ayran.
Sonra su ile telafi etmeye çalışırım tuzu.
Benim tansiyonum çok çabuk düşüyor ya.
Evde de kimsecikler yok. Başıma dert almayayım.

berilcim,meltemcim ikinizde bizim vazgeçilmezimizsiniz
siz olmadan 5. mıntıka, 5. mıntıka olmaz
meltem açık açık kilo vermemde çok büyükkk etkin var
berilcim biz senin meleklerniz
ya uf çok üzülüorum böyle

canım hemen tuzlu ayranı içiyorsun kahve mümkünse içme onun yerine proteinli bişeyler ye bak sağlığın daha önemli lütfen

meltem gitmez umarım

Umarım Callan.
Çok üzüldüm ben Meltem'in mesajına.

canım hemen tuzlu ayranı içiyorsun kahve mümkünse içme onun yerine proteinli bişeyler ye bak sağlığın daha önemli lütfen

Kaptanımm.
Bağıra bağıra ağlarım yaaa.
Pff çok duygusalım zaten öyle anne gibi yaklaşınca pek duygulandım.
Kahveyi bitirdim çok geç artık ama tuz sanki ödem yapacak gibi geliyor.
Biraz bekleyeyim eğer geçmezse, kalkar yemek hazırlarım.

konu benim galiba yalnız ben senin gururunu ya da onurunu inciticek bir şey söylemedim ve diğer arkadaşların da söylediğini görmedim. beril'in de dediği gibi konuya netlik getirmek amacıyla yazıyorum. sen bana ağır bir üslupla konuştun ben de aynı şekilde cevap verdim. şimdi sen diyorsun ki ya ben ya o.. böyle gerginlik çıkarmana gerek yok ben çıkarım sayfadaki diğer arkadaşların ve beril ablanın keyiflerini kaçırdığım için özür dilerim.
hepiniz sağlıcakla kalın.

topluca bir aciklama yapayim kendi adima
burda sanal olarak bir butun olduk, amac ayni olsada farkli yollar uygulayabiliriz.ben kavgalarda kacan tarafimdir hep ozel yasantimdada.birde cok pis bir huyum var patavatsiz derecesinde dobraciyimdir.haaa hata bende sende onda sonuc dunu bugune tasimak gereksiz.yarinada tasimamayali.inanin iki gundur buzdolabiyla cebellesiyorum.cunku strese bagli yemek odakli biriyim.bastan beri sikiyorum kendimi buna inanin.ama artik okunmak olayin buyumesi canima siktiki patladim.gitme diye israr edildigi halde gidiyorum diyenede birsey diyemeyecgim.bende gitmek istideim ama ben selinle geldim dun kendisine ben gitsemde kalip zayifliyacaksin diye baski yaptim uyelik iptaline kadar gitti.o nedenle nereye gitsem takilacak diye kaldim.burda kiminize abla oldum derdini dinledim aklimca tavsiye ettim.kiminize bos bulunup icimi actim.ekranin ote yanindada olsa agladigim gogus oldunuz.sanal manal hayatin bir parcasini paylasiyoruz.birbirimizi sevmek zorunda degiliz, fikirlerimizi tasvip etmeyede biliriz.ama sayfa akmali kilo gitmeli.bu buranin gercegi.bana gore biraz olurunu bulmaya calismaliyiz.birinciyiz degiliz az verdik cok verdik aldik bunlar hayatimiza dair.insallah bu olay buyumez lastik misali sunmez.burasi icin hep sakli bahcem dedim.cunku burda mutlu oluyom, takip ettigim seyler var bilgileniyom.ama iki gundur sadece ozel mesajlar haricinde gelmeyi bile canim istemiyor.
tekrar syoluyorum ve butun samimiyetimle size ve motivasyonunuza zarar veriyorsam ben havlu atablirim hic sorun degil yani

sen gidemezsin bir yere
otur bakiyim abla sozu dinle
bak cikaracam arkamdaki sopayi artik.
nereye gidiyon kuzum oyle kolaymi benden ayrilmak

sende uzme beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…