- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.401
vovvvvGobeğim catladı yaa devam edeyım.aslan burcuyum.arkadas canlısıyım hırslıyım fedakarım bır oğlum var ıkıncısı allah verırse ısterım.ıyı kı burayı tanımısım.bırını seversem canımı verırım ama kızdırırsa sevmezsem bıtmiştır kus tutsa agzıyla butmıştır.çok neseliyim genelde gulerım ıcımdekı fırtınalara ınat.hamileliğimin bası süperdı sonu fecı kotuydu anlatcam bırara.esim ile calısıyoruz zor oluyor ama ıyı yanları da cok.bır ara ozel ders verdım kimyadan.hıc kimya bılmeyen bır meslek liseliye oss de 14 net cıkartmıştım.tıyatro eğitimi aldım ıkı yıl bır oyunda yer aldım.300 kişi izledı ve cok begendı.dıksıyon drama derslerı aldım.sınema kulübünde yer aldım unv de her hafta bır film yayınlayıp ızerıne soylesı yapardık.snr asık oldum evımın kadını cocugumun anası oldum.ot gıbı işe gıdıp geliyorum...
Hm diyebilirsin Calancım.bu arada hm22 sana nasıl hitap edeyim
ben callan memnun oldum canım
vazgecmek yok :) test yaptinmii :)
Ay benmde galba ya niye boyle oliyorzki sonra bi anda kedi gibi oluyorm
Aralsrnda bir yasmi varmiis sok sok sok
Canım bilgileri özelden at. Dogum tarihi dogum yeri ve dogum saati şeklinde...boş bir vaktimde bakıcam eğer yanlış yorumlarsam kötü olur.sakin sessiz ortam lazım yani gece...
Hehe dimi
Kokay gelsin canım kendini çok yorma...
Evet ahh ahh yoga uzun zaman oldu özledim ya...
Kolay gelsin canım
Canım omega 3 bende düşünüyorum.ilacın adı nedir?
Olsun canım her zaman kilo vereceksin diye bir sey yok...
Canım özelden dogum saati,yeri,tarihi atarsan bakarım
gazdir o gaz
simit hocada ne arar
iradeli olursa diyet yapar sutu kesilmedigi, kendini yorgun hissetmedigi surece
zaten dunde konustuk takim kurallarina uydugu surece bizimle olabilir bence.iki hafta deneme surecinde birbirimizi deniyecegiz.sonucta her iki tarafinda makulune bir karar verebiliriz diye dusunuyorum canim
haydiiiiiiiiii kolay gelsin bu gun isten yana beraberiz.bende beyaz esylari silip dolabimi bir duzenleyecem
kiz filmi seyredip mayisip kalacan once isi yap sonra filmini seyret
bende hayata gecirmek istiyorum ama suan olmuyor.omegayi bende kullaniyorum birde multivitamin aliyorum faydasi varmi bilemiyorum ama aliskanlik oldu bende
ohhhhhhhhh masallah bu hafta bize
dun sanemde hafta sonu kacamagini telafi edemedini soylemisti
hayriye ortada yok bildirim yapacakmi bilemiyorum.mesajima cevap yazmadi
emine listede olmayacak
allah buyuktur daha iki gunumuz var hayirlisi
servey ben A sınıfı İSG uzmanıyım ben seni döverim haaaaKızlar azıcık kendımle ovuneyım gırgusuz gıbı.madem kılo almışımm barı ıyı yanlarımdan bahsedeyımmm
İçinizden lutfen gorgusuz der mısınız(konuyu nasıl degıstırtceğimi bilemedimm))
Ben kimya muhendisiyim uzun sure mesleğimle ilgili calıştım.kişisel gelişim seminerlerıne katılmaya bayılırım.3sayfa eğitim var cv de(eee napayım deyın hele gebertırım)
Ayrıca B sınıfı iş guvenlik uzmanıyum
Ayrıca kalite iç denetcisiyim
Ve suan laboratuvar sefıyım(yeminle neden anlatıyorum bilmiyorum belkı bırı cıkar gorgusuz der ben de ona catarın az önceki tatsızlık da unutulur dıyer)
Uzmanlık yaptım.100-150kişilik gruplara eğitimlerım oldu.çok guzel bır duygu.
Ayda 5-6 bın tl nın uzerınde maaslar teklif ettıler cok rıskli dıye bıraktım ama cok gurur verıcı bir iş.
Ayrıca reıkı uzerıne egıtım aldım.ıkıncısını almak ıstıyorum ama ayarlanamadı daha.
Bunlarla ılgılı deneyımlerımı aktarcam surekli kişisel gelişim uzerıne yazılar paylascam ama kendıme cok yararım yok sadece.Terzı misali.ahmet serıf izgoren dıyebırının akedemisi var.orda eğitim de almayı planlıyorum ilerde gonullu olarak kurumlara egıtım vermeyı planlıyorum.
Bunlardan sızene acaba(o ses turkiye gokhan gıbı)
Suan meslegımle ılgılı calısmalarım var kimya anlamında calısmalar.cuma fuara gıtcem.yoğun işte yaaaa berus senden naber meltemmm senden???
dukana filan mı başlasa acaba
kizlar simdiden soyleyim listeden umutlu degilim ortalamada birincilik gidecek olursa hm22 de listeye girsin bu hfata fire haftamiz olsun.boyle dusunmemi gerektirecek konulari biliyorsunuz
fikriniz varsa tartisalim
en azindan % 30 altina dusmeyiz bu garanti
kızlar herkes ideal kilosunu ve beden kütle indeksini yazsıın,sıralama halinde liste yapalım,hem herkes nerede olduğunu görür
http://www.idealkilo.org/
Sen bu inatla ve tavırla beni kaybettin artık ben yokum.lohusa kadının psikolojisini düşünüyosun beni düşünmüyorsun dünden beri sana yazdıklarımı taşa yazsaydım erirdi.hoşça kal.bir daha da girmem buraya
Herkesten özür diliyorum arkadaşlar benimde bi gururum ve onurum var.bunları kaldıramam.beril kaptan olmasaydı çoktan gitmişti ama ben mezun oldugum için benim gitmem daha uygun.herkese başarılar...
Kızlar azıcık kendımle ovuneyım gırgusuz gıbı.madem kılo almışımm barı ıyı yanlarımdan bahsedeyımmm
İçinizden lutfen gorgusuz der mısınız(konuyu nasıl degıstırtceğimi bilemedimm))
Ben kimya muhendisiyim uzun sure mesleğimle ilgili calıştım.kişisel gelişim seminerlerıne katılmaya bayılırım.3sayfa eğitim var cv de(eee napayım deyın hele gebertırım)
Ayrıca B sınıfı iş guvenlik uzmanıyum
Ayrıca kalite iç denetcisiyim
Ve suan laboratuvar sefıyım(yeminle neden anlatıyorum bilmiyorum belkı bırı cıkar gorgusuz der ben de ona catarın az önceki tatsızlık da unutulur dıyer)
Uzmanlık yaptım.100-150kişilik gruplara eğitimlerım oldu.çok guzel bır duygu.
Ayda 5-6 bın tl nın uzerınde maaslar teklif ettıler cok rıskli dıye bıraktım ama cok gurur verıcı bir iş.
Ayrıca reıkı uzerıne egıtım aldım.ıkıncısını almak ıstıyorum ama ayarlanamadı daha.
Bunlarla ılgılı deneyımlerımı aktarcam surekli kişisel gelişim uzerıne yazılar paylascam ama kendıme cok yararım yok sadece.Terzı misali.ahmet serıf izgoren dıyebırının akedemisi var.orda eğitim de almayı planlıyorum ilerde gonullu olarak kurumlara egıtım vermeyı planlıyorum.
Bunlardan sızene acaba(o ses turkiye gokhan gıbı)
Suan meslegımle ılgılı calısmalarım var kimya anlamında calısmalar.cuma fuara gıtcem.yoğun işte yaaaa berus senden naber meltemmm senden???
Gobeğim catladı yaa devam edeyım.aslan burcuyum.arkadas canlısıyım hırslıyım fedakarım bır oğlum var ıkıncısı allah verırse ısterım.ıyı kı burayı tanımısım.bırını seversem canımı verırım ama kızdırırsa sevmezsem bıtmiştır kus tutsa agzıyla butmıştır.çok neseliyim genelde gulerım ıcımdekı fırtınalara ınat.hamileliğimin bası süperdı sonu fecı kotuydu anlatcam bırara.esim ile calısıyoruz zor oluyor ama ıyı yanları da cok.bır ara ozel ders verdım kimyadan.hıc kimya bılmeyen bır meslek liseliye oss de 14 net cıkartmıştım.tıyatro eğitimi aldım ıkı yıl bır oyunda yer aldım.300 kişi izledı ve cok begendı.dıksıyon drama derslerı aldım.sınema kulübünde yer aldım unv de her hafta bır film yayınlayıp ızerıne soylesı yapardık.snr asık oldum evımın kadını cocugumun anası oldum.ot gıbı işe gıdıp geliyorum...
neye çalışıyorsun hm
Bu arada 5 km yürümeyeceğim demiştim ama 4,72 km yürümüşüm ama şimdi de oda bi soğuk inşallah hastalanmam
pc mühendisi misinDukan Candır.
Aa benim listeye girmem konuşuluyor ..
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
Ben buradan her gün yapıyorum Callan.
Ucu ucuna düştüm artık obez sınıfından.
Çok sinir bozucuydu.
Meltemcim olur mu hiç öyle şey?
Çok uzun zamandır buradasın. Çok çok fazla şey paylaştık beraber.
Lütfen gitme.
Seni çok seviyorum ve her daim burada olmanı istiyorum.
Kişisel gelişim konusu ile çok ilgileniyorum Servey. Heyecanla bekliyorum.
Burcun ne şekerim?
Web tasarımı ile uğraşıyorum Callan.
Home ofis çalışmanın keyfini sürüyorum.
Harikasın kaptanım.
pc mühendisi misin
home ofis harikaa
tatlım sen dikkat et yediklerine yarınki duruma göre bakacazDukan Candır.
Aa benim listeye girmem konuşuluyor ..
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
Ben buradan her gün yapıyorum Callan.
Ucu ucuna düştüm artık obez sınıfından.
Çok sinir bozucuydu.
Meltemcim olur mu hiç öyle şey?
Çok uzun zamandır buradasın. Çok çok fazla şey paylaştık beraber.
Lütfen gitme.
Seni çok seviyorum ve her daim burada olmanı istiyorum.
Kişisel gelişim konusu ile çok ilgileniyorum Servey. Heyecanla bekliyorum.
Burcun ne şekerim?
Web tasarımı ile uğraşıyorum Callan.
Home ofis çalışmanın keyfini sürüyorum.
Harikasın kaptanım.
tatlım sen dikkat et yediklerine yarınki duruma göre bakacaz
canım hemen tuzlu ayranı içiyorsun kahve mümkünse içme onun yerine proteinli bişeyler ye bak sağlığın daha önemli lütfenDikkat ediyorum kaptanım.
Kaçamak sıfır ama başım dönüyor şimdi.
Kahve içeceğim. Olmazsa biraz tuzlu ayran.
Sonra su ile telafi etmeye çalışırım tuzu.
Benim tansiyonum çok çabuk düşüyor ya.
Evde de kimsecikler yok. Başıma dert almayayım.
meltem gitmez umarım
berilcim,meltemcim ikinizde bizim vazgeçilmezimizsiniz
siz olmadan 5. mıntıka, 5. mıntıka olmaz
meltem açık açık kilo vermemde çok büyükkk etkin var
berilcim biz senin meleklerniz
ya uf çok üzülüorum böyle
canım hemen tuzlu ayranı içiyorsun kahve mümkünse içme onun yerine proteinli bişeyler ye bak sağlığın daha önemli lütfen
Sen bu inatla ve tavırla beni kaybettin artık ben yokum.lohusa kadının psikolojisini düşünüyosun beni düşünmüyorsun dünden beri sana yazdıklarımı taşa yazsaydım erirdi.hoşça kal.bir daha da girmem buraya
Herkesten özür diliyorum arkadaşlar benimde bi gururum ve onurum var.bunları kaldıramam.beril kaptan olmasaydı çoktan gitmişti ama ben mezun oldugum için benim gitmem daha uygun.herkese başarılar...
sen gidemezsin bir yerekonu benim galiba yalnız ben senin gururunu ya da onurunu inciticek bir şey söylemedim ve diğer arkadaşların da söylediğini görmedim. beril'in de dediği gibi konuya netlik getirmek amacıyla yazıyorum. sen bana ağır bir üslupla konuştun ben de aynı şekilde cevap verdim. şimdi sen diyorsun ki ya ben ya o.. böyle gerginlik çıkarmana gerek yok ben çıkarım sayfadaki diğer arkadaşların ve beril ablanın keyiflerini kaçırdığım için özür dilerim.
hepiniz sağlıcakla kalın.
sende uzme benikonu benim galiba yalnız ben senin gururunu ya da onurunu inciticek bir şey söylemedim ve diğer arkadaşların da söylediğini görmedim. beril'in de dediği gibi konuya netlik getirmek amacıyla yazıyorum. sen bana ağır bir üslupla konuştun ben de aynı şekilde cevap verdim. şimdi sen diyorsun ki ya ben ya o.. böyle gerginlik çıkarmana gerek yok ben çıkarım sayfadaki diğer arkadaşların ve beril ablanın keyiflerini kaçırdığım için özür dilerim.
hepiniz sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?