- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.341
benim yağdan mı kastan mı sudan mı verdiğim yarın diyetisyende ortaya çıkacakbence ilk 3 e giremezsek diye yusuf yusuf oluyorlardir.cunku bir ay boyunca liste yapma gibi angaryalari olanlar var
ay deneyeyim aska geldim
takimin polyannasi ilan ediyom seni boncugum
banada oyle geliyor ama servey ters kose yapiyorsa suan
az veren yagdan versin uzulmeyinnnnn
Demek oleee callancım ben senı bagrıma basayım karatay das dıyeyım sen toplightı secersın heee vay beeeoylarımı kullanıyorum alınmaca yok
sectiklerim
hayriyeee
selinn
vee toplight
hadi bakalımmm
yarışş baslaassınnn
Gıtmeeeeeeee hesap ver nasıl oleee cıkarımmmmmkizlar görüsürüz
Tesekkurler gunnesh cımmmmben servey kesinlikle cuma sabahı eksi de çıkacaktır diyorum, gayet güzel kaçamaksız gitti çünkü
ahhh ben bakalım eksi de çıkacakmıyım birde atarlandım hayriyeye yenicem seni diye O da ortada yok bakalım O ne yaptı beni harika yener bari ortalama yükselir
Var ya bu yazıları diğer takımlar okurken ne keyiflidirler 1.lik bizden gidiyor hissiyatı ortada var diye
yine de belli olmaz o ayrı
askim kaybettinnnnnnnn
hayriye bildirim yapamayabilirmis
hatta izine ayirin dedi gitti mesajlara cevap vermiyor bile arada goruyorum burda oysa
Demek oleee callancım ben senı bagrıma basayım karatay das dıyeyım sen toplightı secersın heee vay beee
Evet canım hatta sen 1-2 kg alabilirsin bu devirde...Bu arada ben buraya baslamadan 81 dim snr uzun sure tartılmadım korkudan 85 gorsem kafayı yerım dıye ama eminim 83 olmusumdur snr dıkkat edıp 77 dustum snr buraya gelfım en son 73 cıvarıydım yani nerden bakssnız 10 kiloya yakın gıttı ve hıc durmadan o yuzden korumaya almış olabılır mı vucut???
Yaa bence işin sırrı sporda pzts salı yurumedım gecen hafta hergun yurumustum kacırmama ragmen gıtmıştı pıt pıt lar
Düşün ve disipline gir canımYaa bence işin sırrı sporda pzts salı yurumedım gecen hafta hergun yurumustum kacırmama ragmen gıtmıştı pıt pıt lar
O zaman haftaya 1-2 alayım melossss heeeHehehe alemsin canım
Evet canım hatta sen 1-2 kg alabilirsin bu devirde...
haber verme inceligi gosterdigin icin sagolasin fistik
5.takim bantlariyla ilgili kazene mesaj yazdim kendisinde bu bantlarin onu bayagi ugrastirdigini sistem olarak bir cozum bulacaklarini soyledi.bilginize
W
Kolay gelsin canım bu arada söylemeyi unuttum geçen gece fotograf eklemişsin çocuk için uyanmıştım şöyle bir baktım.heralde yanındaki eşindi.çok güzel bir kadınsın maşallah sana...
..
Canım benim çok teşekkür ederim bende sizleri o kadar çok seviyorum ki.benim sırrım günlük tartılmak bazı günler bende veremiyordum ama diğer gün bazı şeylei çıkartıyordum.hedefim günde 200-300 gr vermekti böyle hesaplarsak her hafta 2 nin üzerine çıkmam lazım gelir ama bazı haftalar 1 -1,5 kg arası gidiyordu.yani haftalık kg hedefi bana göre çok fazla...hedef günlük olmalı.dimi ama...canım benim sürekli kilo kaybı dirençsiz bir şekilde kilo veren şahsiyet Meltem dir başka da öyle kolay kolay göremezsin.
Üzme kendini hepimiz aynıyız, Farklı olan Meltem.
Zaten onun için Meltem burda olsun, bize destek olsun bu süreci kısaltmamıza yardımcı olmasını istiyoruz, bir de O'nu çok seviyoruz.
hımmmaskim kaybettinnnnnnnn
hayriye bildirim yapamayabilirmis
hatta izine ayirin dedi gitti mesajlara cevap vermiyor bile arada goruyorum burda oysa
dağyolu sen ve ben üçümüz rakip olalım ama haftayaayaaa callan'ım beni hafife alırsın 100 gr. bile versem ben kazanıyorum desene
ama keşke gelse de hayriye bildirim yapıp şöyle 1 kilonun üzerinde vermiş olsa, kilo vermeden kazanmak beni mutlu etmez,
Canım inan sana ne söylücemi şaşırdım :). Tamam öncelikle yarın kilonu not et ve günlük yapılması gerekenleri yap.tabi yağ yakıcı şeyler tüket ve porsiyonlarını küçült.biraz da spor yap bakalım neler olacak zaten vücudun sana söylücek neler yapmam gerekeni...kendini gözlemle canım...O zaman haftaya 1-2 alayım melossss heeesız olmasanız artı cıktım ya sabah o tartı rafa kalkmıstı bıtter cıkolatamla işe gelmiştım moralim bozulunca yaptıgım yanlıştı ıyı kı varsınız psıkopata bagladımm
bence korumaya aldı sen hiç bozma moralini devam et tatlımBu arada ben buraya baslamadan 81 dim snr uzun sure tartılmadım korkudan 85 gorsem kafayı yerım dıye ama eminim 83 olmusumdur snr dıkkat edıp 77 dustum snr buraya gelfım en son 73 cıvarıydım yani nerden bakssnız 10 kiloya yakın gıttı ve hıc durmadan o yuzden korumaya almış olabılır mı vucut???
güneş cim sana meltem konusunda katılıyorum meltemin bünyesi gerçekten çok farklı yaa maşallah hiç takılmadan kg verdi en az verdiği zaman 1 miy di 1,5 muydu ama o spor u da 60 dan sonra ekledi 60 a kadar yapmadı farklı bi taktik uyguladıcanım benim sürekli kilo kaybı dirençsiz bir şekilde kilo veren şahsiyet Meltem dir başka da öyle kolay kolay göremezsin.
Üzme kendini hepimiz aynıyız, Farklı olan Meltem.
Zaten onun için Meltem burda olsun, bize destek olsun bu süreci kısaltmamıza yardımcı olmasını istiyoruz, bir de O'nu çok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?