- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.381
e süpersin gunneshcimbenim ideal kilom : 60
bmi: 21
şu an 60'tayım o yüzden mi acaba veremedim bu hafta
eee meltemcim tamam demişin de ben mi yani hadi bi daha söyle
boy 176 kilo 71 di son ildirim nasil yapiyorduko zaman bmı
1. gunnesh:21
2. callan:24.1
yok mu arttıran
Sen bu inatla ve tavırla beni kaybettin artık ben yokum.lohusa kadının psikolojisini düşünüyosun beni düşünmüyorsun dünden beri sana yazdıklarımı taşa yazsaydım erirdi.hoşça kal.bir daha da girmem burayayazdiginiz yazi gercekten suan konuyla yada gunun seyrine pek uymayan bir mesajdi.benim uzerimde ben istemedikce kimse hele sanalda kimse negatiflik yaratamaz.bu nedenlede mesajlarimda bir negatiflik yok dikkat ettiyseniz.benim buldugum cozum küllenen konulari alevlememenizden yana.dunku gerginligi bugunde burda gormek istemyiorum.siz birincilik atesiyle yanabilirsiniz buna saygim var.belki ben cok cevval bir savasci olmayabilirim buda kabul ama pat diye bu yazi yersiz geldi bana.
lohusayi dusunurum tabikiSen bu inatla ve tavırla beni kaybettin artık ben yokum.lohusa kadının psikolojisini düşünüyosun beni düşünmüyorsun dünden beri sana yazdıklarımı taşa yazsaydım erirdi.hoşça kal.bir daha da girmem buraya
Herkesten özür diliyorum arkadaşlar benimde bi gururum ve onurum var.bunları kaldıramam.beril kaptan olmasaydı çoktan gitmişti ama ben mezun oldugum için benim gitmem daha uygun.herkese başarılar...
3.servey:26.3o zaman bmı
1. gunnesh:21
2. callan:24.1
yok mu arttıran
ya meltemcim olur mu öyle şey,sakın gitmeSen bu inatla ve tavırla beni kaybettin artık ben yokum.lohusa kadının psikolojisini düşünüyosun beni düşünmüyorsun dünden beri sana yazdıklarımı taşa yazsaydım erirdi.hoşça kal.bir daha da girmem buraya
Herkesten özür diliyorum arkadaşlar benimde bi gururum ve onurum var.bunları kaldıramam.beril kaptan olmasaydı çoktan gitmişti ama ben mezun oldugum için benim gitmem daha uygun.herkese başarılar...
Çok guzel değil mi canlarrrKonuyu değiştırıyorum
Eğer yeniden başlayabilseydim hayata ,
İkincisinde daha çok hata yapardım .
Kusursuz olmaya çalışmaz ,
Sırt üstü yatardım.
Neşeli olurdum , ilkinde olmadığım kadar.
Çok az şeyi ciddiyetle yapardım.
Elbette mutlu anlarım oldu ama ,
Yeniden başlayabilseydim eğer ,
Yanlız mutlu anlarım olurdu .
Farkında mısınız bilmem ama , yaşam budur zaten ,
Anlar , sadece anlar ...
Siz de an ' ı yaşayın
Eğer yeniden başlayabilseydim ,
İlkbaharda ayakkabılarımı fırlatır atardım .
Ve sonbahar bitene kadar
Yürürdüm çıplak ayaklarla .
Bilinmeyen yollar keşfeder ,
Güneşin tadına varır , çocuklarla oynardım .
Bir şansım daha olsaydı eğer ...
Ama işte 85' indeyim
Ve biliyorum ...
Ölüyorum ...
Sanders in Öyküsü : alıntı
çokk güzellÇok guzel değil mi canlarrr
tebrikler canım,ne güzel kendini geliştirmen,arada bize de gaz ver,bizi de eğit :) bu kadar dolu bir hatundan faydalanmak lazımKızlar azıcık kendımle ovuneyım gırgusuz gıbı.madem kılo almışımm barı ıyı yanlarımdan bahsedeyımmm
İçinizden lutfen gorgusuz der mısınız(konuyu nasıl degıstırtceğimi bilemedimm))
Ben kimya muhendisiyim uzun sure mesleğimle ilgili calıştım.kişisel gelişim seminerlerıne katılmaya bayılırım.3sayfa eğitim var cv de(eee napayım deyın hele gebertırım)
Ayrıca B sınıfı iş guvenlik uzmanıyum
Ayrıca kalite iç denetcisiyim
Ve suan laboratuvar sefıyım(yeminle neden anlatıyorum bilmiyorum belkı bırı cıkar gorgusuz der ben de ona catarın az önceki tatsızlık da unutulur dıyer)
Uzmanlık yaptım.100-150kişilik gruplara eğitimlerım oldu.çok guzel bır duygu.
Ayda 5-6 bın tl nın uzerınde maaslar teklif ettıler cok rıskli dıye bıraktım ama cok gurur verıcı bir iş.
Ayrıca reıkı uzerıne egıtım aldım.ıkıncısını almak ıstıyorum ama ayarlanamadı daha.
Bunlarla ılgılı deneyımlerımı aktarcam surekli kişisel gelişim uzerıne yazılar paylascam ama kendıme cok yararım yok sadece.Terzı misali.ahmet serıf izgoren dıyebırının akedemisi var.orda eğitim de almayı planlıyorum ilerde gonullu olarak kurumlara egıtım vermeyı planlıyorum.
Bunlardan sızene acaba(o ses turkiye gokhan gıbı)
Suan meslegımle ılgılı calısmalarım var kimya anlamında calısmalar.cuma fuara gıtcem.yoğun işte yaaaa berus senden naber meltemmm senden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?