Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar artik asagiya gelenlerin gelip sayfayi okumasindan ben utaniyorum gercekten.sanki buyuk bir sorun varmis gibi okunmak sinirlerimi zorluyor.her takimda negatif ve pozitif gunler olabilir.dun herkes dusuncesini bir sekilde paylasti olay bitti.lütfen biraz icimizdekileri saklayalim.herseyi her aklimiza geldiginde yazmak gereksiz gerginlige neden oluyor kanimca.dunu dunde birakip bugunude yasamadan dune eklemek faydasiz.haaa
rahatsiz olanlariniz olabilir, memnun olmaydabilirsiniz o zaman kusurabakma beril dersin ben anlarim.haytim boyunca istedigimi net dile getirdim.sizdende aynisini bekliyorum.

Sen bu inatla ve tavırla beni kaybettin artık ben yokum.lohusa kadının psikolojisini düşünüyosun beni düşünmüyorsun dünden beri sana yazdıklarımı taşa yazsaydım erirdi.hoşça kal.bir daha da girmem buraya

Herkesten özür diliyorum arkadaşlar benimde bi gururum ve onurum var.bunları kaldıramam.beril kaptan olmasaydı çoktan gitmişti ama ben mezun oldugum için benim gitmem daha uygun.herkese başarılar...

lohusayi dusunurum tabiki
sen durulmayi bekleseydin bu gerginlikte olmazdi suan. biraz oluruna birak istersen .evet giderdim hatta dunde gitme kararimi bildirdim butun gece selinle serveyin konusmalarindan kaldim.sabah beri bir sirun yokken durup boyle bir yazi niye.gitmenede kalmanada birsey demiyecem.dunku kalman icin yaptigim ssebeklikler bugunede yeter

ya meltemcim olur mu öyle şey,sakın gitme
ya kızlar bu ara herkes gergin,birkaç üye gittiyse ne olsun,kalanlar bizimdir,iki kişi olsak ne olur,devamlı olalım,samimi olalım bize yeter
meltem kesinlikle gitmiyorsun
beril sen kaptanımız olarak kalıyorsun
meltem sen de koçumuzsun bir yere gidemezsin

yazismalari gozden geciriyorum bir konu yaok satasma yok kinaye yok
yok yok yok
peki neden durulamiyoruz meltem net ol istersen.bak ben acikca soylüyorum benim bir derdim yok seninle.burasi babamin ciftligide degil.medeni insanlar gibi yazabiliriz.kimse kimsenin dusuncesini kabul etmek zorunda degiliz.zaten takimca birbirimize ZORUNLU degil sadece SORUMLUYUZ.

Kızlar yaaa dun bıttı bugun yeni bir gun,bazen iniş çıkıslar olur dedık kapandı gıttı,ben reıkı adına soylıyım negatıflik cokmus bıze ama bunu kırmanın yolu basıt IPTAL dıyoruz super bır ekıbız dıyoruz olumlu dusunelım yaa ne olmus bazı takımlar ıkı uc kişi ozelestırı yapmak ıyıdır dun butun gun elestırdık kendımızı herkes kendınce kararlar aldı bıttı Lutfen yaa istersek sonuncu olalım huzur olsun burada motıve oluyorum bennn herkeste oyleee ne oldu gene yaaatutturmusunuz gıderımı kimse gıtmıyor gıtmeden de cozuluyor tıpkı gecen hafta gıbı devammm gercekten nazar dıye bısey varrrr buna ınanınnn

meltem asagidasin ben cikiyorum lutfen beni atesleyecek seyler yazma rica ederim.beni konu etme.ben yokum say.

Herkes su dakıka dunu unutabılır mı reset atıyoruz tamam mı hıc yasanması dun ben butun hepinizi çok sevıyorum beruş gıdemez meltem de nıye gıdıyoruz bırımız oğretmen nesıl yetiştırmiş ondan neler ogrenıyorum bır bılsenız dıgerı insaat muhendısı tasa topraga hukmedıp eser cıkartıyor ıkı cumlede mı anlasamıyacaklar.benım arkadaslarım basarırr unutur gecer,LÜTFENNNNN
SU DAKIKA SON OLSUN

Konuyu değiştırıyorum
Eğer yeniden başlayabilseydim hayata ,

İkincisinde daha çok hata yapardım .

Kusursuz olmaya çalışmaz ,

Sırt üstü yatardım.

Neşeli olurdum , ilkinde olmadığım kadar.

Çok az şeyi ciddiyetle yapardım.

Elbette mutlu anlarım oldu ama ,

Yeniden başlayabilseydim eğer ,

Yanlız mutlu anlarım olurdu .

Farkında mısınız bilmem ama , yaşam budur zaten ,

Anlar , sadece anlar ...

Siz de an ' ı yaşayın

Eğer yeniden başlayabilseydim ,

İlkbaharda ayakkabılarımı fırlatır atardım .

Ve sonbahar bitene kadar

Yürürdüm çıplak ayaklarla .

Bilinmeyen yollar keşfeder ,

Güneşin tadına varır , çocuklarla oynardım .

Bir şansım daha olsaydı eğer ...

Ama işte 85' indeyim

Ve biliyorum ...

Ölüyorum ...

Sanders in Öyküsü : alıntı

ya nazara geldik gerçekten
yani bir de herkes herkesle anlaşmak zorunda değil
mesela ben geçen hafta eminenin söylediklerine alınmıştım,kendimi sorgulama gereği hissetmiştim,gerçekten ben diyet yaparak çocuğuma haksızlık mı yapıyorum diye ama bu hafta aştım bu konuyu,alınmışlık filan kalmadı
hayatta olur böyle seyler ve atlatılır

Çok guzel değil mi canlarrr

Kızlar azıcık kendımle ovuneyım gırgusuz gıbı.madem kılo almışımm barı ıyı yanlarımdan bahsedeyımmm
İçinizden lutfen gorgusuz der mısınız(konuyu nasıl degıstırtceğimi bilemedimm))

Ben kimya muhendisiyim uzun sure mesleğimle ilgili calıştım.kişisel gelişim seminerlerıne katılmaya bayılırım.3sayfa eğitim var cv de(eee napayım deyın hele gebertırım)
Ayrıca B sınıfı iş guvenlik uzmanıyum
Ayrıca kalite iç denetcisiyim
Ve suan laboratuvar sefıyım(yeminle neden anlatıyorum bilmiyorum belkı bırı cıkar gorgusuz der ben de ona catarın az önceki tatsızlık da unutulur dıyer)
Uzmanlık yaptım.100-150kişilik gruplara eğitimlerım oldu.çok guzel bır duygu.
Ayda 5-6 bın tl nın uzerınde maaslar teklif ettıler cok rıskli dıye bıraktım ama cok gurur verıcı bir iş.
Ayrıca reıkı uzerıne egıtım aldım.ıkıncısını almak ıstıyorum ama ayarlanamadı daha.
Bunlarla ılgılı deneyımlerımı aktarcam surekli kişisel gelişim uzerıne yazılar paylascam ama kendıme cok yararım yok sadece.Terzı misali.ahmet serıf izgoren dıyebırının akedemisi var.orda eğitim de almayı planlıyorum ilerde gonullu olarak kurumlara egıtım vermeyı planlıyorum.
Bunlardan sızene acaba(o ses turkiye gokhan gıbı)
Suan meslegımle ılgılı calısmalarım var kimya anlamında calısmalar.cuma fuara gıtcem.yoğun işte yaaaa berus senden naber meltemmm senden???

Gobeğim catladı yaa devam edeyım.aslan burcuyum.arkadas canlısıyım hırslıyım fedakarım bır oğlum var ıkıncısı allah verırse ısterım.ıyı kı burayı tanımısım.bırını seversem canımı verırım ama kızdırırsa sevmezsem bıtmiştır kus tutsa agzıyla butmıştır.çok neseliyim genelde gulerım ıcımdekı fırtınalara ınat.hamileliğimin bası süperdı sonu fecı kotuydu anlatcam bırara.esim ile calısıyoruz zor oluyor ama ıyı yanları da cok.bır ara ozel ders verdım kimyadan.hıc kimya bılmeyen bır meslek liseliye oss de 14 net cıkartmıştım.tıyatro eğitimi aldım ıkı yıl bır oyunda yer aldım.300 kişi izledı ve cok begendı.dıksıyon drama derslerı aldım.sınema kulübünde yer aldım unv de her hafta bır film yayınlayıp ızerıne soylesı yapardık.snr asık oldum evımın kadını cocugumun anası oldum.ot gıbı işe gıdıp geliyorum...

tebrikler canım,ne güzel kendini geliştirmen,arada bize de gaz ver,bizi de eğit :) bu kadar dolu bir hatundan faydalanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…