Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bhk m şişmiş,hayatım günkurusu yesene(malatyalıyım ya,şimdi belki bilmeyenler olur .. günkurusu:siyah kurutulmuş kayısı) o seni çözer...

[

choclate cım bende aynışeyi yiyorum, kesinlikle katılıyorum birtek o çözdü beni de

bak bhk cim bir malatyalı olarak choclate'ta aynı şeyi söylüyor canm

bu kadar ısrar ettiniz madem,
denemekle bişey kaybetmem heralde..kaydirigubbakcemile3

normalde kuru kayısı yemeyi defalarca denedim.
hiç işe yaramadı..

ama bu gün kurusu olayını mutlaka denemeye karar verdim şimdi..
saolun güzeller..a.s.

bhk cim
benimde çok kuru kayısı deneyimim oldu, hatta aktivia lar denedim, bilumum form çayları sinamekiler daha ne biliyim kuru incirler, kabak yemeği ....... böyle uzar gider.

turuncu renkteki kuru kayısılar baya bi kuru üzerine onunda su içiyordum ama tam bir düzene oturamamıştı.

dediğim gibi sabahın köründe başlıyorsun yemeğe taa yatana kadar saat başı gibi düşün 1-2 tane yiyosun üzerine suyu yuvarlıyorsun
dün kayısı bitmiş işyerinde öğleden sonra yoktu, hemen bende de kitlenme oldu, neyse gittim akşam aldım devam ediyorum şimdi çok rahatım

canlarım

choclate cım, coco cum güzel dilekleriniz için teşekkürler..opuyorumnanaktan

benim öyle deniz maceram olmıycak ama olsun
marmara da denize girmiyorum seneler oldu.. şimdi bide kuyruklu deniz anaları gelmiş tüm marmarada var iğrenç yaratıklar, televizyonlar da bağırıyor, zehirli diye.
bu yüzden hiç girmem artık.
bizim evin bahçesinde güneşlenmeyi düşünüyorum o yüzden aile saadeti yani, pek ahım şahım bişey olmasa da bana dinlence olucak işte

gün kurusu demekkk CADIARZU
kütahyaya dönünce hemen alayım ben de o zaman. peki ara öğün yapsak da 4-5 tane toplu yesek olmaz mı sportim:uhm: hiç öyle denedin mi fisfisfis

gün kurusu demekkk CADIARZU
kütahyaya dönünce hemen alayım ben de o zaman. peki ara öğün yapsak da 4-5 tane toplu yesek olmaz mı sportim:uhm: hiç öyle denedin mi fisfisfis

canım önceleri öyle yiyodum da banamısın demiyodu, benim olayım iyice kronikleşmişti çünkü 8 günü bilirim
dayanamayıp bi akşam lağman yapmıştım da o zaman bile ertesi gün çıkmıştım yani düşün

valla benim tecrübem sonucu kayısıyı bütün güne yayıyorum öyle başarılı oldum
bunun avantajları :
* sürekli bişey yediğim için metabolizma yavaşlamıyor
* tatlı krizi diye birşey sözkonusu değil

benim en zayıf yanlarımdan biridir tatlı artık öyle bir kabus kalmadı a.s

o zaman şimdi yaptığım ara öğünleri kaldırıcam ve günde 10 tane olmak üzere gün kurusu (200 kalori) tüketicem. hımm iki saatte bir yesem olur sanırım. sabah kalkınca 2 adet, kahvaltıdan iki saat sonra 2 adet, öğle yemeğinden iki saat sonra 2 adet, akşam yemeği yerine 2 adet ve akşam yemeğinden iki saat sonra 2 adet..

olur mu böyle sportim -tatlicadiarzu-

ahh ah sorma canım
yaa aslında çok iyi spor yapıyordum
BHKcım da bilir.. her gün en az 45 dk eliptik bisiklete bniyordum
ama misafir meselesi işi karıştırdı benim ...
hayırlısı bakalım artık
başlarız İnş

hoşgeldin asyacımmmm a.s ben de evi temizledim biraz dinleneyim ütü yapıcam iş bırakmayim annecimee kaydirigubbakcemile3
ne zaman cıkıyosunuz asyacım siz tatile?

süpersin ya..
hemen denicem..
bugün cıkıp alsam,
aktarlarda bulabilir miyim ki acabaCADIARZU

hoşgeldin asyacımmmm a.s ben de evi temizledim biraz dinleneyim ütü yapıcam iş bırakmayim annecimee kaydirigubbakcemile3
oohhh iyi ettin kiz birakma vallahi sevinsin oda kizim heryeri duzeltti gitti diye
bizim okullar daha kapanmadi temmuz 4 te kapanacak e bizde okul kapaninca 10 gun sonrami 15 sonrami yola cikmayi dusunuyoz bakalim tam belli degil yola cikacagimiz gun ama gelicez yni tr ye oranin gunesini havasini icimize iyice isliycez insallah cok ozledim bende ailemi gecen yilda gitmedim tr ye 2007 de gelmistim tr ye

canım ellerine sağlık anneciğinde sevinmiştir canım hayırlı evlat maşallah sana zemuszemus zemuszemus a.s. a.s. a.s.

cok sevindim kallisim ya. cok cok iyi olmus hayirli olsun . demek istanbulda bir otelimiz var artik.:jeyyar: valla ben bir dis klinigine gelme niyetim var istanbula 10 gün kalmaliymisim . hehehehe saka kallisim daha fol yok yumurta yok töbeeee

sportiem 36 beden olmus tebrikler zaten ölcüler manken ölcüleri masallah
cikolatam sen malatyalimisin yav? vay benim hemserim. bende malatyaliyim arapgirden. sen merkezmi?

hava yarin bozacakmis ama bugün harika bahcede yuvarlanmaya gidiyorum izine gelmeden kapkara oldum. kizim gelince yürüyüse cikacagiz görüsürüzzz

sportiem 36 beden olmus tebrikler zaten ölcüler manken ölcüleri masallah
cikolatam sen malatyalimisin yav? vay benim hemserim. bende malatyaliyim arapgirden. sen merkezmi?

reyahanablacım teşekkür ederim,
sizin memleketin kayısılarından yiyorum hergün :roflol:
hal böyle olunca oluverdim 36 beden opuyorumnanaktan

cok sevindim kallisim ya. cok cok iyi olmus hayirli olsun . demek istanbulda bir otelimiz var artik.:jeyyar: valla ben bir dis klinigine gelme niyetim var istanbula 10 gün kalmaliymisim . hehehehe saka kallisim daha fol yok yumurta yok töbeeee
ablacım ne demek şaka filan olmazlmaz: tadilat bitsin allahın izniyle geleceksiniz tabiki, deniz 2 dakika uzakta, otelde havuzda var balığın her çeşidi ohh değmeyin keyfimizezemuszemus tüm arkadaşlarımı bekliyorum inşallah :teytey:.... çikolatamada iş teklifi gelebilir dedim ama görmemiş, ablacım göbek atacaktık ya :roflol: orda yaparız kısmetse...hihoyyythihoyyyt
hava yarin bozacakmis ama bugün harika bahcede yuvarlanmaya gidiyorum izine gelmeden kapkara oldum. kizim gelince yürüyüse cikacagiz görüsürüzzz

iyi yuvarlanmalar :roflol::roflol:..

bende 2 dakikalığına geldim, ya bilgisayar bozuldu açılmıyor bu külüstüre kaldım bundada 2 sayfa açmaya çalış beynin dönüyor neyse yarın bakılacak diğerine :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…